budo Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Využití - 40km po dálnici 10x v měsíci + ostatní pojížďky Požadavky - bezpečné, spolehlivé, malá spotřeba, do kufru by se měli vejít 2 30kg psi, dobrá ovladatelnost Cena - buď levné nové kolem 200K, nebo lehce jeté do 100K Zmiňte prosím značky a modely, které znáte z vlastní zkušenosti, nebo z blízkého okolí. Dík
gas Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 pokud bude jezdit po dálnici, tak bych se vyhnul malému autu, já ženě koupil na dálniční provoz mondeo s automatem, kolem 250t vybereš bez problémů
budo Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 kdybych na to mel 250K tak se neptam ;-) :-)
B.F.G. Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 2ks 30Kg pes, to asi nebude malé auto. Pro ježdění po dálnici doporučuju tank. Hlavně nadoporučuji nové auto v ceně 200k. Pro psí dopravní prostředek by to chtělo klimatizaci. Jakožto uchyl doporučuji jetou Astru G kombi, v plné palbě s motorem 1,7dti - docela stabilní auto, super spotřeba, použitelný kufr, do 200k lze sehnat.
budo Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 B.F.G. napsal: 2ks 30Kg pes, to asi nebude malé auto. Pro ježdění po dálnici doporučuju tank. Hlavně nadoporučuji nové auto v ceně 200k. Pro psí dopravní prostředek by to chtělo klimatizaci. Jakožto uchyl doporučuji jetou Astru G kombi, v plné palbě s motorem 1,7dti - docela stabilní auto, super spotřeba, použitelný kufr, do 200k lze sehnat. Astra v kombiku je v uzsim vyberu .... mam s Opelem dobrou zkusenost, perfektne sedne do ruky a je dobre ovladatelny, za prijatelne prachy. Klima nechci... plna palba taky neni podminkou, mam rad svihadla, jsem praktik .... nechci cpat zbytecny prachy do pripadnych oprav elektriky na jetym voze.... Jinak ale s temy psama .... do 5dv Corsy se vesli v poho, to same facko .... samozrejme kombik je kombik
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Manželce jsem pořídil Opel astru g dotaženou ze švajcu 1,6 benzín, denně s ní dojíždí 40 km do práce, jinak taxikaří dvěma dětem po městě. Je s ní spokojená jako blecha. Docela důležitý - z astry pěkně vidí, i když je malé postavy (164 cm). A za tu klimu bych se určitě přimlouval. Ne až tak kvůli psům, ale kvůli paní. Ty holky přeci jen vizáž prožívají trošku víc než my a představa, že lezou do vypečeného auta a vypadnou z něj potom a nejsou tak úplně "pink" je pro ně hóóódně frustrující. Vem si, jaký byly poslední roky občas pařáky někdy už května. Jo a lehce jeté do 100 000 Co na něm ušetříš, narveš do něj později dvojnásobně (osobní zkušenost z minulého 2. auta v rodině), na auto nižší střední třídy lehce ojeté si radši připrav 150-200 kCZK
budo Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Roman I. napsal: Manželce jsem pořídil Opel astru g dotaženou ze švajcu 1,6 benzín, denně s ní dojíždí 40 km do práce, jinak taxikaří dvěma dětem po městě. Je s ní spokojená jako blecha. Docela důležitý - z astry pěkně vidí, i když je malé postavy (164 cm). A za tu klimu bych se určitě přimlouval. Ne až tak kvůli psům, ale kvůli paní. Ty holky přeci jen vizáž prožívají trošku víc než my a představa, že lezou do vypečeného auta a vypadnou z něj potom a nejsou tak úplně "pink" je pro ně hóóódně frustrující. Vem si, jaký byly poslední roky občas pařáky někdy už května. Jo a lehce jeté do 100 000 Co na něm ušetříš, narveš do něj později dvojnásobně (osobní zkušenost z minulého 2. auta v rodině), na auto nižší střední třídy lehce ojeté si radši připrav 150-200 kCZK Děkuji :-) Zrovna projíždím crashtesty všech u nás běžných značek a modelů, docela zajímavě zpracované na www.auto.cz EDIT: Zmiňuješ Opel Astra G, který to je? http://opel.auto.cz/ Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem budo
B.F.G. Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 http://magazin.auto.cz/testy/opel-astra-1-...lepsi-leta.html třeba tenhle. Sám mám astru 5 let a vyjma jedné mouchy 100% spokojenost. Imho koupit auto bez klimy je hrozná blbost. Já takovou už nikdy neudělám.
DaDriva Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Mazda 6 kombi, BMW 5-er E34 Touring, MB W124 T, Peugeot 306/406 kombi, Opel Astra, popr. neco mensiho, resp. vetsi hatchback. Ja ted shanim neco podobneho pro pritelkyni, aby se naucila jezdit ve vlastnim a nemela strach o moje auto. Vybiram prave v podobnych rozmerech. Typicky E34 koupis do 100K uplne v pohode a kdyz bude v dobrym stavu (treba z bmw klubu), tak to bude jezdit dalsich 3-5 let bez problemu. Nehlede k tomu, ze nahradni dily jsou na tyhle starsi auta uz za hubicku .
Honza49 Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 (upraveno) Auto jsem manželce kupoval loni. Nejvíc ji zajímala barva. Potom jestli to má posilovač. Po týdnu prohlásila, že klima je fajn. To, že to má ABS, několi aibagů, a taková maličkost, jaký to má motor, jí vůbec nezajímalo. ps. Je to 3/4 roku a od té doby je jak vyměněná. Tím jsem chtěl říct, že jí asi bude úplně jedno, co jí koupíš. Upraveno 17. dubna 2008 uživatelem Honza49
boo-beek Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Honza49 napsal: ...Tím jsem chtěl říct, že jí asi bude úplně jedno, co jí koupíš. Pokud to ovsem bude mit spravnou barvu!
objevitel Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Pokud ti nevadí trochu větší spotřeba tak 2.0 i v automatě naprosto ideál ,kufr 480 l. pohoda a 150 koniků a hlavně kovářská práce
ballover Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Kolem 200K bys mohl sehnat mírně jetou Hondu Jazz, nejlépe v zahraničí. Mohu doporučit, po všech stránkách fantastické auto pro ženu. Nová je podle mého názoru předražená.
DaDriva Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 YPO napsal: kup si radši hodinky A to je spravnej nazor!!
budo Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 YPO napsal: kup si radši hodinky Jestli mi doporučíš nějakej model, na kterým bude moct Kačenka drandit do práce, tak proč ne? 2 mouchy jednou ranou
kulix Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Nejlépe šlapací.... Nic ve zlém, to se týká i mé ženy...
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Doporucuju Ford Focus Combi IGEN-2Gen. Velikost akorat, velky kufr, spotreba na dalnici + mesto (motor 1,6l, 100 koniku) necelych7 litru. Spolehlivy vuz.
budo Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 filo-boxer napsal: Doporucuju Ford Focus Combi IGEN-2Gen. Velikost akorat, velky kufr, spotreba na dalnici + mesto (motor 1,6l, 100 koniku) necelych7 litru. Spolehlivy vuz. I o nem premyslim .... libi se mi jak hlavne crashtesty, tak i spotreba .... maly velky auto ...
budo Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Ideální by bylo tohle http://fun.cafetime.cz/video/vtipne-video-auto-pro-zeny/ ale to bych bral i já!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se