Anela Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 pekne to mas, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Převzato Jsou parádní. Gratulace. Ten cifr je fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) Těším se na fotky ostatních, já nejsem moc dobrý fotograf.Jinak musím potvrdit to, co se psalo na ostatních fórech. Na živo jsou o level výš. Upraveno 19. září 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Zatím jsou tady asi jen dva kousky, ostatní je mají nacestě z výroby anebo ještě ve výrobním procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Kolik tady bude kusů? Odhaduji 8-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 ST#1 vs. ST#2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Kolik tady bude kusů? Odhaduji 8-10 1. Eddie2. Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Moje jsou tady stále na foru, ale nový majitel chce zůstat v anonymitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 1. Eddie 2. Dokusan 3. EX (Existence) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Jsem nadšenej a zítra je zkusím dát na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Krasa panove. A bombinace obou ST limited je fakt povedena :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 (upraveno) Jsem nadšenej a zítra je zkusím dát na tahParáda. Ta oranžová je příjemně oživuje, ale musím říct, že jsem tomu NATO nějak nepřišel na chuť. Připadá mi kolem těch hodinek jako by moc nachmoustaný, i když to neni zrovna ten správnej výraz. Snad víte, jak to myslím.Jinak já dnes obyčejný Moony na Snoopy řeminku. Ten tajemnej Měsíční magnetismus, co vyzařujou, je prostě neúprosnej. Člověk je tak nějak nemúže nechat delší dobu ležet... Upraveno 21. září 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Oh, pardon. Teď jsem si uvědomil, že jsem vložil příspěvek do špatného vlákna. Tohle mělo být v "Jaké Omegy máte dnes na ruce". I když, tam bych zase nemohl reagovat na příspěvek se ST II, že?Tak jako tak, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Na tahu. Ale mám pocit, že hadra nebo kůže jim bude sedět lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Na tahu. Ale mám pocit, že hadra nebo kůže jim bude sedět lépe.Mě se takhle líbí víc, ale je to jen můj názor. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Za mne takhle lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Tah je fajn, ale moc je to přibližuje k normálním moonům... za mě radši hadr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Tah je fajn, ale moc je to přibližuje k normálním moonům... za mě radši hadr... Taky mám ten pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Jedna moje a jedna z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Mně se taky víc líbí na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se