New X-Bob Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Falkkon a (New X-)Bob hlásí splněno! Navštíveno, prohlédnuto, pomlaskáno Nádherné kousky, pěkná expozice a slečna průvodkyně už pozná Chronomagisty, proto se zeptá, jestli chtějí návštěvníci výklad, nebo zda tomu už rozumí Orlické hory, okolí NMnM atd. pěkné, ideální na výlety na moto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Tak za chvíli nažhavím MiniCoopera a jedu... tak doufám, že tam není zavřeno...
Onisan Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Tak jsem tam byl... maličké, průvodkyně moc pěkná a milá... stálo by za to zůstat na večeři a zkusit štěstí :D Jinak ta expozice mi ukázala to co si už dávno říkám... Dovednosti komunistického Primu v oblasti číselníků jsou metou kterou by mohl mít jeden i druhý PRIM jako svůj cíl...
B.F.G. Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Tak jsem se spolu se ženuškou zůčastnil. Expozic malinká, některé kousky jsem ještě nikdy neviděl. Překvapilo mě i Nové Město, je velmi pěkné.
accutron Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) Vážení příznivci hodinek Prim. Turistická sezona začíná, a u nás v Novém Městě nad Metují to bereme se vší vážností. V sobotu 18.4.2009 se v 10:45 slavnostně odhaluje pamětní deska hodinkám Prim na historické budově závodu ELTON. Pokud mám správné informace, tak by měl být v tento den vstup do hodinářské expozice našeho muzea zdarma. Jako bonus nabízím, že kdo bude mít zájem o můj výklad o historii výroby hodinek Prim, tak jsem připraven v muzeu na toto téma pohovořit a případně ukázat nějaké primky, které jste ještě nikdy nedrželi v ruce. Například automaty s rezervou chodu, první prototyp hodinek SPARTAK a pod. Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem accutron
Apep Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Předběžně si tam se ženou plánujeme výlet
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Asi bychom už přijeli v pátek večer, jak to tam je s možnostmi ubytování? Můžeme to risknout a jet bez hledání a zařizování nějaké předběžné rezervace noclehu ? Většinou to tak na služebkách dělám a (většinou ) mi to vychází.
accutron Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Asi bychom už přijeli v pátek večer, jak to tam je s možnostmi ubytování? Můžeme to risknout a jet bez hledání a zařizování nějaké předběžné rezervace noclehu ? Většinou to tak na služebkách dělám a (většinou ) mi to vychází. S ubytováním by neměl být žádný problém. Je zde několik hotelů a penzionů. Doporučil bych třeba hotely RAMBOUSEK , nebo METUJ. Na jídlo doporučuji restauraci "Dům čp.14", která je přímo na náměstí.
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 S ubytováním by neměl být žádný problém. Je zde několik hotelů a penzionů. Doporučil bych třeba hotely RAMBOUSEK , nebo METUJ. Na jídlo doporučuji restauraci "Dům čp.14", která je přímo na náměstí. Díky za tipy, snad to vyjde
Kupa54 Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Byl jsem tam Cestou jsem už tradičně zmoknul Odhalení bylo v komorním duchu i s policejní asistencí. (Ne nemýlíte se je to Dodge Charger) Muzeum s povídáním váženého kolegy Accutrona bylo hezkou tečkou. A mým I.Genům se tam moc líbilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Apep Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Mně to nakonec bohužel nevyšlo, přišly do toho jiné věci, které mi na ten víkend změnily program. Určitě se tam ale letos se ženou vypravíme
cigi Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 (upraveno) Proč jsou propána na tý pamětní ceduli paneraie a ne primky ?? :D Hezkýýýý - tak páni šerifové se nmnm proháněj ve fáru - americkej bourák, pětačtyrycítka, asi si to jako stranger rozmyslim, vkročit do města ..... Upraveno 21. dubna 2009 uživatelem cigi
Pero55 Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Proč jsou propána na tý pamětní ceduli paneraie a ne primky ?? :D Hezkýýýý - tak páni šerifové se nmnm proháněj ve fáru - americkej bourák, pětačtyrycítka, asi si to jako stranger rozmyslim, vkročit do města ..... Dodge charger, dostali to prej z ameriky zadarmo, akorát by mě zajímalo na co to maj když to je městkejch
Biges Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Dodge charger, dostali to prej z ameriky zadarmo, akorát by mě zajímalo na co to maj když to je městkejch Na parádu. Přažští MP mají zase Hummera. Nevím, co s ním chtějí v pražských uličkách dělat. (Korupce smrdí na několik kilometrů, pak holt nejsou prachy pro invalidy, když tady v Praze rozkrádají.)
t2 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Na parádu. Přažští MP mají zase Hummera. Nevím, co s ním chtějí v pražských uličkách dělat. (Korupce smrdí na několik kilometrů, pak holt nejsou prachy pro invalidy, když tady v Praze rozkrádají.) Nemají Hummera ale Hummery. Tři.
Honza.manta Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Na parádu. Přažští MP mají zase Hummera. Nevím, co s ním chtějí v pražských uličkách dělat. (Korupce smrdí na několik kilometrů, pak holt nejsou prachy pro invalidy, když tady v Praze rozkrádají.) Při známé spotřebě hummera mne napadá otázka - co je horší - jestli pořizovací cena nebo provoz? Ale zase máme v MP stejná auta jako v Kriminálce Miami - takže máme na co být hrdí.
rorda Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Chlapci, nebylo by lepší se držet tématu a případně si založit nové téma, např. "čeští kovboji v akci"?!?
onney Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 To auto se koupilo z rozpoctu mesta. Financne to vychazelo lip, nez octavia. Tento bourak je spickove vybaveny stroj. V hospode jeden mestsky policista rikal, ze ted uz jim nikdo neujede. Jenze Oni stejne pronasleduji pouze kamiony, ktere vjedou do mesta (do centra je zakaz) nebo buzeruji, kdyz nekdo spatne zaparkuje. A vzdy se vsi paradou zapnou majacky. Ovsem to popojizdeni po meste bylo drahe, tak ho nechali predelat na plyn :-) Proste amerika na novomestsky zpusob. Tvrdi hosi, kteri jsou obyvatelum Noveho Mesta pro smich. Doslova.
onney Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 To auto se koupilo z rozpoctu mesta. Financne to vychazelo lip, nez octavia. Tento bourak je spickove vybaveny stroj. V hospode jeden mestsky policista rikal, ze ted uz jim nikdo neujede. Jenze Oni stejne pronasleduji pouze kamiony, ktere vjedou do mesta (do centra je zakaz) nebo buzeruji, kdyz nekdo spatne zaparkuje. A vzdy se vsi paradou zapnou majacky. Ovsem to popojizdeni po meste bylo drahe, tak ho nechali predelat na plyn :-) Proste amerika na novomestsky zpusob. Tvrdi hosi, kteri jsou obyvatelum Noveho Mesta pro smich. Doslova. ...ovsem nic proti SKUTECNYM policistum. Jsem rad, ze nam nekdo pomaha a chrani nas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se