ave1112 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 PLANET OCEAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Krásná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Z dnesniho krizoveho nakupu.. Krásná fotka. Můžu se zeptat jaká je to ref.? Hesalit nebo safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Krásná fotka.DIKY PANE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Rad sa dívam na tie tvoje PO. Reálne rozmýšľam či nezobral radšej PO ako Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Já jsem Moony přenechal bráchovi. PO byla jasná volba už kvůli datumu. Pokud bych se měl dneska rozhodovat mezi koupí PO nebo Moonů, byly by to jednoznačně PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 super fotka! Dekuju Axel: Parádní foto, odkud máš ten tropic? Sice si je oficiálně nadělím až v srpnu, ale občas je provětrám...dělají kolem +3 sec/den, jsem spokojený...:-).moony.jpg Dekuju, tenhle tropic je reinkarnaci toho puvodniho z 60.-70. let.. Zuzeni 20-16, prirodni guma - https://www.tropicstrap.com/ , taham ho ted porad, at uz jsem sportovne nebo v kosili (mozna je to jen me zdani, ale prijde mi docela univerzalni )Krásná fotka. Můžu se zeptat jaká je to ref.? Hesalit nebo safír?Dekuju Je to kombinace hesalit a safir v dynku, zlaceny strojek 863 a tritiove indexy, konkretne pak ref. 359250 (v mem pripade Apollo XI), ale podobne vypada i 357250 nebo v podstate jakekoli jine tritiove Moony. Rad sa dívam na tie tvoje PO. Reálne rozmýšľam či nezobral radšej PO ako Moony. PO jsou krasny hodinky, radeji mam ale ty starsi reference, kdy bylo pouzdro nizsi.. U novych bych uprednostnil modry SMP Jako vetsi univerzaly se mi jevi Moony, POcka/SMP jako druhe v poradi do komba, protoze vsichni vime, ze alespon jedny potapky jsou "nutnost"! Ale at uz to vezmes v jakymkoli smeru, chybu neudelas! Tady na hulvata Speedy na tropicu s kosili a kravatou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Dvojcvak dnešního dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ked PO tak PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Rad sa dívam na tie tvoje PO. Reálne rozmýšľam či nezobral radšej PO ako Moony.No moony su moony :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 miluji ten cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 PLANETY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Jedny legendy na ruce, druhé v kalendáři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Na týždeň 13 som sa tešil od začiatku roka. A teraz je kalendár v robote a ja doma. Hold život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Obrovská radost, jsou úžasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Jsou! I když já zrovna větrám POčka - druhej kousek z týhle nerozlučný dvojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se