eLzyx Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 nemá někdo tucha, co stojí servis Traserek? Kdysi dávno jsem se zamiloval do Traser Classic Automatic v černé variantě. Bohužel tenkrát jsem měl hluboko do kapsy, takže už pár let hledám ideální kus mezi bazarovkami. A ty jsou vzhledem k účelu hodinek celkem dost dorasované. Nedávno jsem narazil na jedny, které by při troše přimhouření oka "ušly", potřebují vyměnit lunetu, seřídit, přetěsnit. Kolik si cirka mám připravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 (upraveno) už jsem zkusil chronoshop ... snad to není tajné, ale přibližně by to mělo vyjít na 2500 servis strojku, 2000 přetěsnění, ale luneta už je asi nesehnatelná (což je trošku kámen úrazu, protože je fakt dobitá) :-(Zkusil jsem ještě napsat přímo do Traseru, jestli ji tam někde nevyštrachají. Upraveno 31. července 2018 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Taky mám černé 40mm Classic Automatic Pro, naštěstí ne dobité - a s dílama byla u Traseru bída snad i v době kdy se ty hodinky ještě prodávaly. Někdy před 5 lety jsem na ně u Kubsona poptával průhledné dýnko, měli jsme to domluvené včetně výměny a servisu - a pak mi musel vracet zálohu, protože mu to už nebyli schopní dodat. Doufám že aspoň trubice půjdou vyměnit, sice i po víc než 10 letech pořád svítí, ale už by to pomalu stálo za obnovení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Taky mám černé 40mm Classic Automatic Pro, naštěstí ne dobité - a s dílama byla u Traseru bída snad i v době kdy se ty hodinky ještě prodávaly. Někdy před 5 lety jsem na ně u Kubsona poptával průhledné dýnko, měli jsme to domluvené včetně výměny a servisu - a pak mi musel vracet zálohu, protože mu to už nebyli schopní dodat. Doufám že aspoň trubice půjdou vyměnit, sice i po víc než 10 letech pořád svítí, ale už by to pomalu stálo za obnovení...Ty samé (s průhledným dýnkem a prasklým řemínkem) mi mají přijít. Také bych rád nechal vyměnit trubice. Už se Vám podařilo? Předpokládám, že to servis bude muset poslat přímo do mb-microtec, protože náhradní díly na tento model už mít nebudou. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ty trubice se nebudou dělat model od modelu, bude se dělat pár standardních rozměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ty trubice se nebudou dělat model od modelu, bude se dělat pár standardních rozměrů.Snad ano. V lednu poptám servis. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak nakonec asi se servisem počkám. Ciferník je v noci stále dobře viditelný a přesnost je +2-3s denně. Dneska dorazil nový tah, takže jsou skoro jak nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 @Uda: Omlouvám se za přehlédnutí - co jsem kdysi poptával, tak servis trubic by měli umět i Knespl&Majzlík.Až na to přijde, poptej aktuální instrukce v Helveti u Jirky Štencka, s ním je domluva vždycky na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 @Uda: Omlouvám se za přehlédnutí - co jsem kdysi poptával, tak servis trubic by měli umět i Knespl&Majzlík.Až na to přijde, poptej aktuální instrukce v Helveti u Jirky Štencka, s ním je domluva vždycky na jedničku.Děkuji moc za informaci. Zatím vítězí strach z odloučení od hodinek nad zvědavostí jak svítí nové trigalight trubice. Budu muset počkat až trošku ochladne nadšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Potřebuju poradit se servisem. Doslouzila mi baterka v Pionerech. Nějaký tip na slušný servis na Vysočině, nebo mě napadlo,hodinky poslat třeba do Helveti, jestli je to možný?Na kolik cca výměna baterky a tlaková zkouška vyjde? Díky Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Poslat to k nám určitě můžeš. Cena pak vychází na 300-400 Kč (baterie + wr). Stejně tak to můžeš poslat přímo do servisu Chronoshopu a nebo šikovného hodináře na Vysočině.. tam ti ale bohužel neporadím :/ Potřebuju poradit se servisem. Doslouzila mi baterka v Pionerech. Nějaký tip na slušný servis na Vysočině, nebo mě napadlo,hodinky poslat třeba do Helveti, jestli je to možný?Na kolik cca výměna baterky a tlaková zkouška vyjde?Díky Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Díky Jiří, nakonec jsem to vyřešil v Jihlavě v Onyx. Bylo to takřka na počkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se