Radik Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Já jsem o těchdle taky přemejšlel, líbí se mi moc, ale taky by mi byly velký. 42mm mám jako maximum pro pohodlný nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Pořád tu nikdo nemá nový modrý Multifort Patrimony s pulsometrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Taky jednu přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Jak mas silne zapesti Vlasto? Mám 17,5 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 kartagos: hm, tak to je lehce za hrankou Ale ty mas ty bile TH, a ty jsou 43 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 aj ho nahodis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 aj ho nahodis? To je náramek, skoro ke každejm hodinkám mám jinej. Nosim je na druhé ruce, k hodinkam bych ho nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 zdravim, kratkej dotaz. nevideli jste nekde nazivo ocean star tribute? rad bych si je (az skonci blazinec kolem moribundu) vyzkousel na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Starsi zalezitost, ale dobra. Upraveno 20. března 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jedna odpolední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akriJ Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Zdravím všechny Zeptám se, nemáte někdo náhodou ty Ocean star Tribute? Případně dejte vědět nějaké postřehy, fotky...Mám je v hledáčku, tak sháním info Díky moc Jirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Tak dalsi video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Zdravím všechny Zeptám se, nemáte někdo náhodou ty Ocean star Tribute? Případně dejte vědět nějaké postřehy, fotky...Mám je v hledáčku, tak sháním info Díky moc Jirka. jsme na tom podobne, ja bych je rad videl na svoji ruce, ale nikde fyzicky snad nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Myslím, že jsem Ocean star Tribute viděl v carollinu. Jinak zavolej Tomáši Vyskočilovi do Tovysu- Jihlava. Ten je možná má a jinak sežene hned, vozí je i ukázat. Mám s ním dobrou zkušenost, super jednání o všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akriJ Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ahoj kluci, díky za info Mido prodává i Koscom, ale když to ještě šlo, byl jsem se tam podívat, ale zrovna neměli...Ale určitě by sehnali.. Jinak s p.Vyskočilem (Tovys) jsem komunikoval jen po mailu.Ale jak píšeš, komunikace byla supr a nabízel, že hodinky přiveze k vyzkoušení..Tak uvidíme, je toho v hledáčku víc, znáte to Já se trochu bojím té výšky cca 13,5mm...co myslíte? Hezký víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ahoj, já MIDO kupoval právě u pana Vyskočila. Vybral jsem si hodinky, poslal poptávku, obdržel jsem nabídku do mailu. Zavolal jsem na telefon osobně panu Vyskočilovi, řekl jsem mu, že jsem od něj dostal nabídku a na rovinu mu řekl, že zvažuju dovoz z USA a za kolik to tam maj, připočítal jsem k ceně z USA 30 proc. (tzn. naše DPH, clo, dopravné apod.) a to jsem bral jako cenu k vyjednávání s tím, že samozřejmě že dám něco navíc, když budu mít bezproblémovou záruku v CZ. No a pak jsme se sešli na ceně tak, aby to každému vyhovovalo. Hodinky přivezl, vysvětlil, dali jsme si kafe, super. To bylo vloni. Příští týden se máme potkat na další kousek co jsem si objednal předvčírem a čeká u nich na mě (prodejnu mají v Jihlavě uzavřenou a nelze ji otevírat, je možné pouze osobní setkání jinde). Takže za mě - doporučuji.ps: ale skutečně pozor, nezkoušel jsem žádné bezdůvodné tlačení na cenu, argumentoval jsem skutečnou aktuální cenou z USA vč. poplatků a byl jsem ochoten chápat, že za českou záruku musím snést kompromisní cenuJoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Pana Vyskočila můžu vřele doporučit. Koscom Mido nemá. V Pařížský. Vejška v pohodě, Štajni 39 maj 13 a nosí se i vypadaj ok. Jen jsou prťavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akriJ Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ahoj, díky moc za info a popostrčení.. Tak uvidíme, až se momentální situace uklidní, tak je půjdu nejdřív někam zkusit.. Případně nějaký tip na podobné hodinky? Chtěl bych něco s rezervou chodu 70-80hod.,do 42mm, 20-25k... díky moc za případné tipy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) S tím zkoušením ani po návratu koronasituace do normálu zřejmě moc nepochodíš. Mně na nich vadí plechová luneta. Ale uznej sám, retro a keramika. Nic moc představa. Nejvíc mi ale vadí strojek bez křemíku, nějak jsem se na něj upjal. Zkus mrknout na Tissot, maj nový Si potápky za velmi slušnou cenu. Jak se líběj je otázka vkusu. Mně ne. Napiš si vlákno do Poraďte s výběrem, to je můj první tip Upraveno 28. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se