Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluju! Hodinky jsou opravdu mooooc krásné!!

A na ruce vypadají famózně :thumbsup_anim:

Mám je taky v hledáčku. Z těch všech co jsem se rozhodoval mi přijdou jako nejlepší

a nejzajímavější volba. Hrozně se mi líbí, ale s šedým ciferníkem (a ten se opravdu povedl)

jsem je nikde neviděl (jenom modrý a černý). Mohu se zeptat, kde jsou k vidění?

Jenom mám trochu strach jestli pro moje zápěstí nebudou přílič veliké - mám jen 17.5cm :(

Na tvé ruce vypadají skvěle :) Už abych je taky měl ....

cigi: mě se naopak ta kombinace všeho líbí moc, včetně turbíny a paprsků.

Prostě ty hodinky mají "koule" :)

• Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky, díky :thumbsup_anim:

oldakolda: no, já taky nemám nějak silné zápěstí. 19,5cm a řekl bych že ty AirWolfy jsou akorát :)

Nejlepší je zajít někam si je vyzkoušet. Oni taky v reálu a na ruce vypadají trochu jinak, řekl

bych že ještě líp než na fotkách. Co se týče ciferníku, tak kde ho mají to netuším. Vždycky

měli buď modrý nebo černý. Modrý jsem nechtěl a s tím černým ciferníkem mi připadala

čitelnost trochu horší. Tam už při určitým světle a úhlu byl kontrast u "sunburst" dost zřetelný.

A právě na šedým ciferníku je to úplně v pohodě. Ty paprsky jsou přesně tak jak "asi mají" být.

Nejsou moc výrazný ... tak akorát. Prostě to vypadá zajímavě :)

Odesláno
Gratuluju! Myslím, že jsi zvolil výborně. Ten Grey ciferník je taky výborný. A druhé budou Skyracery :-) ???

Ať se Ti s nima skvěle lítá...

Díky :) Kdyby bylo počasí, už sem s nima ve vzduchu :D

Konečně bych si nenastavoval palubní hodinky podle mobilu :)

No SkyRacery ... asi ne :) Z nabídky Breitlingu se mi

z těch mechanik prostě líbí nejvíc BlackBird. To byly vlastně první hodinky co jsem chtěl :D

Ale mezitím co jsem koupil AirWolfy jsem se trochu rozkoukával a našel sem

nějaký konkurenty od Omegy a IWC a ještě se mi líbí nějaký kousky od Fortisu, Paneraie, Longines a Tag H.

Takže nějakou chvilku budu pořádně zkoumat a porovnávat. Je co :) Výběr bude opět těžkej.

Podívat se na ně někde "naživo". Zatím jsem viděl jenom ty BlackBirdy

a Omegy (SpeedMastery - ty se mi naopak líbí mnohem víc na fotkách) a zatím mě to táhne k BB :))))

Odesláno

oldokoldo - tak se musím hned korigovat, na TURBÍNU bych si zvykl. Je sice ukrutně popisná, ale hezká a k věci a navíc funkční - profilace zajišťuje odvětrání zápěstí pod hodinkami - není nic horšího, než zpocený dlaně při loopingu. To mě přivádí na myšlenku, že jsou skutečně určený pro amatérské fanoušky létání - profíci se nepotěj. :blink:

Odesláno
oldokoldo - tak se musím hned korigovat, na TURBÍNU bych si zvykl. Je sice ukrutně popisná, ale hezká a k věci a navíc funkční....

cigi, co si mám představit pod takovým pojmem "ukrutně popisná"? :)

Odesláno
možná lítaj, midlochu, předpokládám, že to tvoje 911 nadnášej i ty breile, ale v autech se nevyznám.... za to si myslím, že kapku vidím do dizajnu a řeknu ti, máš dobrej vkus, jedny z posledních osobitých skvostů v autodizajnu, co jsou k mání.

tý brďo, vomrk jsem aero expo v praze - tedy jen fotky, ale muselo to stát za to - krááásný letadla!

hele no-one, jestli vono i vo to, na čem ten čas prolítáš :D - v 911 řekněme..... s blondýnou nebo bez....

Hele dizajnére, posílám ti pár Off Topic designových fotek co jsme dělali s jedním mým známým (taky takovým šťastlifcem ;) )

post-445-1211483922.jpg

post-445-1211483934.jpg

post-445-1211483944.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
Hele dizajnére, posílám ti pár Off Topic designových fotek co jsme dělali s jedním mým známým (taky takovým šťastlifcem ;) )

hele hele ... midloch je zpátky :) ----- jak to, že tě nesežral Tukan polní :) ?

Odesláno
hele hele ... midloch je zpátky :) ----- jak to, že tě nesežral Tukan polní :) ?

:thumbsup_anim: Tukan ne, ale málem sem přejel chřestýše a pak ho chudáka pronásledoval abych si ho natočil, vidím že to tady pěkně žije, já se po návratu můžu ze fšeho opupínkovat a vy si tady plkáte :P

Návštěvník YPO
Odesláno
:thumbsup_anim: Tukan ne, ale málem sem přejel chřestýše a pak ho chudáka pronásledoval abych si ho natočil, vidím že to tady pěkně žije, já se po návratu můžu ze fšeho opupínkovat a vy si tady plkáte :P

tady nic nového - Porsche si nikdo nekoupil a Braitle jenom jedny :( :)

Odesláno

To jsou krásný fotky, midlochu. Hele, kterej z vás dvou poršáků má fake levý venkovní zrcátko? :)

Jo, mrkni na ty poršácký chronografy, co jsme ti vybrali, když ses někde flákal. :)

Odesláno
To jsou krásný fotky, midlochu. Hele, kterej z vás dvou poršáků má fake levý venkovní zrcátko? :)

Jo, mrkni na ty poršácký chronografy, co jsme ti vybrali, když ses někde flákal. :)

Kurňa, nikde sem je tady nenašel v této sekci?

Odesláno

Pěkný fotky :thumbsup_anim: jaký máš rychlostní rekord?

Odesláno
Pěkný fotky :thumbsup_anim: jaký máš rychlostní rekord?

290km/h, dneska sem si tam dal antiradar, takže doufám že se zaplatí ;)

Jinak čapky nenosím, a jako mobil mám stařičkou Mlokii.

Co se týká hodinek tak jsem v letadle teď viděl na napucovaným maníkovi (postarší) docela pěkný IWC (ty co o nich uvažoval CONRAD) už mně bylo trapný mu čumět na ruku. U 2 německý letušek jsem na ruce zaznamenal stejný stříbrný longíny, asi je fasují u jejich luftwafe :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...