boo-beek Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Tak jsme se s polovickou rozhodli, ze si poridime zviratko... Mame 1+KK, takze neco maleho... osmaka cloveke nevezme na turu, ostatni hlodavci nas nejak neberou. Takze psa, vzhledem k velikosti bytu nejakeho mensiho, yorksirove jsou strasne hlucny, bisonci se mi nelibej, civavy linaj a nelibej se polovicce... mno, a volba padla na maltezacka Internet je plnej inzeratu, jenze psa jsem nikdy nekupoval a trochu se bojim proste jen tak na inzerat koupit zvire... Nemate nahodou nekdo stene navic? Pripadne kontakt na nekoho spolehliveho... Budu moc vdecnej za jakoukoliv pomoc ve shaneni stenete Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem boo-beek
31682 Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Začni třeba tady, ty kontakty jsou tam pro kontakt :-) Hlavně si nekupuj nějakého bezpapíráčka, taky neinvestuješ do fejků. http://www.cmku.cz/stare/kluby.htm Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem 31682
boo-beek Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Začni třeba tady, ty kontakty jsou tam pro kontakt :-) Hlavně si nekupuj nějakého bezpapíráčka, taky neinvestuješ do fejků. http://www.cmku.cz/stare/kluby.htm Hm, koukam, zkusim zavolat... Diky za info Co se PP tyka... nejsem si uplne jistej, jestli jo nebo ne, ale rikal jsem si, ze pokud bude po rodicich s PP, tak klidne i bez - mnozit na kseft zviratko nehodlam a jezdit s nim po vystavach taky ne. Mozna to ma ale nejake dalsi vyhody, ktere mi unikaji...? Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem boo-beek
Návštěvník YPO Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Jenom aby nebyl maltézáček za týden v sekci prodej
boo-beek Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Jenom aby nebyl maltézáček za týden v sekci prodej Neboj Promysleli jsme to dost dlouho, psychicky jsme se na to pripravili, takze predpokladam, ze to nebude jako s hodinkama
havran Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Hm, koukam, zkusim zavolat... Diky za info Co se PP tyka... nejsem si uplne jistej, jestli jo nebo ne, ale rikal jsem si, ze pokud bude po rodicich s PP, tak klidne i bez - mnozit na kseft zviratko nehodlam a jezdit s nim po vystavach taky ne. Mozna to ma ale nejake dalsi vyhody, ktere mi unikaji...? S papírama taky proto, že jedině tak víš, co ti z toho vyroste. Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem havran
bandicoot Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) boo-beek: Dobrej je norvič (Norwich terrier) - není to taková myš jako jork, velikostně jako menší westík. Může bejt trochu štěkavej, ale je to mazel a gaučák co vydrží i běh za kolem. Má jednu super vlastnost: je patolízal a páníčkův nohsled (aspoň někdo doma :-) Ač teriér tak nemá tu trvdou palici. Pes je super, ale bál bych se těch 15 let, kdy ho budeš mít... Je to dlouho a pro mě jedinej důvod proti pořízení... A druhej problém by mohl nastat až si pořídíte potomka. Obzvlášť tyhle malí psi jsou dost žárlivý a uměj bejt zlý. PP alespoň u rodičů ber, jde nejen o stavbu těla, ale i vrozené vady a nemoce a asi i povahové vlastnosti. EDIT: abych jen tak neplkal: http://www.stenata.cz/ Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem bandicoot
Filipes Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 já ti doporučím pudla, je to nejchytřejší pes a nelíná a fakt nekecám
boo-beek Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 já ti doporučím pudla, je to nejchytřejší pes a nelíná a fakt nekecám Hm, to, ze nelina, vim, ale nejchytrejsi... no nevim nevim, babicka ma pudliky uz asi 20 let a nejak me neuchvatili
Filipes Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 babička hólt zná, ty jsi ještě zelenáč
pindero Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Maltezáčka nech být a kup si Cane corso to je pes
dubraro Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 A co takhle kočičku? To je taky fajn domácí zvířátko, je čistotnější než pejsek a nemusí se venčit (ale může, moji kocouři chodí na vodítku).
boo-beek Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Panove, dekuji Vam za rady, ale ja chci faaaakt maltezacka! Ani kotatko, ani pudlika, ani dogu ani mastifa... Maltezacka A uz jsem obvolal asi dvamilionysedmsetpadesattisic inzeratu, zkusil par chovatelskych stanic... a vsude maji jenom psy, fenky nikde Prej fenky ve velkym skupujou Svycari... Asi bych si jich mel poridit deset a pak jich 9 vymenit za hodinky...
pete Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Jen malá rada. Mám chovatelskou stanici barmských koček a každému íkám, ať kupuje jen s PP.Jinak se ti stane, tak jako kamarádce, že jí přivezl kotě barmy za 3000 a z krátkosrstého plemene se stalo polodlouhé cosi...takže proto. Hodně zdaru a radosti.
Conrad Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Ani nevíš o co se připravíš když nedáš přednost hrubosrstému jezevčíkovi
31682 Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Jdi se podívat na pár výstav. Kup si katalog a v něm zatrhni zvířata, která se ti líbí. Kontaktuj majitele čubiny a zjisti kdy a čím bude krýt. Když ti bude otec vyhovovat, dej si zadávku na fenečku. Vyber si pro ní "abecední" jméno a zaplať zálohu. Připrav si nervy a hadry na čuránky a hovínka Já myslel, že Švýcaři kupují jen staré Primky a z jejich strojků loupají ty kameny. A hleďme, oni už dělají i do psů! A uz jsem obvolal asi dvamilionysedmsetpadesattisic inzeratu, zkusil par chovatelskych stanic... a vsude maji jenom psy, fenky nikde Prej fenky ve velkym skupujou Svycari...
Snow Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Další pokus o zvrat v rozhodování, co takhle Coton de tulear , odkazů najdeš hned několik na googlu. Pro představu .
body3 Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Kup si jedině s PP, když je to bez PP tak ti budou sice tvrdit že je to po papírových rodičích, ale můžeš se potom divit že Maltézáček má v kohoutku 50 cm a váží skoro 40 kilo A potom ti zbudou jen PS stejně nejlepší pes je Stafordšírský bullteriér, je to malý, krátkosrstý a neštěká. A páníčka bezmezně miluje a brání před čímkoli a před kýmkoli.
Kupa54 Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Promiňte za OT, ale s tím stafbulem se musím přidat, :thumbsup_anim: Nedávno mi jeden známý osvětlil, proč se jedná o bojové plemeno - umí si vybojovat místo na gauči. A to zcela jednoznačně.
Onisan Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Dosvědčuji! Právě mi jeden černý chrápe u nohou... 16 kilo psa vydá za 160 kilo chlapa... minimálně co se chrápání týče
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se