pavel23 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Při leštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Ještě zahrádkářská. Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Pěkné, ta poslední fotka je hodně riziková, že? Stačilo málo a následoval by pád. Za odvahu, palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 To zábradlí v Drážďanech zas tak úzké nebylo. Spíš ta kamenná zídka u zámku byla dost riziková i když se to třeba tak nezdá. Je zaoblená a hodinky měly tendenci sklouzávat. Díky za palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Zdravím, aktuálně uvažuji o prodeji nebo výměně svých prvních automatických chronografů. Kdyby byl zájem, dejte mi vědět SZ, napíši detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Parádní chrona s Day-Date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Ale nic... Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 11 minutami, Tichus napsal: Ale nic... Moc se omlouvám za způsobenou citovou újmu. Já myslel, že se to takhle nepočítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jak jsem psal ve vlákně Alpin, jsi na fóru přes dva roky, tak nedělej, že nevíš, jak to tu chodí. V jakém vlákně ještě budeš něco prodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Takhle nepočítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 2 minutami, Emiliano napsal: Jak jsem psal ve vlákně Alpin, jsi na fóru přes dva roky, tak nedělej, že nevíš, jak to tu chodí. V jakém vlákně ještě budeš něco prodávat? Uz v žádném, protože vidím, ze to všechno hlidas. Dva roky čtu co ostatní píšou a nemám potřebu psát své rozumy. Nyni se chystám něco prodat, tak holt musim plkat s ostatnimi. Nic ve zlém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Stačilo během dvou let udělat pár smysluplnejch příspěvků a mohl jsi bejt v poho. Takhle musíš jednat proti pravidlům. To se asi netrpí nikde, ani soused mi nedovolí u nich zapálit cigáro, když se tam nekouří. Proto jsou ta pravidla tak mírná, abys plkat nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Nehlídám nic. Čtu fórum a vidím, že někdo, kdo je registrovaný přes dva roky, nedodržuje pravidla fóra a snaží se prodávat hodinky v neprodejním vlákně a bez dostatečných příspěvků. A navíc ve dvou různých vláknech. Ale co mi vadí nejvíc je to, že ještě dělá, že to neví a jak se omlouvá a bla bla bla...Tak aspoň ze sebe nedělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Rozumim, beru na vědomí, vynasnazim se. Nejsem zrovna spisovatel, ale pripravim si nejakou esej o mých hodinkach, abych vad obohatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Sorry za další OT, ale Davidofs.cz očividně četl můj původní příspěvek, přestože jsem ho během cca minuty upravil. Jak je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Tak sem za ten dohad prdnu aspoň fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Jesny jsou v inzerci za 12k. To mi prijde jako sakra dobra cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 18 hodinami, AndyAaron napsal: Jesny jsou v inzerci za 12k. To mi prijde jako sakra dobra cena... Mně taky a už mě svrběla ruka, ale pak jsem si řekl, že mám Divery 600, tak k čemu Ocean Stary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darrecek Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Hlásím se do klubu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se