Přejít na obsah

PANERAI řemínky

old black

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

......je to užitečná krávovina navíc - líp se nasazuje řemen - řemen nevrže jako u některých hodinek - lépe se to ohýbá a kopíruje ruku a stojí to nesmyslné peníze :) - nevím jestli to vychází z nějaké historie, ale myslím,že ne

Ak som dobre pochopil, tá trubka je dlhá rovnako, ako šírka remienka. To znemožňuje použitie u hodiniek, ktoré nemajú otvor cez celú nožičku, ktorým môžem vytlačiť stežejku z vonkajšej strany nožičky. Klasickým odstežejkovačom sa vlastne nedostanem medzerou medzi nožičkou a remeňom ku stežejke. Použiť sa to taktiež nedá u tradičných drôtených U očiek Panerai. Tam musí mať remeň značnú vôľu, aby sa dalo účko navliecť. Trubka by mohla mať význam v tom, že spevní celý mechanizmus stežejok, u ktorých piestiky mávajú vôľu a viklajú. Stačí vložiť stežejku bez remeňa do hodiniek a pokývať. Vypáčenie by bolo v prípade chybnej alebo nekvalitnej stežejky reálne možné, hoci zatiaľ sa mi to pri bežnom nosení hodiniek na ruke nestalo. V prípade použitia trubky by určite stežejka vydržala väčšie namáhanie v ťahu aj v smyku, resp. na ohyb. Zrejme extrémne použitie vyžaduje takéto riešenie. Ak je moja dedukcia nesprávna, nechám sa poučiť.

Upraveno uživatelem railmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastna skusenost:

Pri vymene remene som si nechal dutinky v starom a na novy som si ich nedal.Na druhy den som nic ine nerobil iba dotahoval srobky.Nakoniec som rezignoval a hodinky som schoval do vrecka,po prichode domov som vlozil dutinky a bola pohoda.Ked su dutinky na spravnom mieste tak sa nemusi pouzit ani velka sila na dotiahnutie srobikov.

Odkaz ke komentáři

Použiť sa to taktiež nedá u tradičných drôtených U očiek Panerai. Tam musí mať remeň značnú vôľu, aby sa dalo účko navliecť. Trubka by mohla mať význam v tom, že spevní celý mechanizmus stežejok, u ktorých piestiky mávajú vôľu a viklajú. Stačí vložiť stežejku bez remeňa do hodiniek a pokývať. Vypáčenie by bolo v prípade chybnej alebo nekvalitnej stežejky reálne možné, hoci zatiaľ sa mi to pri bežnom nosení hodiniek na ruke nestalo. V prípade použitia trubky by určite stežejka vydržala väčšie namáhanie v ťahu aj v smyku, resp. na ohyb. Zrejme extrémne použitie vyžaduje takéto riešenie. Ak je moja dedukcia nesprávna, nechám sa poučiť.

Tradicne drotene U ocka(asi myslis Radiomir) je to trosicku inak

Inak aj Luminor su tradicne Panerai

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

....sice jsem to nezkoušel, ale moc nevěřím povolování stěžejek při absenci trubky - stěžejka se dá natolik utáhnout, že to snad není ani možné....

někde jsem četl, že u radiomir řemenů je pouze krátká trubka, aby spojila ty dva L profily - precista se stejným systémem žádnou trubku neměla a nosilo se to v pohodě

Odkaz ke komentáři

....sice jsem to nezkoušel, ale moc nevěřím povolování stěžejek při absenci trubky - stěžejka se dá natolik utáhnout, že to snad není ani možné....

někde jsem četl, že u radiomir řemenů je pouze krátká trubka, aby spojila ty dva L profily - precista se stejným systémem žádnou trubku neměla a nosilo se to v pohodě

Je cas to vyskusat na "Vlastnej kozi"a pri tvojich novych kuskoch.Za tie prachy to bude celkom adrenalin

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník YPO

články jsou ok - leštěné v kombinaci s brusem

některé šroubky jsou zašroubované prasácky, ale to se dá odstranit

k pouzdru to doléhá, ale jakmile si to vezmeš na ruku tak je tam 1mm spára což možná není na škodu (neničí to pouzdro) - pokud nosíš hodinky "na volno" tak tam spára nebude

sere mi nápis panerai, který tam nebyl anoncovaný

- za ty prachy je to dobrý kup - myslím si, že na 111 se to, ale nehodí - je to nafintěný tah alá breitling

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Kolik si za nej tady u nas rekli? Je to adekvatni k tem 3000 USD nebo za nej chtej normalni cenu? ;)

je to asi stejný originál jako byl včera v prodejním vlákně - stálo to 50 liber - a upřímně velké rozdíly proti originálu jsem nenašel - zkusím ještě něco vyfotit ;)

magor jsem velkej, ale 2500 usd bych za tah nedal

Odkaz ke komentáři

je to asi stejný originál jako byl včera v prodejním vlákně - stálo to 50 liber - a upřímně velké rozdíly proti originálu jsem nenašel - zkusím ještě něco vyfotit ;)

magor jsem velkej, ale 2500 usd bych za tah nedal

Předpokládám, že u toho originálního by nebyla ta 1mm spára o které píšeš. Nápis by mi taky vadil. Leskne se dost, jsem z něj definitivně vyléčen.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...