digiMonster Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Ahojte Tak troška sa teda pochválim aj ja spravil som si zase raz radosť aj keď fakt že neočakavanú a zadovážil tieto Ball hodinky ešte som tuto značku nemal a fakt má hodinky milo prekvapili ako sú spracované vysoka úroveň za tie prachy
Harwey Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 super kovovy remienok:) vaha je s nim ok? rozpis sa troska:)
digiMonster Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 sú troška tažšie ale príde mi to stále nositelné ja rád cítim na ruke hodinky takže pohodka.. remienok vypadá brutálne a nesmierne sa k hodinkám hodí a tá spona s poistkou fakt paradička plus ešte v balení ma čaká kaučuk čo potešilo
Radek Cigi Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Krásný hodinky! Zrovna včera jsem si o nich četl recenze, hledal technický data, koukal na videa, apod. a dneska tady "vyletí" tvoje pochlubení . Ball má něco do sebe, o tom žádná...RR. Chválím výběr, tak ať ti dělají radost.
digiMonster Odesláno 16. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2018 ďakujem chlapci robia mi veľku radosť
martar Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Dík za živé fotky, čumím jak blázen na tu přesahující lunetu, toho jsem si nikdy dřív nevšimnul.
vfr Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ta luneta vypadá dost mrtě dobře.Koukám že tam je strojek chronometer.Co je to za strojek?Jinak pěkný hodinky.
Chronofobik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ahoj, ako je na tom lumi, dáš sem foto? Palec hore za ten ťah
Chronofobik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Aha, takže tritium, ale aj tak živé foto vždy poteší... Majú pekne gravírované dno, čo som pozeral.
Boris05 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Nádhera, Bally jsou super. Musím ještě něco došetřit. Jak je to s výškou? Dá se to schovat nějak lidsky pod košili?
digiMonster Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Boli dost vysoké pod košelu to nie je ale boli to jedny z najlepšie spracovaných hodiniek aké som doteraz mal možnosť skusiť. BALL odporúčam zaujamavá značka to je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se