KralJan Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 To jsem si zatím netroufl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 No to já bych taky nedal. Jen kdybych měl to auto. Mě se líbí ty černé. Já bych teda nedal asi ani ten tah jsou dost osobité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Lunar Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Tak a můžeme jít do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) Moje úterý v tónech modré... Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem Martin.R Korekce textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 7 hodinami, Martin.R napsal: Moje úterý v tónech modré... moc pěkný! taky jsem na ně koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 (upraveno) Díky, na nich je parádní především ten sunburst ciferník. Škoda jen, že nemají sweap second hand. Alespoň se však vteřinovka trefuje na indexy. Upraveno 3. listopadu 2021 uživatelem Martin.R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Volantofka na STK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Vypadá to, že po chronu budu potřebovat i potápky, jdu napsat ježíškovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 30 minutami, Blues napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 V 3. 9. 2021 v 9:58, ponorka9 napsal: Za mě to jsou na tahu jedny z nejpohodlnějších hodinek. Tah je takový skoro vintážní = subtilní, což k pouzdru naprosto pasuje. Na ničem jiném si je neumím moc představit, i když ta origo guma u této oranžové varianty nevypadá špatně, ale tah je tah:) Ty oranžády jsou super. Napřed se mi zdály hodně křiklavý až papouškový, ale pak jsem koukl na mý modrásky a ty jsou proti nim usedlý. Tah mi připomíná ten z posledních Moonwatch. K hodinkám pasuje perfektně a ty díky tomu a také díky soudkovitému pouzdru dobře sedí i na hubenější ruce, ale i přes to mi konkurenční Seiko Želvy sedí pocitově ještě o fous příjemněji. Celkově jsou to super retro potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dlouhá noční Airport Prague Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Veselé Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Šťastné a veselé Pod stromečkem na mě letos čekalo překvapení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Dneska nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se