martinre Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) Dneska novy prirustek 3590.50/145.022 z 1991. Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem martinre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 31 minutami, ondrejm napsal: Foto včerejší a předvčerejší Jo tyhle "starý" SMPc jsou moc pěkný,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Těmhle já říkám bezvlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Tak se taky pochlubím novým přírůstkem a konečně můžu do tohoto vlákna i já něco přispět. Seamaster 200M Pre-Bond nejspíš z roku 1992, takže s nimi budu moci oslavit jejich 30. výročí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 47 minutami, Radik napsal: Těmhle já říkám bezvlnky Njn.,i tak mȯžno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Tak se taky pochlubím novým přírůstkem a konečně můžu do tohoto vlákna i já něco přispět. Seamaster 200M Pre-Bond nejspíš z roku 1992, takže s nimi budu moci oslavit jejich 30. výročí. Sent from my iPhone using TapatalkMusím říct, jak jsem je viděl na živo, jsou to moc krásné hodinky. Až mě to samotného láká… Velikost je za mě super. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Musím říct, jak jsem je viděl na živo, jsou to moc krásné hodinky. Až mě to samotného láká… Velikost je za mě super. Sent from my iPhone using TapatalkJá bych podpořil Tvoje rozhodnutí! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Vďaka za názory, už sú vyzlečené z nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 @martinre - Moc pekny,hrozne se mi libi ty nažloutlé indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 1 hodinou, Pivas napsal: @martinre - Moc pekny,hrozne se mi libi ty nažloutlé indexy Diky. Kdyz je porovnam s tou predposledni verzi, tak jsou mnohem zajimavejsi. A to nemluvim o tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Dnes zase Nektony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Já dnes takovou klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 A co táto biela guma na AT ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 1 minutou, Davis napsal: A co táto biela guma na AT ? To je hodne divocina... Za me fakt nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 4 minutami, brownwld napsal: To je hodne divocina... Za me fakt nee. Experimentujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Neexperimentuj, AT nie su muny, k nim sa hocico nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Před hodinou, Harwey napsal: Neexperimentuj, AT nie su muny, k nim sa hocico nehodi. Experimentovať hádam môžem . Tak daj tip čo by si dal na tie AT ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Já ty své bílé pořídil na tom hnědém řemenu. Černý krokouš jim dal výraz super elegantních oblekovek. A nejnovější přírůstek je ze Strapcode. Perfektně sedne a jsou s ním skvěle univerzální. NATO nebo gumu bych jim asi nedával… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 3 hodinami, Davis napsal: Experimentujem Já myslím, že cokoliv černýho s oranžovými prvky by jim mohlo celkem přirozeně sednout Ta bílá mi tam taky nesedí, i když pocitově je to lepší než předchozí pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se