Kalifx Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Zkusil bych moderování nově vzniklé sekce Americké hodinky... Zaoceánská produkce mě začala docela zajímat
B.F.G. Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 YPO napsal: no myslím,že se vyjadřuješ celkem v pohodě .... moderátor, je taky jenom bytost, která může občas napsat hovno nebo prdel - jde spíš o to aby tu bylo zdravé prostředí Samozřejmě je možné napsat i hovínko a prcinka. Každopádně má Kamil už nějakou zkušenost s moderováním, což vidím jako plus.
Návštěvník Snow Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 B.F.G. napsal: Samozřejmě je možné napsat i hovínko a prcinka. Každopádně má Kamil už nějakou zkušenost s moderováním, což vidím jako plus. Souhlasím se vším co jsi napsal . Kamil by byl pro moderování na tuty nejlepší a doufám, že nabídku neodmítne .
Viktor Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 KAMIL FOR PRESIDENT, EHM... FOR MODERATOR!
safi Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Viktor napsal: KAMIL FOR PRESIDENT, EHM... FOR MODERATOR! Hele a co ty Viktore? :-) ty jsi takový klidný, rozvážný člověk....VIKTOR FOR MODERATOR! :
Viktor Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Já ne, já bych měl z povinnosti reagovat na bláboly a sprosťárny depku .
safi Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Viktor napsal: Já ne, já bych měl z povinnosti reagovat na bláboly a sprosťárny depku . To zvládneš Kamile, připiš prosím na ten seznam Viktora
old black Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Viktor napsal: Já ne, já bych měl z povinnosti reagovat na bláboly a sprosťárny depku . Naděláš, čtyři slivky a jdu mazat!
klobadysek Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Ano, Viktor na Hrad! Za tu dobu co jsem tu, tak jsem nevidel od neho zadny OT, nikdy se nenechal vtahnout do Flame a je to jeden z nejfundovanejsich clenu, bez diskuse.
mnovace Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 old black napsal: Naděláš, čtyři slivky a jdu mazat Jediný a nejlepší moderátor je Lečo Mareš, měli byste ho oslovit, on bere každou práci.
Filipes Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 tak už se přihlásili nebo byli navrženi všichni kdo sem chodí .. mělo by se to po měsíci nějak pohnout
B.F.G. Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Filipes napsal: tak už se přihlásili nebo byli navrženi všichni kdo sem chodí .. mělo by se to po měsíci nějak pohnout Jen počkej do zimy, spadnou.
Conrad Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 No na mě velice dobře působí i to,co sem napiše farářskej a toho jsem tu nějak nenašel i když ani zbla navím,zda by to chtěl, nepíše moc,ale zato to vždy má nejenom patu ale i hlavu.To byl jen takový nápad.......
Conrad Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 B.F.G. napsal: Samozřejmě je možné napsat i hovínko a prcinka. Každopádně má Kamil už nějakou zkušenost s moderováním, což vidím jako plus. Dovoluji si jen upozornit,že prcinka se většinou/ podle krajových zvyklostí/ používá pro anatomicky jinou část těla i když to zase tak daleko od sebe není.
Kirn Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Conrad napsal: Dovoluji si jen upozornit,že prcinka se většinou/ podle krajových zvyklostí/ používá pro anatomicky jinou část těla i když to zase tak daleko od sebe není. taky mě to zarazilo ... taky se to u nás používá pro slovní označení něčeho jiného ... jinak vážně, jsem pro Snowa (praktický důvod = budou větší fotky) a pro Kamila (bude pořádek)
B.F.G. Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Kirn napsal: taky mě to zarazilo ... taky se to u nás používá pro slovní označení něčeho jiného ... jinak vážně, jsem pro Snowa (praktický důvod = budou větší fotky) a pro Kamila (bude pořádek) Jiný kraj jiný gvarm! U nás se prcinka užívá velmi volně
Conrad Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 B.F.G. napsal: Jiný kraj jiný gvarm! U nás se prcinka užívá velmi volně No právě a tak promiskuitní používání tohoto výrazu zaneslo do hlaviček malých chlapečků takový galimatyáš v jejich další sexuální orientaci, protože logicky došli k závěru že je to vlastně jedno kam to zasunou že z toho vznikla 4% menšina / nic proti ní /
spiderer Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Tak YPO chce skoncit, asi by to chtelo zvolit nejakou posilu nez to tady zvlci
B.F.G. Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 spiderer napsal: Tak YPO chce skoncit, asi by to chtelo zvolit nejakou posilu nez to tady zvlci Jestli chce skončit, tak musí napřed skočit.
Senseeei Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Ked som ja robil moderatora bolo to rozdelene nasledovne. Bola jedna skupina nazvana "VIP moderatori" - ti mohli upravovat vsetko na fore Dalsia skupina bola "moderatori" a oni mali len urcite casti fora A fungovalo to velmi dobre Cize ako navrhoval YPO, mohlo by to tak byt aj tu, nevravim tie nazvy skupin ale tak ze boli by "maly moderatori" naprv v sekciu svajc. hodinky a potom velky co by mohli robit vsetko
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.