Dokusan Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Dodávány budou od srpna v pořadí od nejnižší čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 bylo někde vysvětleno, proč má sčítač první 3 minuty červeně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Protoze Ultraman umel udrzet svou superschopnost jen na 3 minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 super, díky moc, zase něco nového (pro mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Dneska napsal dokonce CEO Dear Ondrej, I would like to personally congratulate you on your successful reservation of the number .... of the Speedy Tuesday Ultraman Limited Edition. I am very pleased about your order and assure you that we will do our very best to deliver this watch as soon as possible. Have a great summer! Best personal regards, Raynald Raynald AeschlimannPRESIDENT & CEOOMEGA SARUE JAKOB-STÄMPFLI 962500 BIEL/BIENNE 4 SWITZERLAND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ty blaho vejs uz to nejde, to je slusna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Srpen je tady. Tak snad budou brzy ST2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Tak pristi rok ST nebudou, viz Robert-Jan Broer na IG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Jedině dobře, i dvojka přišla moc rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Nějak se mi nechce věřit, že by příští rok, při tom velkém výročí nic nebylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Bude, ale nebude to mit nic spolecneho s ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 To sedí. Přesně proto je nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Už se nemůžu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 No nene. Na sponě #SpeedyTuesday? To už mi ale přijde jako hodně velký klišé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Co ti na tom přijde jako klišé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 to už ale měly i ty první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Aha, to jsem nevěděl. Já ty první nikdy pořádně nestudoval. Mě obecně vadí to dojení Moonwatchů ze strany Omegy. A dávat na hodinky (jasně na NATO co se dá vyměnit, ale stejně) něco jako hashtag, což je vyloženě výdobytek posledních několika let, mi prostě přijde padlý na hlavu a v naprostým nesouladu s tou několik dekád dlouhou tradicí a historií těch hodinek. Asi sem staromódní, nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Jasně, právě proto říkám, že to není klišé, ale naopak jasná identifikace a označení "autorů" limitky. Navíc na příjemně nenápadném místě.https://www.facebook.com/groups/1388631234561475/ Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Já to beru, jen mi to prostě přijde jako nešťastný rozhodnutí no. Ale víš jak je to s názorama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se