Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jasně, že safír. Celebra bez safíru by byla poloviční. Už na ní sbírám objednávky. Vypadá to zatím na 5 párů ve zlatě!:)

Proč párů? To se nosí na každé ruce jedny?

• Odpovědi 421
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jasně, že safír. Celebra bez safíru by byla poloviční. Už na ní sbírám objednávky. Vypadá to zatím na 5 párů ve zlatě!:)

Proč párů? To se nosí na každé ruce jedny?

Tak už je to tady. Vyšší stadium nákazy. Na každé ruce jedny! A vakcína v nedohlednu. :D :D :D

Odesláno
Napadlo mě trošku obměnit sklíčka. Dělají se rovná nebo vypouklá. Co kdyby se sklíčko vybrousilo ze silného skla (4-5 mm) bylo by rovné s fazetami na hranách. To by se snad dalo jednoduše vybrousit. Nebo jsem zase objevil Ameriku a někdo už to dávno vyrábí? :)

Kdyz si zminil ta neobvykla sklicka, tohle mam taky na svem "to-musim-mit" seznamu ;) To si jen tak nekdo na ruku neda, ale podle mne je to super neotrele ;)

B64_Orfina_Kampf_5.JPG

B64_Orfina_Kampf_4.JPG

Odesláno

Že bych si taky založil seznam "Tomusimmitalenikdynatonebudumit" :D

To vypadá jak akvárium. Ještě dovnitř nasadit neonky. Není to plněné nějakou kapalinou? Dají se vůbec hodinky plnit kapalinou, aby odolávaly většímu tlaku?

Odesláno

Parada, ze? :D A jeste ta velikost! Prumer 46mm, strojek unitas.

Jinak tohle nejsou az tak drahe hodinky! Vcetne dekorovaneho unitasu to vyjde velmi podobne jako ch. l.e. ;) Co se ale neda srovnavat..

Odesláno
To jste myslel doopravdy vážně, že vás odradily od zájmu o l.e. moje výroky? Doufám, že ne!

Poezie tohoto fóra je v tom, že se tu diskutuje a hledá konsenzus. Já jsem jen nabídl alternativní cestu. Můžete jí odmítnout a z vesela pokračovat dál...

Já prostě věřím, že model Celebra má budoucnost!

Pochopitelně mě neodradil Váš výrok, ba ani model Celebra jako takový. Přeji mu úspěch. Jakožto atypický kousek z hlediska designu si určitě svou klientelu nalezne.

Moje reakce se týkala tohoto modelu v případě, měl-li by se stát diskutovanou L.E.

Ano, v rámci hledání konsenzu jste nabídl alternativní cestu. Já ji za sebe v tomto provedení odmítam. Toť vše.

Odesláno

Prime, prosím, je celebra po délce prohnutá, nebo rovná, jaké jsou rozměry, je možný kalibr 50? Ten dizajn upřímně vypadá starší, než sedm let a je vidět, že navrhujete i tramvaje, ale je na první pohled super - s drobnými modernizacemi a faceliftem. Taky by mě zajímalo, máte-li vyzkoušeno, že ty hrany skla a následné odrazy a zkreslení nebrání čitelnosti (viz ten odklízečův optický zapalovač :)) Další problém - není to problém, jen subjektivní hnida - vidím v tom, že ten tvar nějak evokuje keramické materiály (rado).

Odklízeči - nech je naplnit olejem s bublinou a máš i vodováhu, už jsem to tu psal, stavařský hodinky:)

Odesláno

Pánové, to nemá cenu dělat s prim kalibrem, to chcete svatební hodiny s kapesním strojkem - to je jiná kategorie, v lepším frcu běžně za pár stovek až tisíc! Naposled jsem viděl nádherný omegy, zrovna takový, jako tady skicuje odklízeč, lepší kousek v takovým stylu abys pohledal, za 3000 tuším. V Bělehradské ulici. Doxy i s vteřinovkou na 9 za 400 v Podolí.

Odesláno

Kolego Prime :)

Já myslím, že Váš přístup, t.j. pohnout stojatými konzervativními vodami, je správný :) :)

No ale popravdě, já bych asi takové hodinky na ruce nenosil. Na mě je to hodně, hodně moc extravagantní. Stejně jako kolegu dehyda mě to neoslovuje, nicméně, zcela vážně tomu modelu plně přeju úspěch! Když pofrčí (ty hodinky), bude to úspěch solidní české firmy, kterou mám v oblibě a skutečně to Eltonu přeju. Ale jak už tady zmíněno, odhaduji, že většina diskutujících tady, vč. mě, jsou konzervy :) Já tedy na sobě cítím v designu hodinek úplně konzervatismus takového charakteru, že jsem určitě plný botulotoxinu :D :D :D

Odesláno

Tak jak vidim, ani ten botulotoxin proto Chronomagitide a jinym hodinarskym nemocem nepomaha. :D Experimenty jsou dobra vec a pro uspech Eltonu jiste nesmirne dulezite. Ale takove hodinky si na sve ruce momentalne nedovedu predstavit. To neznamena, ze se ni nelibi, jenom nosit bych je asi nechtel.

Odesláno
Pánové, to nemá cenu dělat s prim kalibrem, to chcete svatební hodiny s kapesním strojkem - to je jiná kategorie, v lepším frcu běžně za pár stovek až tisíc! Naposled jsem viděl nádherný omegy, zrovna takový, jako tady skicuje odklízeč, lepší kousek v takovým stylu abys pohledal, za 3000 tuším. V Bělehradské ulici. Doxy i s vteřinovkou na 9 za 400 v Podolí.

Myslis jako zabudovat stojek z kapesnich hodinek do naramkovych? Co mne se tyce klidne hned, jenze pro vetsinu lidi to bude nenositlene, protoze prumer pouzdra pak bude muset byt min. 44 a vice mm. To uz je schudnejsi cesta pouzit UNITAS s mimostredkou na 6. Pak by se to mohlo vejit to 40mm pouzdra.

Jenze pak uz to ztraci to kouzlo L.E. zalozene na PRIM kalibru. Prvda ovsem je, ze pri pouziti PRIM kalibru 50 a 40mm pouzdra se zuzenym okrajem uz bude ta mimostredka moc blizko stredu a nebude moct byt tak vyrazne velka, jak jsem navrhoval. No tezke. Zkuste neco nacrtnout.

Co mne se tyka, Celebro mne nechava naprosto chladnym. Nezatracuju ho, protoze je to pekny design a verim, ze si to sve zakazniky najde, ja to ale nebudu ;)

Odesláno

Nechci malovat čerty na zeď, ale ...... Minule se víceméně všem zalíbila Linea, ale byla malá. Tak vznikl požadavek na větší průměr pouzdra. Pak se už jenom dolaďovalo. Dnes je zde obecné přání, další l.e. s Prim kalibrem, jako takové. Mnozí z nás mají buďto svoji konkrétní představu (rozdílnou) nebo žádnou. Není tady sjednocující prvek, jakým Linea byla. Problém vidím v tom, že pěkných hodinek jsou spousty a ........ nevím, nevím? Ale přeji této myšlence zdárný konec. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...