Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Muzu se v tomto vlaknu zeptat, zda ma nekdo zkusenost s timhle? Predpokladam ze Kubson by nenabizel nejaky kram, takze zrejme funguji. Ne ze by mi bylo lito risknout par korun, ale chtel bych hodinky (hodiny ) od pritelkyne, ale vzhlem k tomu co se mi libi a vzhledem k jejimu prijmu nemuzu cekat swiss made. Na druhou stranu byl by to darek od milovane divky, takze bych nerad kdyby skoncil ve skrini. Takze mate to nekdo doma vystavene na ocich? Popravde si nedovedu realitu predstavit. Tak kdyby jste nekdo nahodou mel jejich fotku v interieru prosim poslete. Dekuji vsem.

Fungují, nečekej od nich ale žádné zázraky. Je to hračka která se samozřejmě stolním hodinám nevyrovná. V návodu je (anglicky) vysvětlena funkce kyvadla, převodů skutečných hodin. Tikot hlasitý, přesnost se dá řídit délkou kyvadla, ale hodně závisí i na natažení pérovníku.

Interiér se jim leckdy přizpůsobí sám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Měl jsem to samé před lety jako malej kluk. Je to fajn hračka....

Co Monstra, už ti došly?

U nas posta v sobotu nema otevreno, takze v pondeli nez pojedu do prace budu po vsi nahanet jejich auto, abych zase doma nenasel listecek kde porad jsem ze me nikdy nezastihnou.

Jinak diky za postreh o hlasitem tikani a Oldovi za fotku. S tim tikotem by me to nenapadlo... Takze asi skonci v predsini hned za dverma, tam muzou odbijet dle libosti. Na te fotce od Oldy vypadaji dobre, myslim ze udelam co on - pokud nebudou ladit s okolim tak okoli prizpusobim

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

Tý brrďo - ty kavalír hodiny jsou krásný!!!!! žádný blbosti kolem a kolem, prostě hodiny!! Jednoručky je správný postoj!! Já jsem z toho celej vedle.

Odesláno

myslím, že je vystavoval na loňským Design B. Čumím na ty jména....jsou to lidi z umprumky :lol: Je to ale spíš taková dyzajnová prča, s pořádnou hodinařinou to nemá moc společnýho

• Po roku...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)
Tikot hlasitý
ač mám hlasitý hodiny rád, tak tady to je až za hranicí snesitelnosti - do obejváku to neni

edit: je to spíš hračka skládačka, než kit hodin - ale super, doma je máme

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník admira
Odesláno (upraveno)
Nic nevidím..........

Nevim, proc se obrazky nezobrazuji, nicmene kliknutim na logo se dostanes na stranky

ODKAZ

Upraveno uživatelem admira
Návštěvník admira
Odesláno
Psal jsi: "všechno ruční práce"? To mi nepřijde.

Co ti neprijde?

Odesláno
Skeletové hodiny CHRONOS "RUBÍN"

logo1.gif

shodiny.jpg

shodiny1.jpg

Ve firmě Chronos v Uherském hradišti jsem se byl loni podívat.Starý pán má ve sklepě rodinného domku soustruhy,frézky a odvalovky na kterých vyrábí stroje do věžních hodin a takové velké pendlovky do obýváku, které opravdu hezky tikají.Je to kus poctivého řemesla.

Odesláno
Ve firmě Chronos v Uherském hradišti jsem se byl loni podívat.Starý pán má ve sklepě rodinného domku soustruhy,frézky a odvalovky na kterých vyrábí stroje do věžních hodin a takové velké pendlovky do obýváku, které opravdu hezky tikají.Je to kus poctivého řemesla.

Až tam zas někdy pojedeš, dej vědět, přidal bych se.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...