Radik Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 Zase jsem se dokopal něco vyfotit U mě teda nemají konkurenci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 chybi napis chronometer a jina pozice datoveho okna Automaty jsou “CHRONOMETER”Ano, prosím
Radik Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 před 1 hodinou, patprom napsal: Dneska kvarcky nebo radši automaty? Rozezná je někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdá se mně, to nebo mají ty quartzky tu modrou sytější?
patprom Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 Zdá se mně, to nebo mají ty quartzky tu modrou sytější?Máš pravdu, je to osmiletým věkovým rozdílem mezi hodinkami. Automaty jsou z roku 1995, kvarcky 2003
Tomak Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 (upraveno) Zimní procházka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2022 uživatelem Tomak
semi001 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 před 2 hodinami, patprom napsal: Už jsem je měl a asi je budu zase potřebovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou fajn, nečekal jsem od nich nic a teď uvažuji, ze nahradí starší keramický model v me hodinkovnici
jenik77 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 jak jsem je dal zas na gumu, tak nejdou z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zeeberdee Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 když je umyju, nemají chybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 125 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivo_S Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Já dnes už skoro vintage quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Davis Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marecenator Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Dnes poprvé na kůžičce od Zrna! Sekne jim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 před 4 hodinami, tomas.helisek napsal: Dnes poprvé na kůžičce od Zrna! Sekne jim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvela prace @zrno
Kid_A Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Gmt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Nový přírustek - ST1. Nejlepší 1861 Speedy? Za mě TOP3 určitě. Ale 45th Snoopy a Alaska Projecty z 2008 mám asi výš. (Lumi je automaticky přikrášlená iPhonem a jeho SW) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinre Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Gratulace. ST1 jsou paradni. Libi se mi dokonce vic nez Mitsukoshi speedy, ktery teda taky shanim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se