LovecK Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Hele, já bych hodinky natáhnul "do plna" a udělal si nějaký výlet, kde se budeš hodně hýbat a s jistotou ty hodinky dotáhneš na max.. Pak bych je odložil a měřil, nebo pokud to je nad Tvoje nervy, tak je odnes k hodináři, ale zase je škoda, aby je otevíral.Davide, Davide... Moony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Karle, co je špatně? Rád se poučím. Já sice Moony nikdy neměl kromě Dark Side, ale tak dělají se tak i tak, ne? Nebo mi něco uniko? Pochopil jsem, že kolega má avtomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Moony sú samozrejme manuál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Karle, co je špatně? Rád se poučím. Já sice Moony nikdy neměl kromě Dark Side, ale tak dělají se tak i tak, ne? Nebo mi něco uniko? Pochopil jsem, že kolega má avtomat. Skoro šest let na fóru a teď zjistíš, že jedny z nejpopulárnějších hodinek zde jsou manuál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Jaj, tak v tom případě beru zpět a díky za osvětu, jak jdou ty hodinky zcela mimo mě, tak jsem vycházel z popisu jednoho klenotnictví u modelu Moonů, cituji "...V srdci hodinek bije automatický stroj...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Skoro šest let na fóru a teď zjistíš, že jedny z nejpopulárnějších hodinek zde jsou manuál Tyhle lentilky jdou mimo mě, jak jsem psal, ale od teď si o nich něco nastuduji, fakt jsem netušil, že je to jen manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 mě to bylo trochu divný, ta odpověď, ale na druhou stranu, když jsem je měřil a nenosil udělaly 33 a když jsem je měřil a nosil udělaly 41, tak jsem si říkal, že asi ta aktivita přeci jen nějaký vliv mít bude, byť to nejsou automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Prej lentilky .Každej nemá medvědí tlapu,jako ty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 To byla nadsázka Bobi ... vím, že je to legendární hodinka, ale mě to upřímně nic neříká, mám rád komplikovanější strojky s delší rezervou, což mě ale neomlouvá v neznalosti, už jen z tohoto důvodu se do toho začtu u ranní kávy, tohle se nesmí opakovat - zcela vážně jsem žil celou dobu v omylu, že jsou dvě varianty - manuál i automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 mě to bylo trochu divný, ta odpověď, ale na druhou stranu, když jsem je měřil a nenosil udělaly 33 a když jsem je měřil a nosil udělaly 41, tak jsem si říkal, že asi ta aktivita přeci jen nějaký vliv mít bude, byť to nejsou automaty...Je tam někde zvýšený odpor a občasné "drncnurí" při nošení ho pomůže překonat, tak to vydrží jít déle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 To byla nadsázka Bobi ... vím, že je to legendární hodinka, ale mě to upřímně nic neříká, mám rád komplikovanější strojky s delší rezervou, což mě ale neomlouvá v neznalosti, už jen z tohoto důvodu se do toho začtu u ranní kávy, tohle se nesmí opakovat - zcela vážně jsem žil celou dobu v omylu, že jsou dvě varianty - manuál i automat.Ono to pravda je, manual su 42mm, 44mm su automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Jak jsem psal, 44,25 (DSTM) jsem měl automaty. Ale tady je evidentně jen manuál, tím spíš je ale ta rezerva pochybná, pokud je to nataženo do "plna". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Ztotožňuju se s názorem Radika a swa. Jak sám píšeš u této značky a cenovky by mělo všechno fungovat jak má. Taky mam na ně zaměřeno a podobný zjištění bych určitě řešil. Nejprve v teoretický rovině, což děláš..pak bych oslovil AD ať se k tomu vyjádří a navrhnou řešení. Řešením bude ať jim dáš ještě čas.., nebo ať je doneseš a nějakou dobu je neuvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Nevím, jak to bude řešit Omega, ale já měl nedávno problémy s rezervou u Aquaracerů a poslali je do Švajcu na výměnu strojku. Musel jsem teda podepsat papír s tím, že záruční oprava může trvat déle než třicet dní, což už teď trvá. Nevím, jestli je výměna strojku výhrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Vezmi je na servis, je zbytečný to odkládat, 48 hodin udávané rezervy je minimum, nový strojek by měl mít v reálu rezervu spíš delší. To, že je třeba týden či měsíc necháš zastavený a pak je vezmeš na ruku nemá na rezervu vliv, stejně tak se to nespraví "zaběhnutím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 když prodaná věc nesplňuje slibované parametry je to vada výrobku a důvod pro reklamaci, není důvod otálet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Hele, servis tohodle se dela v CZ, sel bych to reklamovat, ja daval Moony seridit i kdyz sly jen +15s, ale ja jsem divnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Je fakt,ze jsem na tema tohodle vlakna zacal taky merit rezervu...pak podam vysledek,ale jak pise Lovec-zanest do servisu-vsak se nic nedeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Diky všem za podněty. Včera jsem nechal pořádně protočit chronograf. Teď je zkusím dotřetice natáhnout a změřit a když to bude blbý, zajdu s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 ... když to bude blbý, zajdu s nima.Neblbni, kvuli hodinkam prece neumres.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se