mildar Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Já jsem dal na svoje Lunar Piloty modrý camo nato pásek od Hirsche a ač mám rád originální tah, myslím, že estetika, ale hlavně to pohodlí, šlo hodně nahoru. A váha šla sakramentsky dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Jedny vintage ladičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokute Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Moony v menší velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Rychlá zkouška poštou právě příchozích Lunar Pilotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna V 28. 12. 2023 v 17:12, SanSebi napsal: super strap! odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 17 minutami, KralJan napsal: Prosím tě,to je ta limitka k padesátému výročí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 2 hodinami, Jan7 napsal: Prosím tě,to je ta limitka k padesátému výročí? Ahoj, ano jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Právě teď, KralJan napsal: Ahoj, ano jsou. Tak to bude určitě nový přírůstek,na živo budou určitě pecka. Gratuluji, myslím, že je tady ještě nikdo neukázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Dík, ale mám je cca rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna V 8. 1. 2024 v 15:28, Spongebob napsal: super strap! odkud? CNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) V 13. 1. 2024 v 8:23, KralJan napsal: Dík, ale mám je cca rok. Tvl,kam já to čumím? Dohledal jsem zpětně ve vedlejším vlákně. Promiň Upraveno 15. ledna uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 5. 1. 2024 v 21:05, KralJan napsal: Máš je moc pěkné, mohl bych poprosit o referenci (typ( Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 21. 9. 2023 v 8:07, mildar napsal: Já jsem dal na svoje Lunar Piloty modrý camo nato pásek od Hirsche a ač mám rád originální tah, myslím, že estetika, ale hlavně to pohodlí, šlo hodně nahoru. A váha šla sakramentsky dolů Můžu se zeptat jak je to barvou na tlačítkách chrona? To je PVD nebo něco jiného. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 12 hodinami, zeed8 napsal: Máš je moc pěkné, mohl bych poprosit o referenci (typ( Děkuji. https://au.bulova.com/products/98b203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se