Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, pciza napsal:

Podšitej černou kůží. 

Hongkong. Kupoval jsem je cca dva roky zpět. Poštovný si nepamatuju, ale myslel jsem že balíček skončí na celnici, ale normálně mi to přišlo bez ničeho do práce 

Já bych chtěl bez té kůže zespodu 😞 

Odesláno
před 5 minutami, Lukáš3 napsal:

Já bych chtěl bez té kůže zespodu 😞 

Tak doporučuji třeba tenhle z Etsy.

Taky ho mám a je super 

Screenshot_20250801_221134_Gallery.jpg

Odesláno
před 2 minutami, pciza napsal:

Taky ho mám a je super 

Taky mám a taky dobrý! Mohl by být teda trochu měkčí. Ale to je taková klasika a vlastnost Canvasů. ;) 

Odesláno
před 13 hodinami, pciza napsal:

Taky ho mám a je super 

před 13 hodinami, tomina666 napsal:

Taky mám a taky dobrý! Mohl by být teda trochu měkčí. Ale to je taková klasika a vlastnost Canvasů. ;) 

Já už na něj tady od vás dostal tip. A mám nutkání nějaký od tohohle prodejce objednat. Ale ty prachy za to jsou masakr 😄 🤦🏻‍♂️

Odesláno
před 21 minutami, Lukáš3 napsal:

Já už na něj tady od vás dostal tip. A mám nutkání nějaký od tohohle prodejce objednat. Ale ty prachy za to jsou masakr 😄 🤦🏻‍♂️

Rozhodně to stojí za to! Velmi kolik stojí origo strapy nebo gumy. 

Za mně to určitě stojí za to. Stejně jako když si necháš ušít řemen od místních mistrů  Je to kvalitní ruční práce! A vždycky se to vyplatí. Já mám ve strapech tolik že by to dalo na další Panerai 😉

Moje heslo- 1x Panerai a minimálně 10x strap k tomu 😀

Řemenů, canvasu a gum mám teď 130ks a budou jenom přibejvat 😅

• Haha 1
  • Confused 1
Odesláno
před 4 hodinami, pciza napsal:

Za mně to určitě stojí za to. Stejně jako když si necháš ušít řemen od místních mistrů  Je to kvalitní ruční práce! A vždycky se to vyplatí. Já mám ve strapech tolik že by to dalo na další Panerai 😉

ano, náčelníku! Už bych měl opravdu pořídit druhé PAM🙏🏻😅👊🏼

Odesláno
V 2. 8. 2025 v 11:58, pciza napsal:

Wow... No já musím nejdřív koupit ještě aspoň jedny PAMy s uchem 😄 

Odesláno
před 52 minutami, Lukáš3 napsal:

Wow... No já musím nejdřív koupit ještě aspoň jedny PAMy s uchem 😄 

A nezapomeň ještě na Submersible a ušáky samozřejmě jedny taky  1950 a Radiomiry s pouzdrem 1940 a to by mohlo stačit. Pro začátek teda 😅

• Haha 1
Odesláno
před 16 minutami, pciza napsal:

A nezapomeň ještě na Submersible a ušáky samozřejmě jedny taky  1950 a Radiomiry s pouzdrem 1940 a to by mohlo stačit. Pro začátek teda 😅

A mezi 1950 a 1940 je rozdíl pouze v ochraně korunky? S nebo bez... Nebo i i jiny rozdíl?

Odesláno (upraveno)
před 32 minutami, pciza napsal:

Ja mam 5 a aj tak mam kazde rano pocit ze nemam co na seba… minimalne mi chybaju Radia so sekundovkou, 1940 Radia, 1950 Luminor trojrucky, Destro, titanovky… a zdravy rozum 😂😂😂

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
  • Haha 3
Odesláno
před 8 minutami, Lukáš3 napsal:

A mezi 1950 a 1940 je rozdíl pouze v ochraně korunky? S nebo bez... Nebo i i jiny rozdíl?

Uplne ine puzdra a uplne ine hodinky. 1950 je Luminor puzdro a 1940 je Radiomir puzdro. 

Radiomir existuje v dvoch uplne inych typoch puzdra. To co mas ty s drotenymi nozkami a Radiomir 1940 s integrovanymi nozkami. Tu je to celkom pekne popisane https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/panerai-case-differences?srsltid=AfmBOoo8TQRYvh6nxkbyeUq4hOuhVEXTEbZocXJfG7HVETPA8fl-nher

Luminor existuje tiez v dvoch roznych puzdrach. Takzvane Bettarini a 1950. Obe maju ucho ale uplne iny tvar.  https://www.bobswatches.com/rolex-blog/panerai/panerai-luminor-vs-1950-case-comparison.html?srsltid=AfmBOoogd3pJwZR0sxOnNVY50DYtkgUIcUZFWYdel39GMUA5nxGfJZV0

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, EpsteinBarr napsal:

Tomu sa, zial, nevyhnes. Radiomir bez Luminor je ako jin bez jang. Ziadna rovnovaha. Nepokoj v dusi. 🍻

No...to bohužel je pravda. Po extázi z prvních PAMů - což je jen chvíle - pociťuji zmíněný nepokoj..... 😥

Odesláno
před 34 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Ja mam 5 a aj tak mam kazde rano pocit ze nemam co na seba… minimalne mi chybaju Radia so sekundovkou, 1940 Radia, 1950 Luminor trojrucky, Destro, titanovky… a zdravy rozum 😂😂😂

To jsme na tom úplně stejně. A i když jich budu mít 15, tak se obávám že ten pocit lepší nebude!

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 25 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Uplne ine puzdra a uplne ine hodinky. 1950 je Luminor puzdro a 1940 je Radiomir puzdro. 

Radiomir existuje v dvoch uplne inych typoch puzdra. To co mas ty s drotenymi nozkami a Radiomir 1940 s integrovanymi nozkami. Tu je to celkom pekne popisane https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/panerai-case-differences?srsltid=AfmBOoo8TQRYvh6nxkbyeUq4hOuhVEXTEbZocXJfG7HVETPA8fl-nher

Luminor existuje tiez v dvoch roznych puzdrach. Takzvane Bettarini a 1950. Obe maju ucho ale uplne iny tvar.  https://www.bobswatches.com/rolex-blog/panerai/panerai-luminor-vs-1950-case-comparison.html?srsltid=AfmBOoogd3pJwZR0sxOnNVY50DYtkgUIcUZFWYdel39GMUA5nxGfJZV0

Vyčerpávající odpověď 👌

Odesláno
před 46 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Tak já už (jenom)

389 v jednání. 

127 Fiddy 

217 Marina militare Destro 

721 

424(váhám)

A limitka 634 15let Paneristi 

A samozřejmě si počkám až někoho časem omrzí ty 2025

• Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, Vortex-Tempus napsal:

Přečteno. Už to chápu. O všech těch pouzdrech vím. Ale správně to rozdělení pojmenovat jsem neuměl 😌 děkuji!!! 👍

Super články.

No tak u mě to musí být jako další Luminor 1950. Ideálně s  vypouklým sklem a bez vteřinovky 😄 372 by splňovaly... Sakra.! Musím přestat chodit do téhle sekce 😄 😄 

před 45 minutami, pciza napsal:

Tak já už (jenom)

389 v jednání. 

127 Fiddy 

721 

424(váhám)

Tak to je ku*evský výběr 😍 ty 127 jsou boží...a ta limitka 2025 je dokonalá 

Odesláno
před 12 hodinami, pciza napsal:

Tak já už (jenom)

389 v jednání. 

127 Fiddy 

721 

424(váhám)

To uz je taky fajnsmekersky vyber. Je sa priznam s hriesnou myslienkou… lakaju ma full gold PAM 🤦🏻‍♂️Skoro som kupil 573

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...