Murphy97 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 V 27. 12. 2020 v 1:25, Murphy97 napsal: Pratele, nasel by se zde, prosim, nekdo ochotny z Prahy ci okoli, kdo by mi ukazal nazivo modry keramicky vlnky reference 210.30.42.20.03.001? Tyhle: https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-diver-300m-co-axial-master-chronometer-42-mm-21030422003001 Moc diky za SZ. Foto pujcene z webu Omega. Omlouvam se, jeste jednou s tim budu prudit. Nemate je nekdo v Praze ci okoli k omrknuti? Nenakazim vas, nebojte se, ale dezinfekci a rousku mam i tak s sebou . Privezu cokoladu (na vareni) detem, nebo nejake dobre krabicove vino, kdyz vas ted nemuzu pozvat na malou zelenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 V 31. 12. 2020 v 8:55, MichalV napsal: Přeji Vám všem klidný vstup do Nového roku. Hlavně zdraví, zbytek se vždycky nějak pořeší... Ať není tak zk*rveně dramatický jako tento.... (Alespoň teda pro mě) Moc pěkný foto.. Btw jsem si nikdy nevšimnul, že aktuální ref. vlastně nemá plastické subciferníky.. @Murphy97 Jdi do nich! Řekl bych, že aktuálně nejlepší potápky, co se dají koupit.. Zánovní tu v inzerci chodí kolem kila.. Škoda, že je přifoukli na 42mm, ale taková už je doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 @Axel diky Mam cerna peocka big size, stojedenactky pamy, takze bych si chtel prave tech 42mm nejdrive zkusit. A musi byt modre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Tahám gmt a pohoda..mám tyhle starý vlnkový Omegy rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Moony jsou jediný hodinky, který si můžeš dát přes bundu (rozumněj skafandr) a mít přitom naději, že dokážeš rodině vysvětlit, že už ti definitivně nejeblo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 3 hodinami, Kristian.nov napsal: Moony jsou jediný hodinky, který si můžeš dát přes bundu (rozumněj skafandr) a mít přitom naději, že dokážeš rodině vysvětlit, že už ti definitivně nejeblo... Tak ta je dost dobraaaa! to se povedlo!! Pekne. Ja nemam dnes na ruce Omegy - takze bez foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ty náramky fakt umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 5 hodinami, Kristian.nov napsal: Moony jsou jediný hodinky, který si můžeš dát přes bundu (rozumněj skafandr) a mít přitom naději, že dokážeš rodině vysvětlit, že už ti definitivně nejeblo... No, nejsem si jisty... ... ale fotka super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 14 minutami, zekon7302 napsal: Ty náramky fakt umí. Tak to je velká paráda před 14 minutami, zekon7302 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Dnešní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 37 minutami, zekon7302 napsal: Ty náramky fakt umí. To je z UncleSeika? Já ho mám na cestě, ale vzal jsem ten celobrus a nevím teda, jestli to nebyla chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 To je hrozna ponorka, ten houmofis, tak radeji neco, co to zvladne i trochu hloubeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Dnes premiéra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 7 hodinami, Kristian.nov napsal: Moony jsou jediný hodinky, který si můžeš dát přes bundu (rozumněj skafandr) a mít přitom naději, že dokážeš rodině vysvětlit, že už ti definitivně nejeblo... K tomu, aby si mysleli, že mi jeblo, je já nemusím ani vystrkovat z pod rukávu. Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 1 hodinou, Kristian.nov napsal: To je z UncleSeika? Já ho mám na cestě, ale vzal jsem ten celobrus a nevím teda, jestli to nebyla chyba... Ne ne, je to origo z trilogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 1 hodinou, zekon7302 napsal: Ne ne, je to origo z trilogy. Bravo!!!! !!! Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 1 hodinou, zekon7302 napsal: Ne ne, je to origo z trilogy. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 @pciza dobre v tom litas, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 5 minutami, Murphy97 napsal: @pciza dobre v tom litas, gratuluju No jo no dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se