RadimR Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Tak jsem si po 8 letech znova udělal radost a pořídil si pilotky Union. Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem RadimR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Gratuluji, at ti delaji radost, snad jen:- spis to patri do chlubirny- nejaky popis by nebyl na skodu- a fotkama uz vubec nic nezkazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Fotky mám ,ale po 100letech jsem zapomněl, jak je vložím,rada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 1. Pouzit rozsireny editor2. Vybrat soubor (max 2MB)3. Pripojit tento soubor4. Pridat odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 18. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 18. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Jsou ve velikosti 41 mm, rezerva je 60 hodin a mají stojek UNG-27.01, upravená Eta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 hezke hodinky, krasna korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 jééé, na ty jsem měl zálusk ............. pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Na pilotkach ocenuji prehlednost. K tomu, myslim, jsou i stavene.Libi se mi, ale datumku s cislem stosedesatjedentisicsedmsetosmnact proste nedavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 už to bude rok.... , ale tu datumku říkáš správně, to mi též vadí, je to velmi nepřehledná záležitost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 (upraveno) Dneska jsem měl možnost ponosit tuto nádhernou novinku, kluci, po všech Rolexech, Tudorech, jsem to chytl do ruky s dostavil se podobný wauefekt jako u prvních seik marinemaster sbdx001. Doporučuji navštívit Kubu a omkrnout, za padocha překrásné divery ala blancpain fifty https://www.chronoshop.cz/union-glashutte-belisar-date-sport-d0099072705700 Upraveno 24. února 2020 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Určitě se zajdu podívat, líbí se mi. Jen ta velikost 45 mě trochu zaráží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ja mam tyhle manualy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jeste jedna .. v kombu s baterkama .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jsou parádní, ale tou datumovkou to zabili :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Dárek od Manželky k výročí, Karbonová luneta je fajnová, a přesnost +1s/d je famózní. o tom jak se krásně pohodlně nosí ani nemluvím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Gratuluju, parádní Belisary - s těma "nárazníkama" a piktogramama na čudlíkách mi k Tobě jako jediné z aktuální nabídky fakt dokonale sednou Akorát by mě zajímal ten bazmek na desítce - je to aspoň za provozu nějak blokované, aby sis manžetou bundy na mašině nepřehazoval datum 2x za minutu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 no ten bazmek je trochu citlivý, nicméně datum se mi podařilo přehodit pouze jednou, potom jsem provedl opatření ve smyslu umístění gumového O kroužku 2 x 0,6 mm který tam padne a tlačítko lze stisknout dost velkou silou (relativně) vůbec to tam neruší, není to vůbec vidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) Limitka Koscomu z Unionu vypada docela pekne! Uz ji nekdo mate? https://www.hodinky-koscom.cz/koscomlimitka Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se