p3k Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Také dorazily, pěkně, díky beemane za tvé úsílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Hlásím převzetí 2/100. Děkuju Beemanovi za zorganizování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Taky mam svůj kousek. Skvělá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 jsem uprimne prekvapen, jak se posta cini dnes odeslo dalsich cca 20 kusu jestli se nepletu, zitra jedu vyzvednout zbytek pro prazaky k osobce a verim, ze odejde postou uz i vse ostatni, musim si rano najit cas a udelat poradek v excelu diky, jsem hrozne rad, ze jste zatim vsichni spokojeni, budu zitra tlumocit mistrovi i jeho drahe polovicce, ktera zabezpecuje odesilani a vse kolem a nejen to samozrejme no stejne sem obcas oba nakouknou, ale nikomu to nerikejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Číslo 71 na dorazilo Pošta prostě jede... Ale jenom jsem to vybalil, tři vteřiny kouknul, zahrkal a schoval, dám si to pod stromek Díky chlape za organizaci, díky i mistrovi za práci a jeho rodině za trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Poslušně hlásím, že číslo 44 dorazilo dnes v 7:55 CET. Vypadá to moc dobře. Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) Ty kokos. Teď, zrovna teď, 9:16 tady byla pošťačka! Čumím jako puk. Děkuji Beemane a všem kolegům ve zbrani přeje číslo 65 klidné svátky! Prosím vyřídit pozdrav i výrobci a jeho rodině. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Že bych vzal 37? Šlo by to ještě? Spojím se s Aloisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tož, NEJSOU A NEBUDOU, všichni už maj i zaplaceno. Zaváhal, ušetřil. Pěkný to máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 75 vyzvednuto a je to parada. Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Převzal jsem 32/100. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 33 je doma,moc se to povedlo. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Převzal jsem od pošťačky číslo 21. Velká spokojenost a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Už se taky těším a hlavně jak použiji vidličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Alois, diky moc, velka parada s cislem 79 dnes stastne dorazila, preji vsem hezke Vanoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Už mi volali z vrátnice že mam balíček. Jen si ho vyzvednu po svátcích, ale o to víc se těšim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 hlásím, že orel č. 99 právě přistál, bylo to komplikovaný přistání, ale nakonec dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Číslo 76 dorazilo domů. Moc děkuji Beeman & Partner a všem přeji hezké Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Dnes (23:12:) i přes veškerou snahu ČP mi dorazil domů. Beeman & Partner klobouk dolů, to načasování je perfektní. Vystěžejkovač paráda. Trochu mě ze začátku překvapil dřevěný obal. Ale opravdu všechna čest, před půl rokem jsem už nedoufal že by tento projekt vstal z mrtvých. Děkuji a krásné Vánoce všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Jooj robite mi tu chutky ani tracking zatial nemam Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se