Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte :)

Tak troška sa teda pochválim aj ja spravil som si zase raz radosť aj keď fakt že neočakavanú a zadovážil tieto Ball hodinky ešte som tuto značku nemal a fakt má hodinky milo prekvapili ako sú spracované vysoka úroveň za tie prachy

post-34978-0-41712000-1526372410_thumb.jpg

post-34978-0-73007700-1526372470_thumb.jpg

post-34978-0-40558300-1526372510_thumb.jpg

Odesláno

sú troška tažšie ale príde mi to stále nositelné :) ja rád cítim na ruke hodinky takže pohodka.. remienok vypadá brutálne a nesmierne sa k hodinkám hodí a tá spona s poistkou fakt paradička plus ešte v balení ma čaká kaučuk :) čo potešilo

Odesláno

Krásný hodinky! Zrovna včera jsem si o nich četl recenze, hledal technický data, koukal na videa, apod. a dneska tady "vyletí" tvoje pochlubení :clap:. Ball má něco do sebe, o tom žádná...RR. Chválím výběr, tak ať ti dělají radost.

Odesláno

Dík za živé fotky, čumím jak blázen na tu přesahující lunetu, toho jsem si nikdy dřív nevšimnul.

• po měsících...
Odesláno

Nádhera, Bally jsou super. Musím ještě něco došetřit. Jak je to s výškou? Dá se to schovat nějak lidsky pod košili? :)

Odesláno

Boli dost vysoké pod košelu to nie je :D ale boli to jedny z najlepšie spracovaných hodiniek aké som doteraz mal možnosť skusiť. BALL odporúčam zaujamavá značka to je.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...