igor261069 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Kruda: ty jedeš na začátečníka, jedny lepší než druhé zenithy, vulcainy a nádherné tudory. Ještě máš něco čím nás překvapíš? Fakt paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Tak po víc než třech letech na Chmagu už je člověk těžko začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 martar: vycházel jsem jen z počtu příspěvků a sám se považuji taky za pouze mírně pokročilého začátečníka. Čímž se tímto krudovi za označení začátečník omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Kruda: ty jedeš na začátečníka, jedny lepší než druhé zenithy, vulcainy a nádherné tudory. Ještě máš něco čím nás překvapíš? Fakt paráda!No :-) jsem ,,začátečník", ale v příspěvcích ... Určitě mám ještě něco hezkého :-)Tag Heuer Caliber 16 (černý titan)Fortis Mars 500 limited e.Zeno-Watch Basel OS Pilot Chrono Day-Date & Zeno-Watch Basel Zeno-Watch Basel NC Retro GMT Full CalendarOris TT1 Day dateMont Blanc Timewalker Manufacture Chronograph - limitka 1500ks & Montblanc Timewalker Voyager UTC (steel a titan)nějaký ten CITIZEN, jedny SEIKO a BOLDR Expedition Rainier ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Ty vulkány jsou super, kde jsi kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 martar: vycházel jsem jen z počtu příspěvků a sám se považuji taky za pouze mírně pokročilého začátečníka. Čímž se tímto krudovi za označení začátečník omlouvám.Jsem začátečník s progresemi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Barvy podzimu. Ta proměnlivost ciferníku je boží...Vulcain president bordeaux V.jpgVulcain president bordeaux U.jpgPro milovniky červenýho vina dokonalý hodinky Úplně jsem se tu zapomněl zmínit, že recenze na prezidentské Crickety s vínovým ciferníkem je hotová... ale příběh nekončí.Na světě je tolik pěkných Vulcainů - třeba Vulcanography s ciferníkem měděné barvy. Komplikace: big date, GMT, chronograf a pulsografická stupnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Moje stálice - jiné Vulcain přicházejí a odcházejí, tyhle zůstávají. A pochybuji, jestli je někdy něco dokáže nahradit. Tyhle jsou pro mne TOP Dokonce se mi líbí víc, než ty samé ve fullgold pouzdru s rezonančním dýnkem (100535.223L)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Aby to tu nestálo, modrá na sluníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Kdo to to nastartoval ? Hoši, hoši, kde by jste většinou ti starší byli beze mě ???? Ted krom Šeréhého vlka, ten si jede vlastní ligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Ehm, to není třeba připomínat, v recenzi na své první Vulcainy (GMT) tě explicitně zmiňuju Jestli máš nějaké aktuální, nebo třeba i staré snímky s "V" na ruce, bylo by skvělé je sem dát - hodinek Vulcain je na fóru tak málo a jsou tak krásné... z každé fotky mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 2 hodinami, Snow napsal: Kdo to to nastartoval ? Hoši, hoši, kde by jste většinou ti starší byli beze mě ???? Ted krom Šeréhého vlka, ten si jede vlastní ligu. Zapomněl jsem na citaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucaChangre Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Hellou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Cal 120 Rok 1948 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Láska 4ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 VULCAIN Cricket Classic 1951 Mechanical Alarm 100101.002 pecka veliká a ten rachot když ten cvrček z roku 2005 začne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Super!!! 38mm? Jestli jo, není to na Tvou ruku pocitově málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Právě že jsem nějak dospěl k názoru , že max. velikost pro mne je 40mm ideál je 38mm a nosím i 37mm a pecka, hodinky co mám 42 až 44 mm doma jsem uklidil, třeba přijde jejich doba, ale teď opravdu jen do 40mm max. A hlavně nízký hodinky, všechno nad 12 mm mi přijde už jako játrová paštika na ruce. prostě jsem dozrál jak k Vulcainům který jsem vždycky okukoval ale odvaha chyběla, tak k velikosti pod 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Velikost tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 8 hodinami, ferrycz napsal: Velikost tak akorát Sedí ti hezky. A to si pamatuju, že jsi dřív nosil dost velké hodinky, pokud se nepletu: havlovky bez chrona a (líp to nazvat neumím) a Rol. DJ 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se