Přejít na obsah

Výběrové řízení na moderátory fóra

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  YPO napsal:
no myslím,že se vyjadřuješ celkem v pohodě :) .... moderátor, je taky jenom bytost, která může občas napsat hovno nebo prdel :D - jde spíš o to aby tu bylo zdravé prostředí

Samozřejmě je možné napsat i hovínko a prcinka. :) Každopádně má Kamil už nějakou zkušenost s moderováním, což vidím jako plus.

Návštěvník Snow
Odesláno
  B.F.G. napsal:
Samozřejmě je možné napsat i hovínko a prcinka. :) Každopádně má Kamil už nějakou zkušenost s moderováním, což vidím jako plus.

Souhlasím se vším co jsi napsal :D . Kamil by byl pro moderování na tuty nejlepší a doufám, že nabídku neodmítne .

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Filipes napsal:
tak už se přihlásili nebo byli navrženi všichni kdo sem chodí .. mělo by se to po měsíci nějak pohnout ;)

Jen počkej do zimy, spadnou.

Odesláno

No na mě velice dobře působí i to,co sem napiše farářskej a toho jsem tu nějak nenašel i když ani zbla navím,zda by to chtěl, nepíše moc,ale zato to vždy má nejenom patu ale i hlavu.To byl jen takový nápad.......

Odesláno
  B.F.G. napsal:

Dovoluji si jen upozornit,že prcinka se většinou/ podle krajových zvyklostí/ používá pro anatomicky jinou část těla i když to zase tak daleko od sebe není. :smile_anim:

Odesláno
  Conrad napsal:
Dovoluji si jen upozornit,že prcinka se většinou/ podle krajových zvyklostí/ používá pro anatomicky jinou část těla i když to zase tak daleko od sebe není. :smile_anim:

taky mě to zarazilo ... taky se to u nás používá pro slovní označení něčeho jiného

... jinak vážně, jsem pro Snowa (praktický důvod = budou větší fotky) :) a pro Kamila (bude pořádek) :)

Odesláno
  Kirn napsal:
taky mě to zarazilo ... taky se to u nás používá pro slovní označení něčeho jiného

... jinak vážně, jsem pro Snowa (praktický důvod = budou větší fotky) :) a pro Kamila (bude pořádek) :)

Jiný kraj jiný gvarm! U nás se prcinka užívá velmi volně :D

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Jiný kraj jiný gvarm! U nás se prcinka užívá velmi volně :D

No právě a tak promiskuitní používání tohoto výrazu zaneslo do hlaviček malých chlapečků takový galimatyáš v jejich další sexuální orientaci, protože logicky  došli k závěru že je to vlastně jedno kam to zasunou že z toho vznikla  4% menšina / nic proti ní / :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno
  spiderer napsal:
Tak YPO chce skoncit, asi by to chtelo zvolit nejakou posilu nez to tady zvlci ;)

Jestli chce skončit, tak musí napřed skočit. :)

Odesláno

Ked som ja robil moderatora bolo to rozdelene nasledovne.

Bola jedna skupina nazvana "VIP moderatori" - ti mohli upravovat vsetko na fore

Dalsia skupina bola "moderatori" a oni mali len urcite casti fora

A fungovalo to velmi dobre

Cize ako navrhoval YPO, mohlo by to tak byt aj tu, nevravim tie nazvy skupin ale tak ze boli by "maly moderatori" naprv v sekciu svajc. hodinky a potom velky co by mohli robit vsetko

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...