Tomak Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 9:47, M-72 napsal: Ještě přemýšlím, zda nekoupit oranž kaučuk od Zealande Jináč tyto starší 42mm PO jsou super hodinky, měl jsem kdysi ty nové - 43,5mm s Metas certifikací, ale nebylo to ono... Rozšířit Měl jsem je taky a co do velikosti a vzhledu naprosto úžasné Myslím, že oranžová guma by se rychle okoukala.
Kapelnik Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 9:47, M-72 napsal: Ještě přemýšlím, zda nekoupit oranž kaučuk od Zealande Jináč tyto starší 42mm PO jsou super hodinky, měl jsem kdysi ty nové - 43,5mm s Metas certifikací, ale nebylo to ono...Prosim, co je to za referenci a jaky ma kalibr? (2500?) dikySent from my iPhone using Tapatalk
M-72 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna (upraveno) V 6. 4. 2025 v 13:44, Kapelnik napsal: Prosim, co je to za referenci a jaky ma kalibr? (2500?) diky Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Ano je to 2500 z roku 2011. Dle karet jde o ref. 2909.50.38 ( oranžová luneta a pásek) Nyní nasazen náramek a černá luneta. Upraveno 6. dubna uživatelem M-72 1
Juraj11 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 9:47, M-72 napsal: Ještě přemýšlím, zda nekoupit oranž kaučuk od Zealande Jináč tyto starší 42mm PO jsou super hodinky, měl jsem kdysi ty nové - 43,5mm s Metas certifikací, ale nebylo to ono...Tyhle jsou superVždycky jsem je chtěl,ale nikdy nesehnalSent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 9:47, M-72 napsal: Ještě přemýšlím, zda nekoupit oranž kaučuk od Zealande Jináč tyto starší 42mm PO jsou super hodinky, měl jsem kdysi ty nové - 43,5mm s Metas certifikací, ale nebylo to ono...Tyhle jsou superVždycky jsem je chtěl,ale nikdy nesehnalSent from my iPhone using Tapatalk
Vladino125 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ked sa hovorilo o 42kach, este s kalibrom 2500 a na oranzovom kaucuku. 3 1
Axel Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna (upraveno) V 8. 4. 2025 v 16:08, Vladino125 napsal: Ked sa hovorilo o 42kach, este s kalibrom 2500 a na oranzovom kaucuku. Rozšířit Perfektní velikost, měl jsem možnost v minulosti chvilku ponosit a za mě paráda I když staré PO velmi dobře maskují svoji papírovou velikost.. Kupodivu i 43.5mm jsou na menší ruce také nositelné .. Po čase přidám Snoopyho.. Brzy přehodím na tah Upraveno 8. dubna uživatelem Axel 5
Jocker Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Ta lumi je teda výrazně na PO silnější než na moonech. 1
Jocker Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Eště jeden nový přírůstek a snad jsem na chvili zase vyléčený 1
Tomak Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tyto s hliníkovou lunetou se mi líbí víc než keramiky, asi začnu šetřit 3 2
Kapelnik Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Přes všechny pokusy s ruznymy modely PO (vcetne 43,5) jsem se musel vratit k temto. Kam se to mistrovstvi podelo? Skvele proporce. 20mm tah. Krasne nizke pouzdro a ta nizka a extremne hladka spona. To nema chybu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se