Přejít na obsah

Turbočlen?

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno
Jestli ty nicky znas, napis je sem.

nedostanu se už do moderátorské sekce - lehce si je zjistíš podle IP adresy a náležitých příspěvků, pokud se nezměnila IP adresa

• Odpovědi 303
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
ty máš sice asi zaplaceno, ale občas si tu taky přihříváš polífčičku - viz. nedávná anonce v sekci nože

ať mě šlak trefí jestli jsem tady chtěl jenom náznakem prodat nějakej nůž, mohl by jsi sem hodit ten odkaz ? jo nebuď na mě porád nasranej kartóne !

Odesláno
Dostal druhy zvednuty ukazovacek.

mam pocit, ze napriek datumu registracie si Pb a roz1-2-3metac dali dnes sutaz, kto da skor 50. ... prstik obom, aj ked skor ten s predponou "fuck"

Odesláno
nedostanu se už do moderátorské sekce - lehce si je zjistíš podle IP adresy a náležitých příspěvků, pokud se nezměnila IP adresa

jak nedostanes? takze preklizka skoncila? tedy jsi povesil moda na hrebik?

Odesláno

to spíše vypadá že překližka je starý YPO

a YPO ® je zase stary Ypo jako nový user .... konečně něco napínavého :-)

Odesláno
to spíše vypadá že překližka je starý YPO

a YPO ? je zase stary Ypo jako nový user .... konečně něco napínavého :-)

no to je jasny. vsechno je ypo. jen me zajimalo, ze uz se nedostane do mod rozhrani

Návštěvník YPO?
Odesláno

už jsem psal, nebudu poslouchat kecy o nějakém bezvýznamném měnění nicků, takže na to prdím, zásadní věci nikomu nevadí a mě už také ne, tak si tu budu jenom číst a občas vypustím nějaký blábol ;)

Odesláno
Panove 911 a Duke650, prosim nereagujte na prispevky techto lidi, pridelavate akorat moderatorum praci.

OK, u té plazmy jsem neodolal (můj příspěvek byl taky o ničem, smazání mi vadit nebude)

až pak mi docvaklo že na turbo je tady zvláštní vlákno

Odesláno
OK, u té plazmy jsem neodolal (můj příspěvek byl taky o ničem, smazání mi vadit nebude)

až pak mi docvaklo že na turbo je tady zvláštní vlákno

V pohode, plumbum je mrtev.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Ja nevim ...

minimálně poslední dva nicky jsem zveřejnil a úsudek nechť si každý udělá sám na profi prodejce s několika jmény ;) a nejenom na ně, až se budeš nudit tak si projeď víc adres a zjistíš, že to tu je jeden velký švindl až na čestné vyjímky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...