mtruelle Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Sluší i broušené tele :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 A su doma moje 1 reminky od Pane mistre z Prague.Nadherne a velka spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 29. září 2013 uživatelem atyesz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Také já děkuji za solidní práci mistru Šímovi. Dlouhé čekání stálo za to. Až bude nálada na pořádné focení, dám to sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Pred tym som mal taketo ale tieto uz nepouzivam. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Zdravím, chlapi jak sundáváte stěžejky? Koukal jsem, že tu chlapík dělá pásky na míru, potřeboval bych delší, ale nepřišel jsem na to, jak sundat starý. Omlouvám se, pokud je to hloupý dotaz, ale nechce se mi kvůli tomu k hodináři, pásky jsem s vždycky měnil sám. Díky za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Už jsem na to přišel. Ale zase nevím kde se dělá úprava posledního příspěvku sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Tak dnes som objednal z gunnystraps dva remene. Chlapik mi napisal, ze budu hotove do 5-6 tyzdnov plus doprava. Ved ma dovtedy to remenove sialenstvo aj preide. Objednavali ste uz niekto odtial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 pánové, dočkal jsem se, pořídil si jedny, ale teď bych rád vyzkoušel nějaký řemen..nejlépe exotiku..vím, že se k pamům hodí a patří hladký řemen. Nicméně rád bych něco zajímavého se strukturou, neobvyklé, klidně i výrazné. Budete mít nápad a doporučíte mi něco?mám radiomiry 424, tzn. asi 26mm/24mm. díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Zdenku, jak jsem Ti dnes rikal. Mrkni na panatime a objednej si 2-3 kousky, nubude Te to stat balik a budes si moct vyzkouset zivot praveho paneraisty. Jen si neobjednavej remeny 26/26, to uz je nepohodlne. Ja bych doporucil cerneho aligatora, nejaky spravny vintage a uchylarnu (me se treba libi pstros) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Zajimave spony na PAM .... narazil jsem na to nahodou na eBay. Ocel, PVD. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 a nevykrada to nahodou ochrannu znamku marina militare? ci jak to bolo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Také já děkuji za solidní práci mistru Šímovi. Dlouhé čekání stálo za to. Až bude nálada na pořádné focení, dám to sem :-)Nejak jsem zapomnel, tak sem davam obrazek az ted ;-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Ahojte. Niektore z mojich ammo strapov mi po case chytilo taku tmavu patinu. Moc sa mi to nepaci. Ked boli novsie boli take pekne "medovo"hnede, neviete, ci existuje nejaky cistic na kozu, ktory by ich dal do povodneho stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Dobry navod, ako si z naramkovych paneraiov spravit kapsace... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Dobry navod, ako si z naramkovych paneraiov spravit kapsace...Tak to je hustokrutý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 ...hlavne tie instalaterske paprče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Dobry navod, ako si z naramkovych paneraiov spravit kapsace...Prostě BOMBA !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 ...paradne spony od DealStraps Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se