Vojtic883 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Dobrý den,dostaly se ke mně hodinky Tissot T690, které mají ana/digi ciferník. A právě jeho digitální LCD část je vysypaná. Nemá někdo zkušenosti s opravou či výmenou? Jde o kalibr ETA 988.332/333, používaný také i u Breitling,Rado, Bell@Ross. Díky za zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Hned první výsledek googlu mi ukázal tento strojek v nabídce Mavexu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Mavex ho má za pět litrů bez daně . Ale zase na druhou stranu, je to jistota vyměnit celý stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 30. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jo Mavex jsem hned zkusil a mel jsem to napsat i sem, protoze jsem byl tak trochu mirne odpalkovanej s tim, ze nejsem hodinar, tak nemam narok se ptat ani na cenu.. predal jsem to teda svemu hodinari tak uvidim co vymysli.. kdyz by nekdo resil ten samy problem, coz nepredpokladam, tak dam vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 1. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Tak jsem právě telefonoval se svým hodinářem. Cena strojku přes mavex cca 12 000kč. Nějak nevim, co s tím teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Co vzít tohle a vykuchat z toho strojek? https://www.ebay.com/itm/TISSOT-TITANIUM-CASE-ANALOG-DIGITAL-WATCH-T690K-New-Battery-Working/263848313564?hash=item3d6e95c2dc%3Ag%3AVE0AAOSwBdRbX6bX&_nkw=Tissot+t690&_from=R40&rt=nc&_trksid=m4084.l1313&redirect=mobile Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Allo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 To je divné Eta stojí přez Mavex s daní zhruba 6100,- něco pošta něco na stoj něco za výměnu ať hodně víc jak 8000,- bych za to nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Ale ten ebay je taky řešení a docela levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Ale na druhou stranu 12 je polovina ceny strojku . kdyby se něco při montáži stalo J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Hodinář je pan Tichý z Pardubic a věřím mu, co se týče ceny... Dělal mi několik časomír a dobrou zkušenost s ním mají i někteří další na fóru. Vtipný je, že člověk hledá a zabývá se něčím a neví si rady. Pak to napíše sem a hned se v inzerci objeví něco dalšího. Nicméně tomu lacinějšímu kousku, co teď na ebay je, už se taky display začíná sypat a ten dražší je za cenu opravy tady v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Nebude lepší aby se na to napřed někdo kouknul? Může to být jen oxidace mezi deskou a LCD nebo něco tak. Je divné, že už se to sype, nejsou to tak starý hodinky. Ale za takouvou dardu, co za ten stroj chtějí, bych se na to asi vykašlal. No asi smůla, že se to dávalo do Brajtlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Takhle to vypadá.. já už to měl u p. Tichého a ten právě říkal, že je potřeba celý nový strojek.. už byl kdysi dávno servisován u p. Lejhance v Pardubicích, který se na něm patrně vyřádil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Co konkrétně se to na tom displeji sype? Není to jen polarizační folie, která na displeji je, a která vytváří onen černý efekt? Nestačilo by dát novou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Ty displeje jsou vyteklý, je po nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) I podle mě, jsou prasklé jak říká ramon. Tak jako to bylo normální. u ruského Vlka, co chytá vejce, když ta hra někomu upadla.To se prostě nedá nic dělat. A těžko říct. čím se to stalo. Jestli jsi s tím praštil , nebo na to ten stroj trpí. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 http://www.startimesupply.com/product/ETA988333.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Ano změnou tedy otočením folie pod dislplejem, ( což se dalo před lety) když není přilepená nebo přivařená, nebo jak se to dnes většinou dělá , tak se dá změnit polarita tekutýh krystalů a tím pádem, změnit z černých čísel na bílé a naopak. Ale tohle je prostě víš co . Displej je složen ze dvou skel na sklech jsou navařeny, nebo prostě nějak naneseny vodivé vrstvy a mezi těmi skly, jsou tekuté krystaly ,které reagují na napětí a tím se zobrazují čísla .( a ty skla jsou mezi sebou slepeny) nebo jak se to dnes dělá. no a když, krystaly vytečou tak se s tím bohužel nedá nic dělat. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Mně se to vyteklé prostě nezdá. Mně to přijde, jako když se od kraje něco olupuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Ty displeje většinou začínají téct vždy od kraje, skleněné desky mezi kterými jsou krystaly se začínají rozlepovat, teče to ven a vniká tam vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Tak už jsem to četl i na WUS, tedy že se dostává vzduch mezi ty skleněné desky, ne že něco teče ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se