Vortex-Tempus Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 20:57, Serza napsal: Možná se ptám blbě ale dá se někde koupit kožený řemínek 27mm na radiomir neorigo nebo musím nechat někde udělat ?už jsem to tu četl i na netu hledal ale nenacházím nic. Rozšířit Nepytas sa blbo… nieco sa najst da ale vyber nie je velky. 26 mm je trochu mensi problem ale to mne napriklad ten 1 mm chyba. Ako pise kolega na Etsy najdes vela moznosti ale tam si to vacsinou tiez v podstate davas robit na objednavku. Ja mozem odporucit miestneho clena Habadej. Tu je jedna moznost… https://www.strapcode.com/collections/all/products/strapcode-watch-bands-leather-c1d059 Z Etsy ma niekolko miestnych remene od tohoto spaniela a vraj spokojnost… https://www.etsy.com/shop/CBStraps?ref=own_favorite_shops_page @pciza Pepo nie ze by som ti chcel protitecit, chodis v tom podstatne lepsie ako ja, ale si si isty ze 26? Co viem tak na 45/47 wire lugs Radia dava Panerai 27/22. Aspon teda na tie svoje mam 3 ks origo remenov v takej velkosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Jenže 26 tam klouže a chtělo by to spíš 27 jsem naměřil. Tak to je ono. Proto nic nenacházím. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Jojo je to 45 rádio .pánovi Habaděj už píši. Chtěl jsem zkusit něco rovnou koupit jestli to lze ale vyresim to tedy že jej nechám vyrobit. Děkuji vám. Upraveno 18. března uživatelem Serza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 21:38, Serza napsal: Jojo je to 45 rádio .pánovi Habaděj už píši. Chtěl jsem zkusit něco rovnou koupit jestli to lze ale vyresim to tedy že jej nechám vyrobit. Děkuji vám. Rozšířit Toto spravil mne a som spokojny… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 21:45, Vortex-Tempus napsal: Toto spravil mne a som spokojny… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit No omlouvám se. Samozřejmě máš pravdu..napsal jsem to blbě já. Jenom používám 26mm jak na 47 Luminor i 45 a 47 Radiomiry. Takže originální je opravdu 27mm Takže většina co se nabízí na Etsy je klasika 24,26 mm a ve 27mm je malý výběr. Skoro žádný a je to spíš na to ušití a s tim ujizdenim na poutku jak píše kolega, tak strašně záleží jakou má řemen " díru " jestli je šitej na trubičky nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března @pciza presne tak… PAM remene su veda. Hlavne na Radia. Staci pol mm hrubky navyse a uz to na tych drotenych nozkach nema ten spravny tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března (upraveno) Přesně .řemen které mám jsou volnější a bez trubičky a litá to tam že jsou hodinky nakřivo. A jak široké dole si je nechavate šít? . Habaděj na mé má dotazů spoustu jak to chci a já vlastně nevím. Plochý bombirovany? Ani nevím co to je Upraveno 19. března uživatelem Serza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Na rádiovky v pouzdře 1940 mi sedí spíš ploché, na bachraté Luminory byl bezkonkurenční naopak potřeba tlustej vycpanej round-cut od Rasti - tam jako bonus fungoval i jako ochrana lunety proti futrům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Tohle je ten bombirovanej. Je takovej vycpanej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 19. 3. 2025 v 7:02, Serza napsal: Přesně .řemen které mám jsou volnější a bez trubičky a litá to tam že jsou hodinky nakřivo. A jak široké dole si je nechavate šít? . Habaděj na mé má dotazů spoustu jak to chci a já vlastně nevím. Plochý bombirovany? Ani nevím co to je Rozšířit Kdyby si chtěl, klidně Ti něco půjčím na zkoušku. Mám řemenů aktuálně asi 120ks za mně k těm Radiovkam 27/22mm ,ale můžu Ti půjčit 27/24 , případně 26/26, 26/24 i 26/22 . Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 19. 3. 2025 v 17:03, pciza napsal: Kdyby si chtěl, klidně Ti něco půjčím na zkoušku. Mám řemenů aktuálně asi 120ks za mně k těm Radiovkam 27/22mm ,ale můžu Ti půjčit 27/24 , případně 26/26, 26/24 i 26/22 . Odkud jsi? Rozšířit Ale jenom půjčím! všechny je mám rád a se žádným se nehodlám rozloučit! Nic co se týká Panerai neprodávám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Jste hodní ale už jsem objednal u Habaděj 27/22 tak se těším. Díky moc všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 19. 3. 2025 v 17:46, Serza napsal: Jste hodní ale už jsem objednal u Habaděj 27/22 tak se těším. Díky moc všem. Rozšířit Tak pak vyfoť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Mozes byt v klude. Od Habadeje mam par remenov, sice na ine hodinky, resp. opasky, ale vzdy to bola prvotriedna praca. Rasto (RC3) je tiez spicka, len sa musis trosku obrnit trpezlivostou Ale stoji to za ten vysledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serza Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Jojo. Psal jsem oběma a oba odpovedeli. Lepe se mi zda komunikuje habadej v kazdem pripade oba jsou jiste veľmi šikovní dle vasich referenci. Foto poslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Mam od Habaděje tan, trochu jsem si ho zapatinoval a je tak dobrý, že jsem vlastně už jiný kožak neměl, nepotřeboval, nechtěl a střídal ho jen s gumou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se