Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Ale tak to není myšlený. Spíš tak, aby jeden člobrda měl jednu identitu z důvodu- ... třeba i té pořád omílané důvěry. Já to moc teda nechápu, příjde mi to zvrácený, co řeknu, za tím si stojím. I když je to ptákovina, hovadina, trapnost... V pravidlech můžeš zdůrazňovat co chceš. nějaké fórum gentlemanů... Jsme Češi a to v dobrém i ve zlém a co si budem povídat- porušování pravidel máme v krvi, jednáme, jak se nám hodí. Já bych byl pro to, zveřejňovat tyto "dvojité" identity ( nebo dokonce trojité..). pak si opravdu uděláš obrázek o člověku. U výše zmiňovaného člověka mě to třeba hodně hodně překvapilo. erudovaný "hodinkář" a takový vilomeniny?? Tak mě to teď namíchlo, že si myslím, v případě že se tato věc prokazatelně projeví, aby to bylo zaneseno do pravidel jako důvod k banu. Ať na to myslím jak myslím, z "čistých" úmyslů si tohle nikdo dobrovolně nechystá Nejsem technik, nevím, zda je to technicky možné. IP adresa zřejmě ale nepůjde použít z výše uvedených důvodů.. Jedna IP adresa je nesmysl, například já používám dvě a občas i třetí. Poslední dobou se tu řeší čím dál tím větší hlouposti, ale skutečně důležité věci zůstávají opominuty. Například Jakubisko musel po upozornění změnit status na profi kvůli podložkám na hodinky, které svého času vymyslel ve finanční tísni, kdy musel zalepit díru po podvodu při nákupu hodinek. Zrovna jemu by se hodily dva nicky, protože profistatusem přišel o možnost přispívat do sekce prodej/nákup.
Baker Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 přišel o možnost přispívat do sekce prodej/nákup. Nejsem si jist, ale nemuze pouze zalozit nove vlakno, prispivat snad ano.
Návštěvník YPO? Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Problém nebude v IP adresách, ale ve zvojování, ztrojování identit. Ale on to až takovej problém není, myslím, naopak, člověk si aspoň může doplnit něco do obrázku... naprosto přesně napsané ve dvou větách - THX
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Souhlasim s Millisem. Blokovani vice IP je hloupost, sam se pripojuji z vice mist. Ale kdyz ma jeden clovek vice identit, tak bych se s nim nemazal -- zverejnit a nadbytecne identity bez milosti smaznout (takze bych se s nim vlastne mazal .
boo-beek Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Well, ja osobne mam se zdvojovanim identit obrovskej problem, pokud se jedna o kseftareni. Ja osobne si na to budu snazit davat pozor, nepredpokladam, ze by to slo nejak uhlidat, ale snad aspon trochu... Jinak k tem IP adresam - ja se prubezne pripojuju tak ze 3 ruznych, svyho casu to bylo i z UK IP adresy (ale v CR ), takze to neni cesta. Spis je to o tom, ze clovek to musi nejak dokazat odhadnout - ten popshop byl dost jasnej. Dalsi vec je ta, ze to neni vpodstae nijak postihnutelny, protoze tohle se proste do pravidel rozumne formulovat neda
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 protoze tohle se proste do pravidel rozumne formulovat neda A co takhle dat do pravidel neco ve smyslu: "Kazdy clen (osoba) smi na foru prispivat (smi byt registrovan) pouze pod jednou prezdivkou (identitou)." Sice se to blbe odhaluje, ale kdyz uz se na to prijde, tak by to bylo jasne poruseni pravidel.
tombed Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 A co takhle dat do pravidel neco ve smyslu: "Kazdy clen (osoba) smi na foru prispivat (smi byt registrovan) pouze pod jednou prezdivkou (identitou)." Sice se to blbe odhaluje, ale kdyz uz se na to prijde, tak by to bylo jasne poruseni pravidel. s tím bych souhlasil, s IP adresama ne, pravidelně se připojuji ze tří míst, a když jsem na cestách, kdekoliv kde mi funguje wifina... mě osobně se nelíbí, když se tady někdo objeví s pozměněnou identitou a okamžitě s 6 příspěvky koupí hodinky (nebyl to YPO), ale možná se mýlím a jde to, nicméně si myslím, že pravidla by měla být pro všechny...
Muffik Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 A podle čeho chcete vícenásobné identity odhalovat, když podle IP to nejde?
New Milis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Tohle je fakt diskuze do vokurkový sezóny (jestli tady vokurka není pořád....?), nemyslím, že tenhle fenomém by byl nějak zásadně rozšířenej a že by to mělo dělat nějaký problémy. Ať má každej identit kolik chce, ve finále to je jen jeho věc - tím myslím, že to nikomu nemůže nějak prospět...
NIGHTinGALE Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Pokud zde má prodejce více nicků, tak to není dobře. Pokud pod nějakým (nám neznámým) nickem dá něco k prodeji a někdo známý a respektovaný (a přitom tatáž osoba) se o tom pochvalně vyjádří ve smyslu jaká že je to dobrá koupě, tak může nováček nabýt dojmu, že se jedná o kšeft roku a koupit to. Prostě si prodejce s více nicky může dělat sám sobě reklamu.
New Milis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Pokud zde má prodejce více nicků, tak to není dobře. Pokud pod nějakým (nám neznámým) nickem dá něco k prodeji a někdo známý a respektovaný (a přitom tatáž osoba) se o tom pochvalně vyjádří ve smyslu jaká že je to dobrá koupě, tak může nováček nabýt dojmu, že se jedná o kšeft roku a koupit to. Prostě si prodejce s více nicky může dělat sám sobě reklamu. NiGu, dyť to ještě nikdy nikdo neudělal....
cody Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Na ty IP adresy zapomente... Pokud bude vychcanek chtit, nainstaluje si soft kterej IP umi maskovat, nebo se pripoji k Chronomagu pres anonymni proxy server, nebo si ve zde oblibenem Firefoxu aktivuje modul Switchproxy a bude mit jinou IP kazdych 10sec. Nebo se zamyslete nad tim, ze drtiva vetsina tech kdoz se pripojují pres mobil ma pri kazdem pripojeni jinou IP atd... Da se identifikovat cele PC scannem, neco jako vyrobni cisla disku, grafiky, vypalovacky apod. Coz je tady nerealne, pac hodne clenu pouziva vic PC a buhvi jestli tohle forum tohle v nastaveni umoznuje. Proste vic identit podle me jde odhalit v souvislostech prispevku.
NIGHTinGALE Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 NiGu, dyť to ještě nikdy nikdo neudělal.... Narážím na to, jak sem kdysi někdo (už ale nevím kdo, z té vaší bandy adminské) hodil odkaz na to, jak se jeden zavedený prodejce ptá jako nováček na podrobnosti o vintage Omegách, o jejich kalibru, ceně a podobně...
Senseeei Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Pokud zde má prodejce více nicků, tak to není dobře. Pokud pod nějakým (nám neznámým) nickem dá něco k prodeji a někdo známý a respektovaný (a přitom tatáž osoba) se o tom pochvalně vyjádří ve smyslu jaká že je to dobrá koupě, tak může nováček nabýt dojmu, že se jedná o kšeft roku a koupit to. Prostě si prodejce s více nicky může dělat sám sobě reklamu. To nie je zly napad
B.F.G. Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Já se tady snažím zavtipkovat a vy to snad berete vážně. Zkusím to ještě jednou, kolik lidí se chytne teď... Kurník, zrovna jsme se chystal prodat primky za dvě stě táců. A můj trik s multinicky je prozrazen.
Drummer Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Tohle je taky pěkný ptáček. Sedmdesát příspěvků za čtyři dny. To jsem zvědav co bude prodávat. Minimálně OP. :D
Baker Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Tohle je taky pěkný ptáček. Sedmdesát příspěvků za čtyři dny. To jsem zvědav co bude prodávat. Uz ho mam v hledacku :lol2:
spiderer Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Uz ho mam v hledacku :lol2: Podle fotky v profilu a avataru to bude Giliusova prace
Olda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Už se těším . Co se divíš? Sedmnáct příspěvků za hodinu snad není tak moc? Zvlášť v takový ospalý sobotní podvečer. Edit: odstranění obrázku z citace.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.