jorgus77 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Dnes smp300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Quantum of Solace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 naozaj krásne kúsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Dnešní poněkud "uplakané" dopoledne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Podzim čaruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 13 hodinami, patprom napsal: Podzim čaruje Nekdo z nas ma blbe dotum, a nebo ty popisky. Krasny kousky. Mas je dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Pěkný to máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 3 hodinami, ondrejm napsal: Pěkný to máte Ja uz jsem to psal. Kdyz jsem Bondovky kupoval mel jsem v ruce vsechny ctyri. I ty stribrne.. Jasne volba padla na cerne - i kdyz jsem sel pro belasky. Jsou MEGAFrajerske! Vlnky bez vlnek, datum nahore dole, vpravo vlevo.. to je fuk! Jsou bozi. Dobré to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Panove vsichni Bondovky na ruku - umrel Sean Connery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Myslím že ten mal na ruke Rolady...alebo sa mýlim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Jj,Connery měl na ruce Suby. Přesněji ,nejenom Suby,taky měl tuším Brajtle. Omegy byly v Bondovkách až někdy po 90 roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 ale i tak ..jako pocta panu 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 8 hodinami, farkyostrava napsal: ale i tak ..jako pocta panu 007 Presne tak jsem to myslel!! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Jasný Dneska namodro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 PO 42Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Na tom natu (Phenomenato) je to sakra pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 20 minutami, M-72 napsal: Na tom natu (Phenomenato) je to sakra pohodlné To mohu potvrdit - mám moony z r89 a béžové a černé Phenomenato a bylo to moc příjemné ponošení - teď už jsou, ale na ručně šité kůži a nata se tak na ruku moc nedostávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Stare dobre plechove PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se