Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Daniel napsal:

Naprosto souhlasím.

Můj problém s Longines je ale ten, že ty modely, který se mi líbí, mají WR jen 30m.

Pro normální použití do kanceláře by mi to mělo být jedno, ale mám rád, když je tam nějaká rezerva.

Autem taky nejezdím 220, ale když to umí, vím, že se při 170-ti pravděpodobně nerozpadne.

Odesláno (upraveno)
  Daniel napsal:

Je to věc vkusu...mě už chronografy omrzely tím, že mají polovinu ručiček věčně kolmo nahoru a pohnou se jenom když potřebuju stopnout 15 minut na rýži. Tohle je změna, každá ručka ukazuje jinam, je v tom takovej pěknej zmatek..

Upraveno uživatelem Topkan
  • po měsících...
Odesláno
  Topkan napsal:
Je to věc vkusu...mě už chronografy omrzely tím, že mají polovinu ručiček věčně kolmo nahoru a pohnou se jenom když potřebuju stopnout 15 minut na rýži. Tohle je změna, každá ručka ukazuje jinam, je v tom takovej pěknej zmatek..

Na rýži spíš deset minut a dalších deset nechat dojít :-)

• po měsících...
Odesláno

Osobně se mi líbí moc. Vybral bych si velikost 44 mm. Konečně hodinky z Master Collection bez klasické datumovky, která je většinou na úkor číslic. Spíše si říkám, že cena bude pěkná rána.

Odesláno

Ta datumka je tam pěkně na ho...

Mohli jí dát mezi každý index, alespoň by to bylo hezký divadlo.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsou to moc pěkný, datumovku bych ale opravdu oželel nebo jí raději viděl na trojce nebo na šestce, jenže z důvodu vnitřního rozmístění chronometrových funkcí by to bylo více složité.

I tak je to povedený kousek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...