Olda Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Muzu se v tomto vlaknu zeptat, zda ma nekdo zkusenost s timhle? Predpokladam ze Kubson by nenabizel nejaky kram, takze zrejme funguji. Ne ze by mi bylo lito risknout par korun, ale chtel bych hodinky (hodiny ) od pritelkyne, ale vzhlem k tomu co se mi libi a vzhledem k jejimu prijmu nemuzu cekat swiss made. Na druhou stranu byl by to darek od milovane divky, takze bych nerad kdyby skoncil ve skrini. Takze mate to nekdo doma vystavene na ocich? Popravde si nedovedu realitu predstavit. Tak kdyby jste nekdo nahodou mel jejich fotku v interieru prosim poslete. Dekuji vsem. Fungují, nečekej od nich ale žádné zázraky. Je to hračka která se samozřejmě stolním hodinám nevyrovná. V návodu je (anglicky) vysvětlena funkce kyvadla, převodů skutečných hodin. Tikot hlasitý, přesnost se dá řídit délkou kyvadla, ale hodně závisí i na natažení pérovníku. Interiér se jim leckdy přizpůsobí sám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody22 Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Měl jsem to samé před lety jako malej kluk. Je to fajn hračka.... Co Monstra, už ti došly? U nas posta v sobotu nema otevreno, takze v pondeli nez pojedu do prace budu po vsi nahanet jejich auto, abych zase doma nenasel listecek kde porad jsem ze me nikdy nezastihnou. Jinak diky za postreh o hlasitem tikani a Oldovi za fotku. S tim tikotem by me to nenapadlo... Takze asi skonci v predsini hned za dverma, tam muzou odbijet dle libosti. Na te fotce od Oldy vypadaji dobre, myslim ze udelam co on - pokud nebudou ladit s okolim tak okoli prizpusobim :thumbsup_anim:
cigi Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 Tý brrďo - ty kavalír hodiny jsou krásný!!!!! žádný blbosti kolem a kolem, prostě hodiny!! Jednoručky je správný postoj!! Já jsem z toho celej vedle.
hciq Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 myslím, že je vystavoval na loňským Design B. Čumím na ty jména....jsou to lidi z umprumky Je to ale spíš taková dyzajnová prča, s pořádnou hodinařinou to nemá moc společnýho
Návštěvník admira Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 model SKELETON, moc pekne.
Návštěvník admira Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Zajimave hodiny, vsechno rucni prace
mechano Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Zajimave hodiny, vsechno rucni prace Nic nevidím..........
bandicoot Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Tikot hlasitý ač mám hlasitý hodiny rád, tak tady to je až za hranicí snesitelnosti - do obejváku to neni edit: je to spíš hračka skládačka, než kit hodin - ale super, doma je máme Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník admira Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Nic nevidím.......... Nevim, proc se obrazky nezobrazuji, nicmene kliknutim na logo se dostanes na stranky ODKAZ Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem admira
mechano Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Nevim, proc se obrazky nezobrazuji, nicmene kliknutim na logo se dostanes na stranky ODKAZ Psal jsi: "všechno ruční práce"? To mi nepřijde.
Návštěvník admira Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Psal jsi: "všechno ruční práce"? To mi nepřijde. Co ti neprijde?
mechano Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Co ti neprijde? Nepřijde mi, že by "všechno" byla ruční práce. Vidím, že ruční práce je jen bedýnka.
Návštěvník admira Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Skeletové hodiny CHRONOS "RUBÍN"
Návštěvník admira Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 (upraveno) A jeste jednou hodiny VOREL, 1, 2 Upraveno 24. dubna 2010 uživatelem admira
haslermetra Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Skeletové hodiny CHRONOS "RUBÍN" Ve firmě Chronos v Uherském hradišti jsem se byl loni podívat.Starý pán má ve sklepě rodinného domku soustruhy,frézky a odvalovky na kterých vyrábí stroje do věžních hodin a takové velké pendlovky do obýváku, které opravdu hezky tikají.Je to kus poctivého řemesla.
Návštěvník admira Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Stavebnice hodin pro zacinajici hodinare SEVA
mechano Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ve firmě Chronos v Uherském hradišti jsem se byl loni podívat.Starý pán má ve sklepě rodinného domku soustruhy,frézky a odvalovky na kterých vyrábí stroje do věžních hodin a takové velké pendlovky do obýváku, které opravdu hezky tikají.Je to kus poctivého řemesla. Až tam zas někdy pojedeš, dej vědět, přidal bych se.
Návštěvník admira Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Dvojice hodinářů sestrojila světovou raritu
Návštěvník admira Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 http://www.drevenehodiny.com/hodiny.htmlhttp://lihyrove-hodiny.drlikm.cz/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se