Skeleton Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Myslim, ze si to budes moci nastavit jak chces. Treba zrovna UTC, nebo nejake jine casove pasmo.
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Myslim, ze si to budes moci nastavit jak chces. Treba zrovna UTC, nebo nejake jine casove pasmo. jasně .... myslel jsem zda se dá jednou nebo druhou "malou" ručkou verglovat na nastavení jiného časového pásma - spousta hodinek se tak tváří a ve skutečnosti to nejde
Skeleton Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 jasně .... myslel jsem zda se dá jednou nebo druhou "malou" ručkou verglovat na nastavení jiného časového pásma - spousta hodinek se tak tváří a ve skutečnosti to nejde ... a jak to teda funguje? To jsou jako napevno spolu svazany?
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 ... a jak to teda funguje? To jsou jako napevno spolu svazany? přesně tak ..... točí se to spolu tzn. např. 10:00 = 22:00 na GMT nebo naopak...... u echt GMT si to můžeš verglovat jak chceš a to má opravdu málo hodinek
Platos Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 trochu odbočím - víte někdo zda UTC u Sinn je skutečně regulérní UTC nebo je to pozlátko pro obecenstvo, které se pouze točí s hodinovou ručkou z katalogu jsem to nevyčetl, napsal jsem jim mail, tak uvidíme..
Ropucháč Odesláno 5. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 z katalogu jsem to nevyčetl, napsal jsem jim mail, tak uvidíme.. zacinam byt aj ja zvedavy...tak ci onak si od nich nieco casom pravdepodobne kupim...
railmaster Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 přesně tak ..... točí se to spolu tzn. např. 10:00 = 22:00 na GMT nebo naopak...... u echt GMT si to můžeš verglovat jak chceš a to má opravdu málo hodinek Podľa obrázkov vyzerá, že sa dá určite posúvať časové pásmo, napr. 10:00=08:00, alebo 10:00=17:00 podľa toho, v akom časovom pásme sa nachádzate. A krajiny, ktoré majú posun aj v minútach sa dajú zrátať na prstoch rúk. Z turisticky zaujímavých napr. India, tam je posun oproti nám + 4 hod 30min, v Nepále + 4 hod 45min. Aj Hugo Chávez vraj niečo špekuluje, zrejme počet nekompatabilných rozšíri.
Ropucháč Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 (upraveno) ako to dopadlo s tym UTC???? EDIT: btw mam tomu rozumiet tak, ze hodky na obrazku maju velku sekundovku? Sa mi to zda trochu neobvykle pokial je to tak... Upraveno 7. dubna 2008 uživatelem Ropucháč
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Spíš bych rozuměl tomu, že nemají malou vteřinovku a ta velká je od stopek. Je to asi nejčastější "de-komplikace" kalibru 7750.
Ropucháč Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Spíš bych rozuměl tomu, že nemají malou vteřinovku a ta velká je od stopek. Je to asi nejčastější "de-komplikace" kalibru 7750. cize vobec ziadna sekundovka?
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Ano, pokud vím, tak stopky ji mají, kdežto hodiny ne...
Ropucháč Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Ano, pokud vím, tak stopky ji mají, kdežto hodiny ne... priznam sa,ze som tento jav vobec dotreraz nezaregistroval... oki teda
Platos Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 trochu odbočím - víte někdo zda UTC u Sinn je skutečně regulérní UTC nebo je to pozlátko pro obecenstvo, které se pouze točí s hodinovou ručkou tak to vypadá, že u Sinnů nejde jen o pozlátko Určitě nějaké časem pořídím, některéré modely jsou opravdu pěkné a o kvalitu a servis se rozhodně nebojím. Der UTC-Zeiger läßt sich, separat zum Stundenzeiger, stundenweise verstellen. Mit freundlichen Grüßen Sandra Rodenhagen
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 v souvislosti se Sinn bych se klidně podíval i sem ...... tyhle hodinky mi připadají minimálně srovnatelné se Sinn
Ropucháč Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 tak to vypadá, že u Sinnů nejde jen o pozlátko Určitě nějaké časem pořídím, některéré modely jsou opravdu pěkné a o kvalitu a servis se rozhodně nebojím. Der UTC-Zeiger läßt sich, separat zum Stundenzeiger, stundenweise verstellen. Mit freundlichen Grüßen Sandra Rodenhagen cize pre nas co nem hovorit po nemecky..... je to "poriadne" UTC???
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 cize pre nas co nem hovorit po nemecky..... je to "poriadne" UTC??? jo
Platos Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 cize pre nas co nem hovorit po nemecky..... je to "poriadne" UTC??? Myslím že ano, pokud jsem pochopil, co je pravé UTC. Můžeš si nařídit druhý čas libovolně, ručky nejsou nijak svázané. 2 YPO: Jsou také krásné, akorát nevím nač šetřit dřív Každopádně díky za další zajímavou značku.
Ropucháč Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 jo supeeeer nemas nahodou link na nejaky zaujimavy clanok o UTC???
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 supeeeer nemas nahodou link na nejaky zaujimavy clanok o UTC??? Kdyby to bylo málo zajímavé tak najdu jiný
Snow Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Jedny akční 103-ky a jedny pro opravdové fajnšmekry .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se