rekib1 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já dnes takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 A já pořád takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 ten cifr dela velkou magii:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 ten cifr dela velkou magii:)) Musí se fotit oproti vhodnýmu pozadí, který se v něm pak zrcadlí. Naopak na přímym světle je ta modrá jedovatá až hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Když bylo ještě teplo s PO :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Opet takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Jedna strašia, ale stále na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Je tu několik hrdých majitelů a spousta krásných fotek nových Omega Seamaster Professional Diver 300, ale bohužel žádná pořádná recenze v příslušné sekci - neměl by se k tomu někdo prosím . Taky se internetem šíří spousta rozdílných informací, co se týče rozměrů lug to lug a výšky pouzdra, chtělo by to napravit a konečně určit přesné rozměry. Pěkně prosím!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Opet taktoSuper nepřehlédnutelná chrona a kdo má zápěstí 19+ je to jasná volba , jinak super kousek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 (upraveno) Nové SMP Upraveno 16. ledna 2020 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Super nepřehlédnutelná chrona a kdo má zápěstí 19+ je to jasná volba , jinak super kousek ...No ruku opravdu tak velkou nemam, bohuzel, nebo bohudik? Ale ja je proste musel. Ono to neni tak hrozne, navic lug lug rozmer je mensi jak u spousty jinych, takze se to da.Bal jsem se jich, ale diskuzi o velikosti PO tu bylo hodne a ja jim uveril, ze je to nositelne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Nové SMP Az te omrzi, tak si je vemu do dvojice :-)Ikdyz dlouho jsem zvazoval, hodne dlouho rozmysel, nerozhodne zkousel, hledal, zda vlnky ci PO, ale cervik hloda stale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Az te omrzi, tak si je vemu do dvojice :-)Ikdyz dlouho jsem zvazoval, hodne dlouho rozmysel, nerozhodne zkousel, hledal, zda vlnky ci PO, ale cervik hloda stale ...Tohle mě neomrzí, už si je nechám :)jinak chápu to, že když je musíš mít není co řešit, jinak s např.s tím lug to lug u PO 43,5 je o 1mm menší než na nových 42mm SMP, proto chápu, že velikost 45,5 se dá nosit, jen tedy výška už je brutální...ale pohoda jsou nepřehlédnutelné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tohle mě neomrzí, už si je nechám :)jinak chápu to, že když je musíš mít není co řešit, jinak s např.s tím lug to lug u PO 43,5 je o 1mm menší než na nových 42mm SMP, proto chápu, že velikost 45,5 se dá nosit, jen tedy výška už je brutální...ale pohoda jsou nepřehlédnutelné!!!Kolik mají prosím 43,5 lug to lug? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Kolik mají prosím 43,5 lug to lug? SMP 50 a PO 49, takže se to dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 SMP 50 a PO 49, takže se to dá...To je super , moony maj myslim 48-49 - takže by to šlo a co výška ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 To je super , moony maj myslim 48-49 - takže by to šlo a co výška ? U PO s výškou je to víc, to ale asi víš, je to 16,2mm což je s pohodlností proti SMP trochu horší, prostě to tak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se