jankoxxx Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 ked su tebe trochu male, tak mne by boli asi trochu velke, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Fakt z nich mám radosť, dík za pozitívne reakcie Janko, sú to 42 s pomerne krátkymi nožičkami. Neviem, či si mal niekedy na ruke Luminox, základnú 3000 sériu, pocitovo je to veľmi podobné. Mne oproti Marinusom pripadajú až srandovne malé, na druhú stranu ten dojem je spôsobený aj relatívne malým ciferníkom, ktorému luneta uberá zo 42mm celkom slušný podiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja to říkám pořád - u potápek s lunetou je jeden ze zásadních údajů průměr cifru, resp sklíčka... Už jsem ti je chválil, jsou fakt dobré... těším se na fotky druhé strany hodinek. Nechystáš se na návštěvu japonské restaurace s certifikovaným vrahem ryb a na nafocení hodinek ve stylovém prostředi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 To se vezme pouzdro z NY0040, ručky z BN0150, korunka z Aqualandů a vymyslí se k tomu nový číselník. Já s tím problém nemám a líbí se mi to, ale jen tak pro pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Oficiálne to aj je "oslava" 25 rokov NY004. Trochu som bol popletený z verzií, nejak som sa nevedel dopočítať avizovaných 6 modelov, ale je to takto. 5 základných modelov po 1000 ks: NY0080-12E NY0080-12X NY0081-10L NY0088-11E NY0083-14X Limitka 500 ks pre Malajziu a Singapur, dodáva sa aj s NATO strapom: NY0082-17X Limitka 500 ks pre Thajsko: NY0089-18E Videl som ich včera všetky, okrem modelu pre Malajziu. Čisto subjektívne, najkrajšia je thajská limitka. Veľmi dobre však vyzerajú aj v čiernom a Pepsi, námornícka modrá má tiež niečo do seba. Béžové s celoplošnou lumi sú také nijaké, ciferník pôsobí veľmi plochým dojmom, ale zase niekomu sa môžu páčiť. Zlaté s hnedým ciferníkom asi najhoršie, "zlato" mierne ťahá do ružova a na prvý pohľad to zlato nie je, skrátka asi naozaj skôr pre ázijského konzumenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Zatiaľ modré a čierne na sklade, cena fajnhttp://www.dutyfreeislandshop.com/catalogsearch/result/?q=marine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Uz su tam vypredane, ale jedny su uz doma. Konecne mam doma modru lumi. Na mensiu ruku su akurat. Ale ta guma je strasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Ale ta guma je strasna.je to trapné, že se nedají koupit na tahu. domnívám se, že nejsem sám, komu tahle skutečnost vadí a zbytečně se obírají o zákazníky. ..mimochodem, dnes jsem si na dutyfree taky objednal citizeny automaty, ale z úplně jinýho šálku. celkem se těšim. a to jsem se zařek´, že citiny už né.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Uz su tam vypredane, ale jedny su uz doma.Konecne mam doma modru lumi.Na mensiu ruku su akurat.Ale ta guma je strasna. Guma je aká je. Týždeň-dva trochu hnevala, posúvala hodinky k hornej hrane. Teraz už sa na ruke prispôsobila, ani o nej neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 je to trapné, že se nedají koupit na tahu. domnívám se, že nejsem sám, komu tahle skutečnost vadí a zbytečně se obírají o zákazníky. ..mimochodem, dnes jsem si na dutyfree taky objednal citizeny automaty, ale z úplně jinýho šálku. celkem se těšim. a to jsem se zařek´, že citiny už né..no potom sa pochval co si pekne vybral:) u mna su to na pocudovanie prve Citizeny:) odradzali ma fotky, tvar vseobecne, ale na zivo naozaj prekvapili...plus samozrejme ta modra lumi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Guma je aká je. Týždeň-dva trochu hnevala, posúvala hodinky k hornej hrane. Teraz už sa na ruke prispôsobila, ani o nej neviem.ok, diky za info, hadam sa to napravi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Ja už som sa pochválil na predchádzajúcej strane Pozri, guma už celkom chytila tvar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 jo tie tvoje zelene su veru chrumkave:) ok, guma sa podda... a dik za tip na fugu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Pridavam sa do klubu, vsetko vsade vypredane, alebo ebay za prehnane ceny.. Tak na mna vysli "obyc" cierne. Ked to mam porovnat s SKX tak toto je akoby o level vyssie, vsetko licuje ako ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 mas to dobre, nemas tam fugu medzi vencami:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 mas to dobre, nemas tam fugu medzi vencami:)Mam, ale pomerne malu, na fotke to nevidno, ale je tam. Tym, ze je to "black on black" tak to asi menej krici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tie čierne sa mne osobne páčili najviac, hneď po zelených, nemáš dôvod ľutovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Ani nelutujem, chcel som ich uz dlhsie, pozeral som na NY0040, ale tato limitka ma oslovila aktualne viac, su gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Za me krome chybejiciho oceloveho tahu je jeste prekvapive, ze verze Pepsi ma cerny cifernik, a ne modry. Mohlo to byt zajimave, konecne mohla byt nejaka konkurence pro SKX009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 asi prikupim modru gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se