KralJan Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 V 12. 4. 2022 v 19:33, KralJan napsal: Objednal jsem si je ve zlaté verzi a už se nemůžu dočat. Zajímá mě, jak dlouho reálně vydrží baterka, když je budu průměrně aktivovat tak aspoň 20x denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Ty jediné nemám, nenosím je pravidelně, takže výdrž baterie nemám moc vyzkousenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 No já to vidím úplně jak rozhřešení dlouhotrvající frustrace z neschpnosti vybrat si svoje definitivní hodinky - poslední roky jsem tápal, co je vlastně teda ten můj šálek kávy, to dřívější mě omrzelo a pak jsem narazil na tyto a úplně mě dostaly. Prostě je chci nosit normálně každý den a časem pořídit ještě jiné barevné varianty a hlavně původní verze ze 70-tých let - takže cíl do budoucna mám. Někdo má rád diversky a já s nimi taky koketoval, ale co si budeme povídat, doktor mi kdysi zakázal kvůli uším se potápět, tak je to takový divný - a tak přesedlám na driversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 V 26. 2. 2023 v 20:37, Chilliluk napsal: Objednal jsem si je ve zlaté verzi a už se nemůžu dočat. Zajímá mě, jak dlouho reálně vydrží baterka, když je budu průměrně aktivovat tak aspoň 20x denně? Jsou vážně perfektní, pořídil jsem je zde na fóru přesně před rokem. Baterka zatím drží. Kdybych si měl nechat jen jedny hodinky, budou to rozhodně tyhle zlaté Computrony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Vypadají opravdu moc dobře, ta věrnost originálu je perfektní a ty velké číslice jsem jim nejdřív trochu zazlíval, protože původní LED měly maličká čísílka, ale na druhou stranu je to prostě lépe čitelné a na každodenní nošení praktičtější. Já je nehodlám mít zavřené v šuplíku, ale chci je nosit prakticky denně. Nemůžu pořád uvěřit tomu, že už jsou na trhu několik let a já si jich všiml až před pár dny - jinak už bych je dávno měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 V 26. 2. 2023 v 20:37, Chilliluk napsal: Objednal jsem si je ve zlaté verzi a už se nemůžu dočat. Zajímá mě, jak dlouho reálně vydrží baterka, když je budu průměrně aktivovat tak aspoň 20x denně? Dost jsem o nich uvažoval, vypadají skvěle, ale dle mého jsou malé. Proto je nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 To mi nějak nevadí, o to víc to působí dobově věrně a o to tu jde - kdysi byly vlastně všechny hodinky malé, nejen digitálky. Jsou prý stejně velké jako originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Před hodinou, Chilliluk napsal: Vypadají opravdu moc dobře, ta věrnost originálu je perfektní a ty velké číslice jsem jim nejdřív trochu zazlíval, protože původní LED měly maličká čísílka, ale na druhou stranu je to prostě lépe čitelné a na každodenní nošení praktičtější. Já je nehodlám mít zavřené v šuplíku, ale chci je nosit prakticky denně. Nemůžu pořád uvěřit tomu, že už jsou na trhu několik let a já si jich všiml až před pár dny - jinak už bych je dávno měl. Chápu, taky jsem pro ně zahořel, když jsem je prvně uviděl Dohledal jsem 8 typů různých původních zlatých pouzder. Pro reedici zvolili u Bulovy podle mě to nejlepší z osmi. Velké číslice jsou opravdu trochu praktičtější, je to jediný posun designu oproti originálnímu vydání z roku 1976. Na přímém slunci jsou nečitelné, ale stačí zastínit displej rukou a dá se jakžtatž odečíst čas. Velikost je tak akorát. Decentní hodinky. Dobře se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Ty původní se mi líbí taky moc, ale co si budeme povídat, to už na běžné nošení není, pokud si je člověk neumí sám opravit. To je tak do sbírky a jednou za čas je dát třeba i na ruku, výjimečně. Proto mám takovou radost z té reedice, protože vlastně to řeší ten problém, že ty původní, ač krásný, už se nosit běžně nedají. Ty hodinky jsou skoro jako stroj času - tedy nejen že ukazují čas, ale ještě člověka přenesou pomyslně do minulosti - přesně to, co jsem hledal. Klasických LCD digitálek je všude plno a vždy od jejich vzniku bylo, ale tyhle LED drivery jsou jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 1 hodinou, Chilliluk napsal: To mi nějak nevadí, o to víc to působí dobově věrně a o to tu jde - kdysi byly vlastně všechny hodinky malé, nejen digitálky. Jsou prý stejně velké jako originál. Bohužel druhé moje kritérium - vodotěsnost nesplňují. Hodinky, v kterých nemohu do vody u mně místo nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 (upraveno) Panebože - ráchat se ve vodě s hodinkama na ruce - kdo to kdy viděl? EDIT: Ne ale vážně, aspoň je někdy důvod si vzít na ruku taky něco jiného. Nosil jsem léta nevodotěsné digitálky, tak mi to nějak nepřijde a úplně mi stačí těch 30M, v tomto případě. Upraveno 27. února 2023 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 19 minutami, Chilliluk napsal: Panebože - ráchat se ve vodě s hodinkama na ruce - kdo to kdy viděl? EDIT: Ne ale vážně, aspoň je někdy důvod si vzít na ruku taky něco jiného. Nosil jsem léta nevodotěsné digitálky, tak mi to nějak nepřijde a úplně mi stačí těch 30M, v tomto případě. Já jsem zvyklý hodinky mít na ruce neustále, i v noci. No a do vody lezu a hodinky si nesundavám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 19 minutami, Honza.manta napsal: Já jsem zvyklý hodinky mít na ruce neustále, i v noci. No a do vody lezu a hodinky si nesundavám. To pak jedině Hamilton, ti nabízí moderní LED hodinky s vodotěsností 100M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Jak pro mě doposud byly v rámci Computronů tou nejlepší variantou zlaťáky, tak D-Cave 98C141 do toho trošku hází vidle. Zvýraznění zelenými prvky je hodně pěkné a silikon je fakt příjemný (jo a zelená část řemínku je luminiscenční ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 No já snad časem budu muset mít všechny verze. Zatím dnes dorazily tyhle a radost je obrovská - tomu já říkám retro hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 před 24 minutami, Chilliluk napsal: No já snad časem budu muset mít všechny verze. Zatím dnes dorazily tyhle a radost je obrovská - tomu já říkám retro hodinky Super! Já měla první možnost vyzkoušení v rámci Putovních hodinek a bavily mě moc, jak zlatou obecně mohu na máločem, tak tady dává smysl. Přikládám starší foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 před 2 hodinami, bosco napsal: Super! Já měla první možnost vyzkoušení v rámci Putovních hodinek a bavily mě moc, jak zlatou obecně mohu na máločem, tak tady dává smysl. Přikládám starší foto Já četl jeden super článek právě o těchto putovních hodinkách - byla to jedna z těch věcí, co mě k těm hodinkám přitáhly - to jsi psala ty? Divím se, že vlastně ty hodinky tu mají docela dost podporovatelů - a je to jen dobře - jen bych to nečekal vzhledem k tomu, že jsou to digitálky. Jinak takový můj první poznatek - zdá se mi, že ten displej je ve skutečnosti hezčí než na fotkách. Fotka ty čísla tak nějak zveličí a zdají se pak disproporčně veliká vzhledem k hodinkám a vzhledem hlavně k těm starým LED displejům 70-tých let, ale ve skutečnosti mi to nepřijde tak markantní a vypadá to mnohem lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) před 4 hodinami, bosco napsal: Jak pro mě doposud byly v rámci Computronů tou nejlepší variantou zlaťáky, tak D-Cave 98C141 do toho trošku hází vidle. Zvýraznění zelenými prvky je hodně pěkné a silikon je fakt příjemný (jo a zelená část řemínku je luminiscenční ). ty jsou peckový!! hmmmmmm edit: koukám na video a líbila by se mi nejvíc varianta černá guma a vrchní průhled na desku. Ale tato varianta asi neexistuje. Upraveno 28. února 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 To si musíš koupit obě nové varianty a tu tvoji vysněnou si sám sesadit tím, že prostě přehodíš pásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se