feltharg Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Myslel jsem 3689.30.31 samozřejmě Edit: Btw ty taky nemaj pruhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Ty jsou @Gombo co je to prosím za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 @MichalVRok 1958 caliber 501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Nádherný - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Faaakt? Ja teda nikdy zadny Driver s pruhledem nevidel. Ale rad se necham poucit. Jojo, klasickej obrazek. Pak jeste tohle hodne beha na netu: Jinak ten tah je mesh ref. 1120/116 se sponou no.27. Akorat sel jeden na Omegaforums, ale zaspal jsem. Zkusim sehnat, ale to bude taky boj... Tenhle model vidím poprvé.. Omlouvám se za neunalost, ale má nějaké praktické využití to umístění na spodní straně zápěstí, resp. k čemu byly určené (např. pro piloty, jezdce formule, nebo já nevim co ještě)?Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) Mas to tam napisane, under wrist stop watch:)sport napriklad Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Jsou šik.Jsem nevěděl,že se dělají i ve verzi se světlým ciferníkem.Nebo to je nějaká limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Je taky verze white - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Zkouším foťák,který jsem neměl léta v pazouře. Moc mně to s ním nejde,ale už jsem nastavil aspoň správné datum a čas. Asi půjde zpátky do skříně.Zlatý mobil,kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Mas to tam napisane, under wrist stop watch:)sport naprikladTo sem pochopil, nejake zaklady anglictiny mam Spis mi slo o to, jestli byly urcene ke konkretnimu ucelu/sport (treba jakoze komplikace flyback mela byt, aspon podle toho, co jsem cetl, urcena k rychlemu nulovani piloty, aby vedeli, kde shazovat bomby).Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Kdyz drzis volant, je pozice under wrist tak nejak logicky vice ergonomicka a cifr otoceny o 90° se asi lip odecita. Proto se jim rika taky Drivers Chronostop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Speedytuesday! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Dlouho jsem tyhle GMT přehlížel a byly ve stínu "klasickejch" Bondovek...když sem dával @African fotky,tak jsem si vždycky říkal - však je tam příliš mnoho ručiček... No a když je teď pár dní tahám-musim říct, že za mě jsou fajn a maj celkem vychytaný ty neduhy klasickejch bondovek (ručičky, lumi,heliak není...) A dost keců-jedna fotka za tisíc slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se