cigi Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 tak co chcete první - ty sporty nebo společenské? Ale podotýkám, že úspěchu těch společenských příliš nevěřím, budou drahé, ale než se to v computeru naučím, uběhnou léta a ušetříme si na ně. Odklízeči, to není kritika pochopitelně, ale je třeba začít na čistší louce, jinak to bude vždycky variace na cibule - například, neviděl někdo z vás zajímavý a přitom řídký detail hodinek? cokoliv, zajímavý font, uspořádání čísel , ručky, korunka apod. Nebo ještě lépe něco ve světě mimo hodinky, co by na nich rád měl? Ten medailonek budiž dobrý příklad, knoflíky, ciferníky jiných měřících přístrojů, cokoliv. Ke korunce mě napadá, že by mohla být i na těch společenských na 4.30, - proč ne? a mohla by být plochá velkého průměru. Má to opravdu nezanedbatelné ergomnomické výhody a malá vteřinovka by se posunula mezi 7 a 8 a tím pádem by odpadla ta ošklivá ukouslá, nebo vynechaná šestka (je svisle a nejvíce zabíhá do ciferníku) - mohlo by se graficky vyjít, zvlášť, když bude malá 50/52 vložena do velkých hodinek. Když potom ještě pro vyvážení na trojku dáme datum - to se tam vejde vedle trojky - je svislá a zabere méně místa - viz soliter na webu prim, na 12 obligátní logo, o tom už by se dalo hovořit, jako o určité umírněné a uprděné snaze přece jen něco zkusit, ne?
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Neboj, ja si z pripadne kritiky nic nedelam Navic kazda kritika je dobra, protoze posunuje veci vpred..obvykle..teda mela by.. Co se tyka pripadne ceny, jak se ja na to divam, to co jsem zatim navrhnul vychazi +- z pouzdra Linea 40, takze vyroba pouzdra jako takova bude relativne zanedbatelna polozka. Cokoliv na bazi noveho puzdra s ruznyma vychytavkama typu medailonek a podobne, bude urcite drazsi Jinak u toho prvniho navrhu s celocernym cifernikem jsem se inspiroval konkretnima hodinkama, ale to dalsi uz je cista fantazie, zalozena na vedomosti o dvoubarevnych hodinkach.
31682 Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Počkejte ještě na ty studentské návrhy, já si od toho dost slibuji. Zatím tu není nic, co by mne přesvědčilo, že to musím mít. PRIM: ten návrh kapesních hodinek mě příjemně překvapil. Úpně mimo zaběhlé koleje, něco takového by bylo fajn vlastnit. Podobně neomšelé návrhy očekávám i od studentů.
Gordok Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Tak toto téma odmítám číst. Jinak by mě to přišlo draho
Onisan Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 tak co chcete první - ty sporty nebo společenské? Ke korunce mě napadá, že by mohla být i na těch společenských na 4.30, - proč ne? a mohla by být plochá velkého průměru. Má to opravdu nezanedbatelné ergomnomické výhody a malá vteřinovka by se posunula mezi 7 a 8 a tím pádem by odpadla ta ošklivá ukouslá, nebo vynechaná šestka (je svisle a nejvíce zabíhá do ciferníku) - mohlo by se graficky vyjít, zvlášť, když bude malá 50/52 vložena do velkých hodinek. Když potom ještě pro vyvážení na trojku dáme datum - to se tam vejde vedle trojky - je svislá a zabere méně místa - viz soliter na webu prim, na 12 obligátní logo, o tom už by se dalo hovořit, jako o určité umírněné a uprděné snaze přece jen něco zkusit, ne? Korunku na tomhle místě měla jedna řada hodinek Victorinox. nevipadalo to špatně, ale mocúspěchu s tím nenadělali, na některé lidi to působilo "tak nějak křivě" , abych ocitoval jednoho kolegu. Moje přítelkyně ty hodinky stále má. Značku firmy měly umístěnu na obvodu pouzdra na druhé straně než korunku.
cigi Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 onione, tady nejde o všeobecný úspěch, je to l.e. právě o to jde, aby to na ostatní působilo "nepatřičně", jinak si můžeme koupit regulerní produkci a vyrýt si svoje méno na dýnko. Jestli si myslíš, že by to nevypadalo zle, už to je úspěch!
X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 no já nevím, aby zase ona extravagance neodradila zde potencionální zájemce. Myslím, že asi ano.
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Za sebe musim rict, ze jsem v tomto ohledu strana konzerva. Nemam nic proti novotam a klidne bych si dal na ruku i nejaky vystrelek, ale nevyhledavam to. Mnohem vetsi radost mi udela precizne provedena klasika i kdyby to byla 101 variace na lety overene tema. Korunka nebo datum na 4:30 nebo pootoceny cifernik s 12 na 1:30 mi teda vubec neprijdou atraktivni. Sorry, ale tak to proste vidim ja Mne osobne by takova vec zcela urcite odradila..
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 A mě zase příjde, že stojíte moc při zdi. Trošku života do toho.
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Tak jsem se prave jeste vic primacknul ke zdi.. jeste chvili a tou zdi projdu..
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 tak to já stojím asi za zdí, designově pěkná prácička, ale neumím si je na ruce představit.
Ondraj Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 A mě zase příjde, že stojíte moc při zdi. Trošku života do toho. Asi jsem taky konzerva, tohle je hnus fialový nebo zelený ?
X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Za sebe musim rict, ze jsem v tomto ohledu strana konzerva. Nemam nic proti novotam a klidne bych si dal na ruku i nejaky vystrelek, ale nevyhledavam to. Mnohem vetsi radost mi udela precizne provedena klasika i kdyby to byla 101 variace na lety overene tema. Korunka nebo datum na 4:30 nebo pootoceny cifernik s 12 na 1:30 mi teda vubec neprijdou atraktivni. Sorry, ale tak to proste vidim ja Mne osobne by takova vec zcela urcite odradila.. Odklizec vyjadril i moje mineni. At sporty, nebo klasika, tak ale konzervativne.
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Hnus to zase ne. Možná nám Prim zapoměl říct, že jsou dámské Potom bych to chápal, některým by se mohly líbit.
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Ale no tak, přeci byste to neodmítli jenom proto, že to ještě nevyrobila Omega nebo jiná značka. Třeba Minerva! Vždyť se tu diskuze točí stále jen okolo toho, jak udělat něco podobně, jako už to někdo v minulosti udělal. Ňajděme odvahu na něco originálního! Vždyť i ti studenti se zrovna brzdit nebudou a ve svém zájmu se na existující konkurenci moc ohlížet nebudou. Také mám rád konzervativní hodinky, ale stejně tak miluji progresivní design. Design, který budou kopírovat ostatní!
Ondraj Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 2Lukáš: jasně, bylo to se smajlíkem
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Tak jsem na ně asi tři minuty upřeně zíral, dokonce jsem si zvětšil i obrázek, snažíc se najít něco pozitivního. Bohužel jsem nenašel NIC. Hrozný kousek (hodinky se tomu nedá říkat).
X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 no jo, ale stavět l.e. v úplné originalitě zde asi neprojde. Resp. nebude v Chronomagu tolik duší, aby to byla i.e. o více jak 6ti kusech. Myslím....
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 K tomu navrhu mam dve zasadni pripominky.. Prvni je nestandartni remen, krtery jinde nez v eltonu nekoupim a nebudu si ho moct sam vymenit za jiny, kdyz mne treba casem omrzi. Druha pripominka je, ze se to na prvni pohled bude dost problematicky nosit. Ale pokud je to damsky model..no prosim. Zeny snesou cokoliv Rozhodne se tomu neda uprit napad byt netradicni, ale ja bych to na ruku nedal Podotykam, ze i kdyby to vyrobilo napriklad IWC, vubec by mne to neoslovilo. Spis bych se velmi podivil kam se to IWC vydalo..
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Jen se snažím trošku Vás nadzvednout ze židle. Koukám, docela se mi to daří. Teď ještě doufám, že nezapadne to hlavní poselství. Nedělejme hodinky, které už někdo vyrobil! Cigi.....?!!! :)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se