Ondraj Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Tak tady jsem vam neco spachal To je zhruba moje predstava (prvni pokus), jak bych si novou L.E. predstavoval. Nicmene, aby to fungovalo, chce to podstatne tensi okraj pouzdra a asi mensi logo. http://xs200.xs.to/xs200/06193/nle_1.jpg http://xs200.xs.to/xs200/06193/nle_2.jpg to se ti fakt povedlo. V tom prvním případě zakomponovat logo do té kružnice a dole vyvážené mimostředkou byl super nápad. Nechceš se tím živit ?
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Jo tyhlety predelavky kapesnich hodinek na naramkove zeru! Takove si taky jednou poridim. Sice to uz casto s puvodni znackou nema moc spolecneho, ale vypada to pekne a ta velikost!!!
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Jo jasne, nemyslel jsem primo tento kousek Vim ze IWC a nektere dalsi firmy delaly i takhle velke naramkove hodinky. Ale na ebay se ted nabizi podstatne vetsi kolekce hodinek tohoto druhu, ktere maji s IWC spolecny jen strojek a mozna cifernik, ovsem dost casto komplet predelany Kazdopadne josu velmi pekne!
steel Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 odklizec : hezky pokus- akorat ty rucky bych videl jinak, ale jinak fakt dobry !!
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 No je to prvni pokus, od toho se treba muzeme odpichnout a zacit vymyslet. Ja si tema rucickama taky nejsem jisty a logo se mi tam napriklad nelibi vubec. Ale co nadelas, kdyz neni jednodussi? Leda ho vypustit uplne.. Ovsem je to asi jen spolecensky model, nic sportovniho na nem nevidim
X-Bob Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Odklizec napsal: Ovsem je to asi jen spolecensky model, nic sportovniho na nem nevidim vidim-nevidim, ale je to pěkné Vě mě to jaksi po delším pohledu vzbuzuje jakoby sportovní nádech. Jen tak lehounce, ale jo. Ale možná mám jen špinavé brýle
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Jo to bude tema brylema Tak abych to zabil uplne, jako ze to se sportem nema nic, tak tady je jeste vetsi retro..
X-Bob Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 hele, mě se to líbí víc a víc....No tak třeba šachy jsou taky sport a nepotřebuje se u toho vodotěsnost
Sklomont Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Tak mně přišla abych pravdu řekl ta první varianta nejhezčí jen by to chtělo udělat něco stěma ručkama. Ještě můžu se zeptat v čem ty návrhy děláš?
steel Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 ta druha varianta je jako minerva, ta prvni je fakt dobra hodi se k ni i oznaceni (podivne) spolecensko sportovni pokud se k tomu pridaji odpovidajici rucky - co neco jako je na B-uhren, nebo iwc mark 12
Lukáš Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 A proč neudělat leteckou korunku, svítící indexy a máme vlastní Prim letecké
steel Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 nebo i vlastne na tech popshopovych iwc :-) jsou hodici se rucky, popshop sudej je a posli odklizeci :-)
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Dik za komentare Delam to v RealDraw, cimz ho rovnou testuju a zjistuju, co je v nem treba udelat jinak Je to rychle, ale nektere veci se v tom delaji hur. Minervu v tehle barvach jsem nevidel, ale vim, ze ten dvoubarevny cifernik tohohle typu, byl kdysi dost oblibeny a pouzival se i na kapesnich hodinkach. Dneska je to takove pekne retro. Nad rucickama pouvazuju. Chce to neco strizliveho, zadnou modernu. Letecka korunka (predpokladam se mysli diamant) na tom vypada hnusne. Postnu obrazek. Jeste zkusim cibulovou, ale myslim, ze klasika bude nejlepsi. Mozna jen trochu zplostit a zvetsit prumer, aby se lip chytala? Letecke Primky by byly fajn, ale nevim, jestli zrovna tenhle design je to prave? Kazdopadne uz mam jmeno pro leteckou L.E. - Jan Kaspar L.E. Mozna ze ten druhy design by odpovidal i dobe?
steel Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 minerva ted dela presne tohle :-) http://minerva1858.it/ korunka souhlas se stavajici ty rucky, no....
cigi Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Jesús maria, další retro letecký, jakoby jich nebylo všade dost! Začal bych úplně znovu
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Jesús maria, další retro letecký, jakoby jich nebylo všade dost! Začal bych úplně znovu Toz zacni ogare.. Ale upozornuju predem, ze za datum na 4:30 te zabiju!
Onisan Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Souhlasím s výrazně tenčím okrajem pouzdra. Problém s příliš ukecaným a velkým logem se tady už párkrát probral Tak tady jsem vam neco spachal To je zhruba moje predstava (prvni pokus), jak bych si novou L.E. predstavoval. Nicmene, aby to fungovalo, chce to podstatne tensi okraj pouzdra a asi mensi logo. http://xs200.xs.to/xs200/06193/nle_1.jpg http://xs200.xs.to/xs200/06193/nle_2.jpg
Onisan Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Je otázkou, jestli každé puristické hodinky trochu většího průměru s přehledným číselníkem někdo nenazve leteckými.... Bráno touto optikou má moje stárnoucí a špatně vidící matka na ruce "letecké hodinky" Jesús maria, další retro letecký, jakoby jich nebylo všade dost! Začal bych úplně znovu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se