Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky, čekal jsem na ně od podzimu, kdy je poprvé ohlásili a čekání se vyplatilo. Ta modrá je neuvěřitelně zajímavá a manuální nátah mě opravdu chytl.

Odesláno

Mohl bych tě ještě poprosit o foto s porovnáním s jinými hodinkami na ruce - jestli máš hodinky např. 40 a 42 mm. Pořád nevím jestli 41 neni trošku moc jako překousl bych to, ale rád bych viděl nějaký porovnání na ruce jestli mi rozumíš....

Odesláno

C60 Pro maju 43mm, C65 maju 41. Maju sice tensiu lunet, ale napripdaju ti trosku male? Ten manualny natah ma dostava do nerozhodnoti. Nemoze sposobit netesnost korunky?

Odesláno

K té velikosti. Naopak, snesl bych 39-40 mm. Jsou tak akorát, pouzdro je parádně tenlé, nožky idealně zahnuté, ani krátké ani dlouhé.

Vodotěsnost 150 m...víc k tomu říci neumím, potápět se s nima nebudu, max šnorchlování a to zvládnou i základní seika bez šroubovací korunky.

Takže já tam problém nevidím.

Odesláno

Naozaj krasne hodinky...uslachtily jednoduchy dizajn...a ten Lug to Lug 47mm pri priemere 41mm bude naozaj luxusne nosenie....

Uz aby boli doma....black :clap:

Odesláno

Jak tak koukám, tak je mi zcela jasné, že můj účet bude zas o něco chudší. Naprostá paráda v té modré. A taky konečně potápky, co mají normální velikost na mou 17,5 cm ruku.

Odesláno

Vsak toto mam 17.5cm a preluskal som cely net a nic ma zatial tak nechytilo ako "Kristofy" C65 Trident Diver

Uvazoval som vazne nad ciernou....no ale ta modra je fakt super......

Ja sa snad budem muset dohodnut na zraze s Dokusanom a s jeho dovolenim pozvat ho na obed a mrknut na zivo..... :notworthy:

Odesláno

Už jsem to psal dřív, normálně je kup u Wardů a máš nárok na vrácení do 60ti dnů bez udání důvodu. Zaplatí ti i poštovné. Já už takhle hodinky posílal zpět, protože mi nesedly (poštovné jsem po nich nechtěl)

Odesláno

JJ to je mi jasne v pohode....no ja by som rad osobne pokecal a tvoje dojmi....ono je to pri osobnom stretnuti ine pokecanicko...

Odesláno

To neni problem....chystam cestu do Brankovic u Brna mam tam bratrance...tak to nejako spojim...ta ustretovost tu na fore je teda vazne super :clap:

Odesláno

Dokusan: Prosim ta tie indexy su oramovane ciernou farbou? Na tych tvojich fotkach to tak nejak vypada..a medzi sklickom a vlozkou lunety je nejaky armovaci krouzek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...