Axel Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Vyzkoušel jsem si je, cenu nekomentuji, ale jsou úžasně pohodlné, lehoučké a na ruce vypadají skvěle. Parádní tooly!Musim se smat tem natisknutym indexum ala 3D.. to byl napad za vsechny prachy! neco tak nevkusneho se malokdy vidi. Ve mne to evokuje nejlacinejsi fejky z trznice.. Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Axel, on 16 Srp 2018 - 11:08, said:Musim se smat tem natisknutym indexum ala 3D.. to byl napad za vsechny prachy! neco tak nevkusneho se malokdy vidi. Ve mne to evokuje nejlacinejsi fejky z trznice.. 3D už bylo před 15 lety na Superoceanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Musim se smat tem natisknutym indexum ala 3D.. to byl napad za vsechny prachy! neco tak nevkusneho se malokdy vidi. Ve mne to evokuje nejlacinejsi fejky z trznice.. Měl jsem to na starejch baterkovej Coltech a vypadalo to super, rád na ty hodinky vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Měl jsem to na starejch baterkovej Coltech a vypadalo to super, rád na ty hodinky vzpomínám.Co je super na napodobenine? To je to stejny, jako by chteli usetrit na ocelovem pouzdre, tak vzali nejake lacine blato a pochromovali to.. Priste by mohli udelat falesny chronograf s nefunkcnimi tlacitky.. to by taky mohlo vypadat super, ale opravdu je tohle ten spravny smer u premiove znacky? Neber to ale nejak osobne, chapu, ze se Ti to muze libit, ale ja proto nemam pochopeni.. Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Co je super na napodobenine? To je to stejny, jako by chteli usetrit na ocelovem pouzdre, tak vzali nejake lacine blato a pochromovali to.. Priste by mohli udelat falesny chronograf s nefunkcnimi tlacitky.. to by taky mohlo vypadat super, ale opravdu je tohle ten spravny smer u premiove znacky? Neber to ale nejak osobne, chapu, ze se Ti to muze libit, ale ja proto nemam pochopeni.. Nezlob se ale srovnáváš jabka a hrušky. To, že kvůli čitelnosti se značka rozhodně pro nějaký vzor potisku číslic se přeci nedá srovnávat s tím co píšeš. Chápu, že se Ti to nelíbí, ale to je tak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZelinka87 Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Aby se to tu jeste nepopralo... :-D Diky za nazor jdu do nich...Ja prave nekde cetl ze pouzdro je karbon ne plast tak jsem z toho divokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 kdyby to byl karbon tak by se tim pochlubili...my jsme zamlada tomu rikali bakelit :-) a to brejtle mam moc rad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 3D už bylo před 15 lety na Superoceanu.Já si říkám, že mě ty hodinky připomínají mé staré SuperOceany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 za tie prachy je to grc kolotočárske hodinky ktoré vypadaju ako Trasery alebo Luminoxy ale za 2.000?... nikdy to si kúpi len šialenec.To fakt rozumnejšie je z druhej ruky zobrať za tu cenu Colty alebo SteelFish ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se