Návštěvník Kamil Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2008 Nebude to zrovna recenze, ale nechce se mi to dávat do "Pochlubte se ...", takže jen stručně s rychlými fotkami. Laco by Lacher * pouzdro nerez, 41 mm * safírové sklo * šroubovací dýnko s průhledem * vodotěsnost 5 ATM * kalibr Vostok 2409 s ručním nátahem * krabička s doklady a zárukou Cena 1.500 Kč
Návštěvník Kamil Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2008 Ajajaj, co ta stěžejka? To je úmyslně, hrál jsem si se zakřivením řemenu.
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Nelibi se mi vubec, akorat nevim, jestli tak spatne fotis, nebo jsou ty hodinky tak priserny Ale safir za 1500, to je pekne Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem boo-beek
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 No Kamile kdo chce kam, pomozme mu tam. Kam je budeš nosit?
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 No Kamile kdo chce kam, pomozme mu tam. Tak nejak Ty GV2 byly precijen o kousek lepsi...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 No Kamile kdo chce kam, pomozme mu tam. Kam je budeš nosit? Nebudu je nosit. Časem je za patnáct stovek prodám nebo je použiju na přestavbu, líbí se mi ten safír. Jen jsem je chtěl vidět naživo.
jacob Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Náhodou, mně se celkem líbí, málem jsme je měli doma také...
Foundryman Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Mám je, maximální spokojenost, chce to ale dát je na hnědej leteckej řemen, dostanou fajn retro šmrnc. Po doseřízení jsou to jedny z mých nejpřesnějších hodinek a rád je nosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se