JamesLurk Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Dobrý večer chlapci, chtěl bych poprosit zdejší znalce Rolexu, zda-li by mi pomohli rozluštit situaci ohledně dalších hodinek. Začal jsem pokukoval po Hulkovi, mohl bych ho mít dejme tomu v lednu, což je ale vzhledem k vydání novinek kritický datum. Asi bych nerozchodil, kdyby hned v únoru vyšel stejný model, jen upgradovaný s novým strojkem uvnitř. Ovšem když budu čekat do února, tak je zase riziko, že bude ukončený a nebo že vyjde novější model s trošku jiným vzhledem, který ale nebude dostupný a bude se prodávat jen váženým klientům značky a na běžného smrtelníka se dlouho nedostane. Prakticky by to pak asi trvalo tak dlouho, že bych si ty hodinky už nepořídil. A teď babo raď. Vzít co je k mání teď i s ověřeným starým strojkem, nebo čekat co bude s rizikem, že nakonec nic nebude? Bohužel jsem ten uživatel, který nekouká jen na vzhled a co je uvnitř mě prostě zajímá. Jak to vidíte vy? Čekat, nečekat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Vzal bych co je, pokud vyjde novinka, tak bude stejně tak roční pořadník, pak můžeš ty starý s prodat a koupit nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Taky bych to tak videl, hulky jinak prodas vzdy lehce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Jojo, vem, jestli neco ukazou na Baselu, tak mas stejne zas do podzimu cas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Ahoj Jakube, vzal bych také ten lednový. Potom uvidíš. Chyba to rozhodně nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Vzít co je a zbytek se ukáže... /Hulky jsem měl 4x/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Urcite vem Hulky ted, jak rikaji kolegove, ikdyby vyslo neco noveho, dockas se az za nekolik let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Taky myslím, já na ně taky čekám. Lepší hulky na ruce než novej model na čekačce :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Přesně tak, a kdo ví, v jakým materiálu ten model s novým strojkem případně udělají ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jakože fullgold hulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Full gold hulky by byly pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Kombinace FG a zeleného sunburstu je kulervoucí. Jako na FG Daytonách se zeleným dialem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 A zde alternativa, než se vám splní sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tohle ale bohuzel neni sunburst, nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tady je ten sunburst dokonalej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tak daytony jsou daytony , ale blíže k subům mi přijde GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tady je ten sunburst dokonalej? Tady jo, ale to uz sou daytony, me se treba nelibi ta cervena linka kolem chrona a indexu, ale SB peknej, jeste jak je i v tech subcifrech, to je pecka..Me by se nejvic libily modry suby WG kdyby mel cifr sunburst, to by byla nadhera za me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tohle ale bohuzel neni sunburst, nee?To ne, pravda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tady jo, ale to uz sou daytony, me se treba nelibi ta cervena linka kolem chrona a indexu, ale SB peknej, jeste jak je i v tech subcifrech, to je pecka..Me by se nejvic libily modry suby WG kdyby mel cifr sunburst, to by byla nadhera za me.Ty jo, já celou svou krátkou ?hodinkovou kariéru? žiju v domnění, že modré WG mají stejný dial jako modré bicolor... Až teď na to koukám, že mají obyč bez sunburstu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Lehce to stočím zpět k tématu. Víte někdo jak Rolex AD (řekněme Carollinum) postupuje v případě, že jste na waitlistu pro určitý model a ten dojde k nějakému updatu dříve, než se dostanete na řadu? Pokud je to například "jen" evoluce kalibru, předpokládám, že se waitlist zachová nebo? Ale jak je to v případě, kdy například původní barevná kombinace zanikne a nahradí ji nová nebo více nových barevných variant? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se