ave1112 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 a ja som hodil dnes POčka na Hirsch Liberty....môže to takto byť ???Rastiku daj to dole a kup si origo gumu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 (upraveno) U té gumy je dobré,že sedí pěkně až k pouzdru a není tam ta blbá mezera - yes Kdes ji koupil Tome ? Upraveno 30. května 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Presne tak Zdenku, nekupoval som ju bola uz na hodinkach takze som usetril cca 250-300? je to mazec ake su ceny gum u Omegy a to nehovorim o preklapackach tam je to uz prestrelene a to fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Jasná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 STčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 STéčka fajnové ja dnes dávam pätinu Markom a ide mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Momentálne asi najobľúbenejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 A pak že se moony bojí vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Ta poslední fotka s kyklopem nad logem nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Díky, na prvních dvou jsem se sanžil vytáhnout logo na hesalitu. Není moc vidět ale je tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Moje prve Omegy. Mal by som ich vyskusat uz ovela skor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Furt si hraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Klasika tooly na gulas/pivo vikend fantasticke DSOTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Kujva, ten řemen vypadá dobře Hoď, prosím, fotku i zezadu (spona atd ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Nech sa paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Tak jsou konečně doma! Klasické Moony s hesalitem. Můj splněný chronosen na hoodně, hoodně dlouhou dobu. Šetřil jsem na ně skoro rok a včera to konečně vyšlo. Nejsou sice nové, ale půl roku staré od jednoho zdejšího váženého člena a prakticky ve stavu nových. Sice jsem zprvu měl vybrané modré keramické Seamastery 300, ale nakonec u mne, jako fandy vesmíru, zvítězil ten nápis na dýnku Moonů. Je to neskutečnej pocit mít tuhle Legendu na ruce. Pořád se jich nemůžu nabažit a zároveň mám skoro strach je vůbec nosit, jak jsou nádherný. Prostě jsem šťastnej jako malej kluk, kterej zjistil, že bude mít v létě Vánoce.Jo, a jinak se omlouvám za tu jedinou fotku. Je to jen rychlovka mobilem a až budu mít čas a foťák, dodám lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Toš vitaj medzi astronautami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jo, je to super pocit.Musim teda říct, že když na mě prodávající vybalil tu černou bednu od pohorek, přemýšlel jsem, jestli jí vůbec donesu domů. To balení je monstrózní, ale zároveň strašně super s těmi náhradními řemeny a serepatičkami kolem.Tenhle nákup si budu užívat ještě hoodně dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Vítej mezi námi kancl astronauty Gratuluji k hodinkám. Určitě zkus to omegácké nato! Každopádně, stejně za chvíli pořídíš i ty Seamastery Já to tak nejspíš udělám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Vítej mezi námi kancl astronauty Gratuluji k hodinkám. Určitě zkus to omegácké nato! Každopádně, stejně za chvíli pořídíš i ty Seamastery Já to tak nejspíš udělám taky Nato samozřejmě vyzkouším. S tím počítám. A co se týká Seamasterů, tak po téhle koupi nebude ještě hoodně dlouho hrozit, že bych do něčeho takového šel. I když by to tedy bylo snové combo. To zase jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se