tommasini Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 S Alexem je bezvadná a rychlá domluva. Co slíbí, to dodrží. Za mě vše v naprostém pořádku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Potvrzuji bezproblémovou a rychlou domluvu. Navíc skvělý pokec nejen o hodinkách, až mě mrzelo, že jsem se nemohl zdržet déle.Vše v pořádku, díky za obchod a mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Pridavam velice positivni zkusenost, vstricne, rychle a solidni jednani, stejne jako provedeni samotneho predani, diky moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajda Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Za mňa detto, napokon veľmi fajn skúsenosť. Rýchle jednanie, ústretovosť a veľkorysosť. Nakoľko sa obchod realizoval cezhranične na Slovensko, tak vyplývali komplikácie s platbou. Alex neváhal a dôverujúc mi, mne nováčikovi, poslal hodinky vopred (aj keď nešlo o Rolex, cení sa to).Klobúk dolu a Alexovi prajem nielen príjemné sviatky, ale aby sa mu darilo aj naďalej!Vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 S Alexem rychlá, velmi korektní domluva a udělal mi s hodinkami opravdu radost :-) Těším se až se s ním znovu potkám, byl to bezva pokec. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitaire Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Koupě nehodinkového zboží. Vše naprosto v pořádku, rychlá domluva a bez sebemenších probémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Všechno v pořádku, domluva v pohodě, doručení bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 bezezmeny, opet vse jak ma byt, od zacatku do konce, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Díky Alexovi za super obchod, kafe a příjemný pokec! Za sebe, mohu Alexe jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Děkuji Alexovi za rychlou domluvu a ochotu. Opravdu ukázkový přístup. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Obchod prebehol OK, odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastr Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Rychla domluva a obchod, muzu jen doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastr Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Super rychly obchod nehodinkoveho charakteru, vse v poradku, muzu jen doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Nehodinkový obchod, nicméně i ten proběhl v naprostém pořádku. Super komunikace, velmi vstřícný přístup. Alexe doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se