Snow Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) Oris BC4 Flight Timer modelová řada 2008, pro porovnání nového modelu připojuji fotografii starého typu, mně osobně se více líbí starší a co vám ? Upraveno 18. října 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Ty nové se mi zdají trochu přeplácané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Kouzlo starého modelu vyplývá z toho, že je to limitka vydaná k příležitosti ukončení restaurace jediného dochovaného Hurricanu MK4118 a také jich bylo vyrobeno 4118 kusů .Ciferník poměrně věrně kopíruje hodiny z kokpitu téhle legendární stihačky II.WW Ty nové by mě nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Kouzlo starého modelu vyplývá z toho, že je to limitka vydaná k příležitosti ukončení restaurace jediného dochovaného Hurricanu MK4118 a také jich bylo vyrobeno 4118 kusů .Ciferník poměrně věrně kopíruje hodiny z kokpitu téhle legendární stihačky II.WW Ty nové by mě nenadchly. Před časem jsem si přečetl Tvůj zajímavý příspěvek o historii vzniku tohoto modelu a musím se přiznat, že se mi hodinky vůbec nelíbily, ale jen to té doby než jsem je viděl naživo . Orisy této l.e. mají stále ve výloze hodinářství U Klementina, chodím se tam na ně dívat, ale ta cena ta cena no nic, dnes tam zase juknu třeba s tím už něco udělali . P.S. dostal jsi v balení letadélko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Před časem jsem si přečetl Tvůj zajímavý příspěvek o historii vzniku tohoto modelu a musím se přiznat, že se mi hodinky vůbec nelíbily, ale jen to té doby než jsem je viděl naživo . Orisy této l.e. mají stále ve výloze hodinářství U Klementina, chodím se tam na ně dívat, ale ta cena ta cena no nic, dnes tam zase juknu třeba s tím už něco udělali . P.S. dostal jsi v balení letadélko ? Letadélko i obrazovou publikaci o restauraci letadla, byly vydraženy na E Bay díky Kubsonovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Letadélko i obrazovou publikaci o restauraci letadla, byly vydraženy na E Bay díky Kubsonovi. Mohu se zeptat na cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Mohu se zeptat na cenu ? vyšly asi na 43t. tady jsou také jedny http://cgi.ebay.com/NEW-ORIS-FLIGHT-TIMER-...VQQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Starý model je v retro stylu a s tím byl prostě vyroben. Ten nový ze starého má vycházet, ale vůbec se to k němu nehodí. Jako kdybych dal na podvozek a rám škody 120 kapotu z octavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Libi se mi ty nove, mnohem vice, akorat bych s nich nejradsi sundal ten bazmek u dvojky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Libi se mi ty nove, mnohem vice, akorat bych s nich nejradsi sundal ten bazmek u dvojky.. Vidím to úplně stejně. Ty nové, ale bez bradavice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Jejda ten pravopis, ted tam vidim "bych S nich" Jak jsem na tohle prisel fakt nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) Jejda ten pravopis, ted tam vidim "bych S nich" Jak jsem na tohle prisel fakt nevim Ze by hospoda, kde v sobotu umrel lolohh ? Jinak mi se libi oboje. Kazde z nich jsou jine a zajimave. Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Ze by hospoda, kde v sobotu umrel lolohh ? Jinak mi se libo oboje. Kazde z nich jsou jine a zajimave. Bohuzel jenom prace, jde to se mnou z kopce Me se na tech novych hrozne libi ta technicistni preciznost a vyvazenost, ktera mi u tech starsich trosicku chybi, i kdyz i ty maji svoje vyhody.. Kdyby se delaly i bez ty blbosti na dvojce tak bych mel asi o novych hodinkach jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Jaka je vubec predpokladana cena a dostupnost pratele? Zacinaji se mi nejak nebezpecne honit hlavou To pouzdro to je jedna basen a cifernik to samy. potreboval bych je na chvilku hodit na ruku abych zjistil jak moc velkej problem je ten vycnelek a jak sedej Kazdopadne uz me celkem dlouho zadny hodinky takhle vzhledove neucarovaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Vidím to úplně stejně. Ty nové, ale bez bradavice... To je zcestná uvaha asi jako kdyby jsi říkal moc by mi chutnalo kung pao, ale bez buráků.Do kung pao prostě buráky patří stejně jako tenhle prvek do těchto hodinek a je jen na každém aby se rozhodl líbí se mi / resp.chutná mi to / nebo proboha ani náhodou.Ale bez té jak píšeš bradavice by to již nebyla tahle řada tedy jakési kung pao bez buráků a to už není kung pao. Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 To je zcestná uvaha asi jako kdyby jsi říkal moc by mi chutnalo kung pao, ale bez buráků.Do kung pao prostě buráky patří stejně jako tenhle prvek do těchto hodinek a je jen na každém aby se rozhodl líbí se mi / resp.chutná mi to / nebo proboha ani náhodou.Ale bez té jak píšeš bradavice by to již nebyla tahle řada tedy jakési kung pao bez buráků a to už není kung pao. Vem to ale take z druhe strany a to tak, ze jsou i lide, kteri si kung pao bez buraku objednavaji a chutna jim vice nez s buraky Stejne jako jim chutna smazeny syr bez tatarky nebo cina s hranolkama misto ryze A s hodinkama je to stejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 A to je fakt pokračovatel? Ale ty nový přece nejsou (nemaj) chronograf. Nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 To je zcestná uvaha asi jako kdyby jsi říkal moc by mi chutnalo kung pao, ale bez buráků.Do kung pao prostě buráky patří stejně jako tenhle prvek do těchto hodinek a je jen na každém aby se rozhodl líbí se mi / resp.chutná mi to / nebo proboha ani náhodou.Ale bez té jak píšeš bradavice by to již nebyla tahle řada tedy jakési kung pao bez buráků a to už není kung pao. Vem to ale take z druhe strany a to tak, ze jsou i lide, kteri si kung pao bez buraku objednavaji a chutna jim vice nez s buraky Stejne jako jim chutna smazeny syr bez tatarky nebo cina s hranolkama misto ryze A s hodinkama je to stejne.. Myslím si, že to Conrad popsal zcela výstižně i když na poněkud atypickém příkladu , Oris BC4 Flight Timer by prostě bez onoho ovladače lunety nebyly Oris BC4 Flight Timer . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Vem to ale take z druhe strany a to tak, ze jsou i lide, kteri si kung pao bez buraku objednavaji a chutna jim vice nez s buraky Stejne jako jim chutna smazeny syr bez tatarky nebo cina s hranolkama misto ryze A s hodinkama je to stejne.. Jistě ale pak nejedí kung pao,ale ostré maso s chilli papričkami, která může být také znamenité. http://www.cinske-zatisi.cz/Root/Zajimavosti001.htm Když jsem to četl dostal jsem hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Zacinaji se mi nejak nebezpecne honit hlavou Mas pravdu, ze vypadaj zajimave, cim vic se na ne divam. Tady je detailni zobrazeni (flash) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se