miroslav zub Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Č.61 právě dorazilo. Děkuji Beemenovi za skvělou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Hele, moje bývalé číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 č. 73 právě dorazilo. je to krása díky Beemene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Dal bych to do mrazaku na chvili. Teplotni roztaznost kovu a dreva je jina, tak treba se ten vystezejkovac trosku smrskne a pujde potom vyndat...Nepomaha. Ani se nehne ako keby tam bol na silu vtlacenej alebo sam neviem. Este skusim vysusit mozno pomoze potom uz len slomit to krasne puzdro Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 č. 14 je doma, díky Beemane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Číslo 91 je rovněž doma,děkuji Ti za dobře odvedenou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 To logo na uzávěru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Včera som prevzal číslo 72/100..... paráda... ďakujem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Poslusne hlasim dorazilo cislo 50 Este raz dik super je to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Převzal jsem č. 31, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 číslo 30 dorazilo v poriadku, ďakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 To logo na uzávěruSouhlas, parádní detail.V podobném minimalistickém stylu by mohl [mention]beeman [/mention]jako další projekt udělat třeba manžetové knoflíčky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 7/100 doma konecne jeste jednou diky za krasnou cestu a poctivy kus prace ted uz jen lneny olej a domaci vceli vosk na doladeni futralku a bude to uplne tip top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Pořád jsem váhal a teď mi žena nadává, že jsem si taky jeden nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Myslim, ze byly nejake navic, tak se Lojzy (beeman) zeptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Před hodinou, garisz napsal: Pořád jsem váhal a teď mi žena nadává, že jsem si taky jeden nevzal. Počkej, počkej... žena ti nadává, že sis nevzal vystěžejkovač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Jo, pořád jsem jí ho ukazoval a teď když to viděla tak , že jsem si ho mohl vzít taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 29. 12. 2020 v 14:09, EngineerHack napsal: Nepomaha. Ani se nehne ako keby tam bol na silu vtlacenej alebo sam neviem. Este skusim vysusit mozno pomoze potom uz len slomit to krasne puzdro Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Ak nepomôže ani vysušenie, skôr než zlomiť puzdro, navŕtal by som malú dierku na druhej strane a skúsil to z puzdra vyraziť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Hlasim prijem 90/100, vyklepnuti z pouzdra dalo trochu zabrat, ale uz se kocham. Diky moc, ze jsem se mohl pridat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Ak nepomôže ani vysušenie, skôr než zlomiť puzdro, navŕtal by som malú dierku na druhej strane a skúsil to z puzdra vyraziť. Uz to mam. Mal som iny hrot ktory som nasruboval a pouzil klieste na vytiahnutie. Ale uprimne skoro som porodil zlatu zilu nez som to nasilu dokazal vytiahnut. Bud to drevo sa nasiaklo vodou alebo to tam bolo nasilu vtlacene. Kazdopadne potrebujem kus odvrtat vnutro nez tam znovu dam vystezejkovac Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se