Milan01 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Dobrou! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Speedytuesday pri shaneni satu nastesti tu maji kreslo pro pany a udelali mi i kafe:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 vintazky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Já řešil pohodlí,ty kaučuky jsou fantastické tedy pro mě, ale každý to má jinak, tahy rozhodně nechci hanit, měl jsem i dřív tahy, ale ta cesta mě přivedla ke kaučukům, navíc je jeden s trnovkou, ten je na SMP fantastickej a ten na PO je trochu tvrdší, ale překlápěčka to trochu kompenzuje. Vidím to tak, že pokud se mi časem po tahu bude stýskat, dokoupím ho, ale nyní nemám potřebu. Na tahu v oceli jsou ty hodinky těžké... Taky se mi kupodivu hodne libi na tom kaucuku.. Mozna je trosku opticky zmensi proti tahu, coz jim jen pomuze, 42mm dnes beru jako fakt velky hodinky, skoda toho soucasneho trendu zvetsovani prumeru, ale zase ja jsem chcipak, lidi jsou asi porad mohutnejsi.. Pri čajíčku Moc pekny kousek! Jo a taky prihodim z dneska.. Stara klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Marinery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Taky dneska jedny baterkace na jachtu Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Pekne spestrenie tohto fora.... Taky dneska jedny baterkace na jachtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Taky dneska jedny baterkace na jachtu Tak ty se mi taky líbí. Já po pauzičce opět BR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Je je mam uz 2-3 roky, fotky tu taky budou, ale moc je nenosim, je toho moc Uzasna je presnost, rekl bych ze po roce v trezoru udelaly tak 0,5 sec do plusu.Nejvic si na nich cenim, ze k nim je i origo certifikat a protokol mereni z observatore v Besanconu z roku 1976. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dneska dorazily - Omega 176.0012 tzv "Mark 4.5" Moonwatche mají bráchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Dneska dorazily - Omega 176.0012 tzv "Mark 4.5" Moonwatche mají bráchu .... tedy ty jsou super, kde si je sehnal? Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Náhodná výhra na ebay sháněl jsem Mark II, ale tyhle vyšly za fajn cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Tyhle vlnky jsou od počátku roku na ruce a za 25 dní se odchýlyly o.... +2s!! Ne za den, ale za 25 dní! A co to sleduju, odchylka se nijak zásadně nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 S vlnkami sa celkom da prezit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Vintážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Vysočina ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Tak zase já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Double white ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Dneska dorazily - Omega 176.0012 tzv "Mark 4.5" Moonwatche mají bráchu Náhodná výhra na ebay sháněl jsem Mark II, ale tyhle vyšly za fajn cenu. Tak to teda klobouk dolu, brat hodinky pres ebay bych nemel odvahu.. Jinak gratulace! Dneska po sichte cestou domu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Tak to teda klobouk dolu, brat hodinky pres ebay bych nemel odvahu.. Jinak gratulace! Dneska po sichte cestou domu.. Tak ty jsou pecka, co je to za ref. a rok vyroby? Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se