Fade Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Tvl, máte někdo ponětí kolik stojí ten tah samostatně? Beru ho jako posun v nositelnosti o milion procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Dnes tyto Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Tvl, máte někdo ponětí kolik stojí ten tah samostatně? Beru ho jako posun v nositelnosti o milion procent. Okolo 850e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 17 hodinami, Vladino125 napsal: Okolo 850e Raketa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Ako sa hovorí kto chce opicu mal by mat na banány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 To dle mého nesouvisí s tím, jestli mám na banány nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 no jo, ja za tu cenu tahu kupoval moje Speedy pred 10 lety :)) I ty banany byly nejak levnejsi tehda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tiez som uvazoval ze dokupim ten novy tah ale vychadza mi to tak ze by bolo skoro lacnejsie kupit rovno nove a tie predchadzajuce predat Mimochodom, kamarat co pracuje u Omega AD mi hovoril ze tieto nove nie su ziaden velky hit. Udajne 4-5 krat slabsie predaje ako starsi model. Vela zakaznikom udajne vadi prave ten novy tah a hlavne nova cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 20 hodinami, Vladino125 napsal: Okolo 850e před 20 hodinami, Vladino125 napsal: Okolo 850e V 18. 8. 2021 v 10:01, Fade napsal: Tvl, máte někdo ponětí kolik stojí ten tah samostatně? Beru ho jako posun v nositelnosti o milion procent. 17500,- darda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Před hodinou, Fade napsal: To dle mého nesouvisí s tím, jestli mám na banány nebo ne Upřímně, koupil jsem si omegy PO na ocelovým tahu. A chtěl jsem si koupit i tenhle kaučuk, ale 17500,- nejsem ochoten dát, všechno má svou cenu a tenhle kus gumy taky. A to si myslím, že na ty banány fakt mám.. takže o tom to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Kolegovia nemyslel som to podpichovacne. Skôr ako názor AD respektíve samotnej značky a jej biznis modelu. Osobne mám taktiež PO a ťah mi chyba a to moc. No nedám za to toľko nakoľko to takú cenu nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Ahoj. Nechci zde špinit toto krásné téma, ale jeden tah na PO jsem náhodou potkal na sbazaru. Třeba to někomu přijde zajímavé. (P.S. Prodejce neznám.) Inzerát: https://www.sbazar.cz/Servus12/detail/23130824-omega-seamaster-planet-ocean-22mm Hezký den a Omegám ZDAR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Dnes Moony. Tah je široký, hrubý a ťažký. Kurňa, já ho mám fakt rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Sobotní bělouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 V neděli modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Už skoro dva měsíce v kuse PO oranžády. A celou tu dobu spokojenost. Ani jsem neodklopil hodinkovnici s ostatníma kouskama. Tak že by konečně klid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 před 9 minutami, Radik napsal: Už skoro dva měsíce v kuse PO oranžády. A celou tu dobu spokojenost. Ani jsem neodklopil hodinkovnici s ostatníma kouskama. Tak že by konečně klid? Ty o nich mluvis jak kdyby to byly Moony. Ale sorac to nejsou.. potapky mas i lepsi kamarade, ty vis ktere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Mno,ale ty oranžády vypadají fajnově,to zasejc jo-oo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se